Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6026935 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı YunusEmre

@Altuğ @kcptl @Necmi lütfen bu kez bırakın da biraz KARTAL olarak kalayım 2 kez yaşadığım duyguyu yeniden yaşamak üzereyim bırakın da birazcık dursun be  :evillol:

Çevrimdışı fore_kazık

günaydın,

dün çok mutluyduk bugünde aynı mutluluğun devamını dilerim...

Çevrimdışı tayfun

Günaydın Beşiktaş Arena..

@tayfun nerelerdesin sen ya  :iblush:
buralardayım,uğraşmaya devam,seçim muhabbetine baya yoğun oldu işler katılamıyorum muhabbetlere @Altuğ  :)
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı mert_

@Altuğ @kcptl @Necmi lütfen bu kez bırakın da biraz KARTAL olarak kalayım 2 kez yaşadığım duyguyu yeniden yaşamak üzereyim bırakın da birazcık dursun be  :evillol:
:D valla üyelik seviyelerine ben ellemiyorum ama sen zaten KARTALsın kardeşim hem de KARAKARTAL, bundan ötesi var mı :)

Çevrimdışı serdart

günaydın herkese!

dün güzel bi gün oldu. bugün de devam edecek gibi görünüyor. sorun olabilecek tek şey var köşe kirişlerde sorun olması veya son kiriş takarken boyunun uzun ya da kısa olması tekrar kalan kirişi elden geçirtecek bir yavaşlatma olur. umarım olmaz da devam eder sorunsuz.

Çevrimdışı YunusEmre

:D valla üyelik seviyelerine ben ellemiyorum ama sen zaten KARTALsın kardeşim hem de KARAKARTAL, bundan ötesi var mı :)

eyvallah sağolasın valla çok güzel gazımı aldın  :evillol: :evillol: yılların forum takipsiyim de boyle yavru yazınca yeniymişiz gibi oluyor ondan yani :D  :lol:

Çevrimdışı Serdar

Bu arada eski açıktaki localardan birisinin camları da takılmış sanırım. Belki önceden de takılıydı, farketmemiş olabilirim.

Çevrimdışı yigitcan1903

eyvallah sağolasın valla çok güzel gazımı aldın  :evillol: :evillol: yılların forum takipsiyim de boyle yavru yazınca yeniymişiz gibi oluyor ondan yani :D  :lol:
Bence bir de böyle resim eklesinler :D

Çevrimdışı ensdndr

İskeleler speedy gonzales hızında yerlerine yerleştiriliyor. Bugün kesinlikle kiriş montajı da olacaktır diye düşünüyorum.
Söylenildiği gibi Haziran sonu çatı germe işine başlanmış olacak sanırım. Temmuz Ağustos konumuz çatı :)
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı mert_

gaz alma değil gerçek @YunusEmre  :) bizlerin en büyük statüsü Beşiktaşlı olmaktır bundan öte statü yoktur. ayrıca seni bilen biliyor kartal kardeşim, bilmeyen zaten kendisi yeni gelmiştir :D

Çevrimdışı baro19

Saçma olabilir ama. Fotoğrafta gösterdiğim yerdeki teller serilen kablolar mı? öbür tarafta bu tellerden yok da :D

Çevrimdışı YunusEmre

gaz alma değil gerçek @YunusEmre  :) bizlerin en büyük statüsü Beşiktaşlı olmaktır bundan öte statü yoktur. ayrıca seni bilen biliyor kartal kardeşim, bilmeyen zaten kendisi yeni gelmiştir :D

@kcptl eyvallah abicim.. elbette hepimizin en büyük statüsü ve ortak değeri BEŞİKTAŞ'tır. ve bu değeri gerçekten de yavru kartal olan oğluma aşılıyorum... aşılıyorum ki asaleti dik duruşu haksızlıkla mücadeleyi ve boyun eğmeden yaşamayı öğrensin gerçek bir KARTAL olsun...

Çevrimdışı SDemirsoy

Saçma olabilir ama. Fotoğrafta gösterdiğim yerdeki teller serilen kablolar mı? öbür tarafta bu tellerden yok da :D
yok onlar değil ip gibi bir şey onlar sanırım hiza almak için

Çevrimdışı rubi_tobin

yok onlar değil ip gibi bir şey onlar sanırım hiza almak için
Güvenlik halatı onlar, işçiler kendilerini ona bağlıyor.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Bu güzel sinerjiyi bozmayalım

Ramazanda bir yerde hep beraber iftar yapalım

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı giunti1903

Bjk başkanı demiş ki elinizi çabuk tutun eski açıkta ne var ne yok bitirin.. şantiye şantiye olalı bu kadar hızlı kolon-kiriş montajı görmedi :ok:
Bizimkisi bir aşk hikayesi değildir. Bizimkisi AŞK, gerisi HİKAYEDİR..

Çevrimdışı mert_

@kcptl eyvallah abicim.. elbette hepimizin en büyük statüsü ve ortak değeri BEŞİKTAŞ'tır. ve bu değeri gerçekten de yavru kartal olan oğluma aşılıyorum... aşılıyorum ki asaleti dik duruşu haksızlıkla mücadeleyi ve boyun eğmeden yaşamayı öğrensin gerçek bir KARTAL olsun...
bir Beşiktaşlının evladına bırakacağı en büyük miras işte tam da budur @YunusEmre . :claps:

Çevrimdışı mayan

Herkese günaydın,
Yaklaşık 8 ay önce üye oldum ilk yazım bugüne nasip oldu.
Forumu ve değerli bilgilerini bizimle paylaşan tüm arkadaşların
yorumlarını her gün zevkle okuyorum. İnşaat işleri ile uzaktan
yakından bilgim olmamasına rağmen sayenizde epeyce bedavadan
bilgi sahibi oldum.
Emeğini, yüreğini, sevgisini ve bilgisin paylaşan herkese selam olsun.
Saygı ve sevgilerimle.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın BeşiktaşArena :)
Kolonlar koyuldu , Bu kolonlar Renklilerden Lacivert olanına gelsin
Bugün koyacagımz kirişlerde Kırmızı olanına gelsin :bandit:
Bu arada yarın Formamı alacağım , Bir sayfa açılacaktı yeni forma alanlar paylaşacaktı Ne kadar kişi almış bilmek açısından ne oldu o iş ? @Efe abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Altuğ

Herkese günaydın,
bilgi sahibi oldum.
Saygı ve sevgilerimle.

Merhaba Hoşgeldin demeyeceğim uzun zamandır aramızdaymışsın bundan sonra aktif görmek isteriz  :)

Çevrimdışı ensdndr

İskele yerleştirme işi yarım saat içerisinde bitecek. Bu ne hız? :)
Sanırım öğlen arasından sonra arkadan vinç kiriş kaldırma işine de başlar
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı mert_

Herkese günaydın,
bilgi sahibi oldum.
Saygı ve sevgilerimle.
böylesine içten selamlamaya, bir o kadar içten " :hosgeldin " . gerçi çok daha önce üye olmuşsun :D
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2015, 10:36:15 kcptl ]

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın BeşiktaşArena :)
Kolonlar koyuldu , Bu kolonlar Renklilerden Lacivert olanına gelsin
Bugün koyacagımz kirişlerde Kırmızı olanına gelsin :bandit:
Bu arada yarın Formamı alacağım , Bir sayfa açılacaktı yeni forma alanlar paylaşacaktı Ne kadar kişi almış bilmek açısından ne oldu o iş ? @Efe abi

@Yunus Emre Dökmeci sen şimdi söyleyince ben konuyu oluşturdum formalı fotoğraflarınızı bekliyoruz arkadaşlar.

Destek zamanı...

http://besiktasarena.com/genel-sohbet/formali-fotograflarimizi-paylasiyoruz-(1516-sezonu)/

Çevrimdışı mert_