Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6027300 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mahmut

Abiler kaydetme imkanı olanlar kaydetsin bence izleyemeyenler için.

Çevrimdışı TØLGA

sanki başkanın gelmesini bekliyorlar bizde halatları bekliyoruz  serin artık halatları :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:
olabilir kurban kesip kanını akıtabilirler halata  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sedat_BJK

amma da dusunduler.. ser gec iste. Buzde isler boyle yurur gerisini bilmezuk..

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

hatta biraz önce 2 tane olan vardı abi biri takılıyken diğerini takmadan çıkarmıyordu :)
Faruk 1980 yılından beri çalışma hayatındayım.Yüzlerce emekçiyle çalıştım.Baret giydirip kulak koruyucusu taktırana kadar anam ağladıydı.Canavarla taşlarken koruyucu gözlük taktıramazdık düşün.Emniyet kemeri taktırmak rüyaydı zaten. :lol: Nerlerden nerelere  gelmişiz.AMa o adam varya Fransızdır o.  :D

Çevrimdışı SDemirsoy

halatın başlangıç noktası orada kilitli

Çevrimdışı yavvuzz

valla naptıklarını anlamadım . O kafayı nereye bağlayacaklar veya napıyorlar :D Sahanın içinden de mühendisler izliyor herhalde . Bütün erkekler sağda bir tane kızcağız sağda :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı FARUK

valla naptıklarını anlamadım . O kafayı nereye bağlayacaklar veya napıyorlar :D Sahanın içinden de mühendisler izliyor herhalde . Bütün erkekler sağda bir tane kızcağız sağda :D

sahayı tam tur dönünce diğer uç gelip bağlanacak ona
sanırım serme işlemi devam ederken hareket etmemesi için sabitliyorlar şimdilik

Çevrimdışı warofpoet

vinci yukarı kaldırdıklarında halatın açısı daraldıkça açılması daha zorlaşmaz mı ? biraz daha teğet gitmeli gibi geldi bana halat iskeleye.. niye böyle bi yöntem izliyorlar bi de ne konuşuyorlar acaip merak ettim. kamerada ses de olsaydı keşke  :)  :bandit:
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Abi bunlar ne yapiyor? Parami veriyoruz bunlara bide   :evillol: :evillol:

Çevrimdışı FARUK

Faruk 1980 yılından beri çalışma hayatındayım.Yüzlerce emekçiyle çalıştım.Baret giydirip kulak koruyucusu taktırana kadar anam ağladıydı.Canavarla taşlarken koruyucu gözlük taktıramazdık düşün.Emniyet kemeri taktırmak rüyaydı zaten. :lol: Nerlerden nerelere  gelmişiz.AMa o adam varya Fransızdır o.  :D

haklısın abi
fransız olduklarından olabilir yada belgesel için kayıt altında olduklarını biliyorlar :)

Çevrimdışı kaanzor

Birşeyler yıkılacak diye korkan tek benmiyim  :evillol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

@rubi_tobin hocam seriliyor biraz daha geniş açı alabilirmisin

Çevrimdışı FARUK

stajer olduklarını tahmin ediyorum :)

Çevrimdışı demir_kArtAl

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı muhendis

O aşağıdakiler muhtemelen bizim Türkler, yukarıdaki Fransızları " Gevur yapıyo hacı lan" nağmeleri eşliğinde izliyolar :evillol:

Çevrimdışı ayayhan

Çevrimdışı ErsinA.

İkinci parti halatların gümrük işlemleri yapılıyormuş şuan.  :ok:

Çevrimdışı YunusEmre

@rubi_tobin hocam seriliyor biraz daha geniş açı alabilirmisin

adam hemen duyuyo ve anında cevap veriyor helal sana @rubi_tobin   :lol:

Çevrimdışı ensdndr

Doğru açı ve yer tespiti arkadan ayarlı kemer makarasıyla yapıldı. Şimdi yukarıdaki vinç yardımıyla halka şeklindeki halat döndürülmek suretiyle serm işlemi başlayacak. Her gurup makara bu şekilde önce tespit edilip daha sonra serilecektir diye düşünüyorum.

Hayırlı olsun bu işte başladı artık gerisi gelir.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı rubi_tobin

En büyük teşekkür sponsorumuz Vodafone'a. Bize bu imkanı sağladığı için.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.