Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6029550 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

o zaman dediğim gibi üstte de halat olacak @ahmetx abi
olması gerekiyor ama bu sketch up da bir sıra görünüyor o kafamı karıştırdı,bir sıra yeterli olmayabilir çünkü
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

Estádio Nacional Mané Garrincha da kullanılmamış üst için mesela bizdede kullanılmayabilir direk çelik parçayla geçilebilir bence böyle olacak
kısacası yapılırken hangisi çıkacağını görücez hep beraber net bir görüntü proje yok çünkü elimizde :)
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2015, 18:11:05 FARUK ]

Çevrimdışı ahmetx

Estádio Nacional Mané Garrincha da kullanılmamış üst için mesela bizdede kullanılmayabilir direk çelik parçayla geçilebilir bence böyle olacak
kısacası yapılırken hangisi çıkacağını görücez hep beraber net bir görüntü proje yok çünkü elimizde :)
üst tarafı nasıl kaldırmışlar o zaman  :alala: bir araştıralım bakalım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Eğer Estadio Nacional gibi olursa havaya kalktıktan sonra çelik işleri yapılır.Yine içerde büyül vinçlere ihtiyacımız olur yani çelikleri kaldırmak için..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ekesicil

kesin sorulup kesin cokca cevaplanmistir ama ben kacirmisimdir kesin

bu halatlari kac tur sercekler?

Çevrimdışı ahmetx

önce alt kısmı bağlayıp gerdirmişler

sonra üst kısmın parçalarını (yerde görünüyor) gerilen halatlara monte etmişler.

Çevrimdışı Deniz

@ahmetx @FARUK estadio nacionaldeki gibi yapılırsa çime 1 ay daha geç başlanır.paletli vinçler lazım oluyor onları koymak için
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı warofpoet

yağmur geliyor.halat serimine engel midir ?

muhtemelen. yalnız benim aklıma takılan bu şimşek yıldırım olayı.. çelik halatlar kolonlar yıldırımı çekebilir mi ? dikkat etmek lazım. hava fena bozdu
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx @FARUK estadio nacionaldeki gibi yapılırsa çime 1 ay daha geç başlanır.paletli vinçler lazım oluyor onları koymak için
ama üst halka ve üst radyal halatlar içinde vakit kaybetmiyorsun @Deniz , @FARUK

Çevrimdışı ahmetx

Yağmur suyunun sahada ve Wc lerde kullanımını gösteren caps (mavi çizgi).Bizim stadyumda da olacak.

Çevrimdışı ahmetx

Bu arada bizim çatıda kübik skorbord olabiliyormuş , Estádio Nacional Mané Garrincha da dünya kupasından sonra başlanacak diyor tanıtım videosunda.

Çevrimdışı Deniz

Yağmur suyunun sahada ve Wc lerde kullanımını gösteren caps (mavi çizgi).Bizim stadyumda da olacak.
Bende onun elektrik projesi var abi paylasirim aksam :)

Çevrimdışı kadir137

kesin sorulup kesin cokca cevaplanmistir ama ben kacirmisimdir kesin

bu halatlari kac tur sercekler?

ben de sordum ama henüz cevap gelmedi kimseden, sanırım net bilen yok  :alala: :s20:
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

ben de sordum ama henüz cevap gelmedi kimseden, sanırım net bilen yok  :alala: :s20:
4 tur

Çevrimdışı warofpoet

bazı arkadaşların sözüne göre 4 tur halat serilecek. her halat yarım tur dönüyor . 8 halat var. 1 tanesi bitmek üzere.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Kartal Ç

muhtemelen. yalnız benim aklıma takılan bu şimşek yıldırım olayı.. çelik halatlar kolonlar yıldırımı çekebilir mi ? dikkat etmek lazım. hava fena bozdu

eski açık tarafına yakın cami ve saat kulesinde paratonerler var, yeni açık tarafında da koskoca gökdelendeki paratoner varken hala stada düşerse en kibar tabiriyle ayıptır.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

VAy be arkadaş yağmur bile  engellemedi halat serimini.

Çevrimdışı ahmetx

Bizim çatıdaki işlemler bu animasyondaki 18 ve 19.etap hariç tamamen aynısı olacak.  :ok:

[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2015, 22:49:29 kcptl ]

Çevrimdışı MHakan

8 tane var bu halattan her tur için 2 tane yetecek
toplam yanyana 4 tur dönmüş halat göreceğiz iskele üstünde
Sorunların cevapları burada sanırsam  :)

Çevrimdışı Necmi

evet mecbur yoksa nasıl gerdircekler üst tarafı
germe alttakilerden olacak ama üstte olması lazım şeffaf kısmın aparatlarını üst taraf taşıyacak
ana çekilen alt taraf olmalıki kirişlerle bir düzlemde olsun üst tarafta akıntıyı sağlayacak meili oluşturabilsin

Çevrimdışı Efe

bazı arkadaşların sözüne göre 4 tur halat serilecek. her halat yarım tur dönüyor . 8 halat var. 1 tanesi bitmek üzere.
oyle olacak gibi gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

germe alttakilerden olacak ama üstte olması lazım şeffaf kısmın aparatlarını üst taraf taşıyacak
ana çekilen alt taraf olmalıki kirişlerle bir düzlemde olsun üst tarafta akıntıyı sağlayacak meili oluşturabilsin
Problem çözüldü @Necmi abi çatımız için neredeyse birebir örnek Estadio Nacional de Brasilia