Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6028200 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kyiv

İç bölümleri de yapsınlar çatıyı da. Kiracı lazım bize kiracı :)

Çevrimdışı Efe

kolonların şerefine yarın gidip çubuklu formamı alayım bu sene çubukluyla vodafone arenadayım geçen sene siyahla olimpiyattaydık :D
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

İç bölümleri de yapsınlar çatıyı da. Kiracı lazım bize kiracı :)
ya elbette lazım da asıl konu takımın ifahı kesildi geçen sene ya arkadaş işten çıkıp maça gitmek istiyorum maça gitmek için yıllık izin mi kullanılır

Çevrimdışı MHakan

türk çıktı :)

Hard Rock Cafe t shirt'ü olunca insan durup düşünüyor tabi :D

Çevrimiçi Necmi

daha sıkıntı çıkmaz zaten çatı kalkınca herşey içeride orayada kimse karışamaz :)
kapasitif sorunlar çıkmazmı sence :D

Çevrimdışı Efe

kapasitif sorunlar çıkmazmı sence :D
aman abi artık çıkmasın 1 aydır ömrümüzden ömür gitti zaten şu kirişleride ve halatları koyup kaldırsınlar sahaya ve koltuklara bakalım artık :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

kolonların şerefine yarın gidip çubuklu formamı alayım bu sene çubukluyla vodafone arenadayım geçen sene siyahla olimpiyattaydık :D
bende çubuklu birinci alacağım forma diyordum ama :o_o:

Çevrimdışı iyimserure

Bugün yapılan işi sadece kolon koyma olarak düşünenler çok büyük yanılgıya düşerler; bugün bu işin yapılması, Beşiktaşın artık baskıya yenilmeyeceğini göstermiştir, Türkiye'de sadece 2 büyük oluşturup, taraftarın %80'inin bu iki kulübü tuttuğu algısını yerleştirerek tüm futbol rantını bu düzlemde devam ettirmeye çalışanların tekerine bugün çomak sokulmuştur. İşte bugün Beşiktaş ayağa kalkıp güneşe yürümeye başlamıştır. İnönü stadına vurulan ilk kazma ne kadar önemliyse bugün koyulan kolonlar da o kadar önemlidir. Bugünden itibaren tüm rakip kamuoyu, demek ki Beşiktaş'ı yolundan kimse alı koyamayacak diye düşünmeye başlamıştır. Bugün koyulan sadece kolon değil aynı zamanda büyük bir keyifle "beşiktaşın yeni stadı mühürlendi" haberini yapan renkli medyaya atılan sağlam bir tokattır. Gün ışımaya başlamıştır, güneş yakında doğacaktır. Bugün Beşiktaşlı için korkma sinme günü değildir artık, bugün zaferdir, bugün Beşiktaşın bayramıdır. Bundan sonraki her gün de öyle olacaktır.
Saygılarımla...

Çevrimdışı Efe

bende çubuklu birinci alacağım forma diyordum ama :o_o:
al abi birlikte giyeriz işte sen önde ben arkada  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Taner

Halatların geldiği günle bugün stadı takip etmek çok heyecanlıydı.Bundan sonra bence bize düşen klübe destek olmak bide satılan forma sayısını feda sezonunda takip edebiliyoduk sanırım bu yıl eminim rekor kırılır formalar harika olmuş..Necmi abi senden ricam bi sayfa acman formayla herkes resim atsin o sayfaya falan yada daha guzel bi fikri olan ? :)
Sadece Beşiktaş!

Çevrimdışı Taner

Halatların geldiği günle bugün stadı takip etmek çok heyecanlıydı.Bundan sonra bence bize düşen klübe destek olmak bide satılan forma sayısını feda sezonunda takip edebiliyoduk sanırım bu yıl eminim rekor kırılır formalar harika olmuş..Necmi abi senden ricam bi sayfa acman formayla herkes resim atsin o sayfaya falan yada daha guzel bi fikri olan ? :)
Sadece Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

:nerd: daha etkili olur diyemi mesajı iki defa attın :D

Çevrimdışı kral_bjk

@Armağan Bozkurt    :kop: :kop: :kop:  gram yanılmam :)
aha bizim eski belediye başkanının oğlu çok iyi tanırım kendisini şok oldum

Çevrimdışı Taner

Telefon eski Necmi abi bi sayfayi acana kadar neler cekiyom bi bilsen k bkmayin.Sayfa eskiden opera minide mobil daha hizliydi guncelleme yaptiniz sanirim siteye.
Sadece Beşiktaş!

Çevrimdışı TØLGA

aha bizim eski belediye başkanının oğlu çok iyi tanırım kendisini şok oldum

çatı işiyle alakalı bir arkadaş galiba bir yoklayıver bilgi verir bilmediğimiz birşey söyler belki  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı kral_bjk

bizim çatının mühendislerindenmiş ulaşmaya çalışçam bakalım

Çevrimdışı FARUK

bizim çatının mühendislerindenmiş ulaşmaya çalışçam bakalım

fransız mı diye başladık nerelere geldik  :lol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çatı Kolonlarının takıldıgını Gören renkliler ve renkli Basın ( TEMSİLİ ) değildir :bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı ozan m.

abi bir gün gündüz bakmayayım yeni bir şey yok dedim kolonları bitirmişler. neler kaçırmışım yahu periscopelar falan... :steamed: :steamed: :steamed:
ben kafamı hangi taşa vuram bilemedim :s20: :s20: :s20:

ysariusta

• Ziyaretçi

abi bir gün gündüz bakmayayım yeni bir şey yok dedim kolonları bitirmişler. neler kaçırmışım yahu periscopelar falan... :steamed: :steamed: :steamed:
sen naptın ya öyle. ohoooo sen iki gün izleme stat biter.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:D :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı muhalefet

Az once stadin yanindan gectim eski aciktaki 5 kolon takilmamis yayindaki montaj arkadaslar inanmayin. Taraftari susturmak icin yapilan bu oyuna gelmeyelim. ( Muhalefet edecek bir sey kalmadi :D )