Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6029522 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Kolanlar takiliyor  dediler geldik herkeze yunanistandan saygilar sevgiler kardeslerim :ok: :ok:
:hosgeldin
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Necmi

helal olsun, fuatavnimisin nesin ama bildin hakketten, forumu uzun zamandir takip ediyorum ne desen cikti arkadas  :claps: :claps: :claps:
ikinci üyelik almana gerek yoktu kasımpaşalı duruyordu  :naughty: :naughty:

Çevrimdışı megiddo

Çevrimdışı Utku Bircan 35

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Murat Aksakal

Sevmeler emek ister, Beşiktaş emeğimsin..

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı kkuirrsaalti

5.kolon yani son kolon takılırken özellikle zoom yapılsın (ben kamerayı kontrol edenin yerinde olsam bir yakın bir uzak bir yakın bir uzak yapardım)
5.son kolonun ismi Şeref kolonu olsun anlayanaaa....
Alayına gider ulan alayına burası Beşiktaş o kadar  :)

Kamerayı sen mi kontrol ediyorsun yoksa. Baya bi git gel oldu az önce :)))

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı MUTLU

Allahım sana şükürler olsun son kolonu da havada gördük
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kartal Ç

sonuncu da yerine gidiyor. hey gidi bir devrin sonu  :bandit:

Kolon işi bitti krişlerde cok vakit almaz artık halat serildimi serilmedimi tartışması başlar:))

Çevrimdışı kadir137

Gerçekten bildiğin kamera bi yakınlaştırıp bi uzaklaştırıyo. Ben de şüphelendim :D

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı megiddo

yok sadece kamerayı kontrol eden abi aynı zamanda forumu takip ediyor :)

Çevrimdışı FARUK

Zafer bey çatı parçalarının 2. partiside yakında gelecek dedi

Çevrimdışı MUTLU

Ya şu kamera biraz uzaktan çekse daha iyi olur aslında :)
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Necmi

kirişleri neden takmıyorlar :alala:
stres yaptım şimdi  :D

Çevrimdışı ZEKI

Kamera ile ilgilenen arkadasimiz bizim forumun gediklilerinden sagolsun

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı canU

Çevrimdışı ZEKI

Catıcılar da cok sevindi artik biz de halati serelim nasil sevindi forumdakiler diyorlardir  :kop: :kop: :kop: