Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6031647 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erdinç

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cursedofdragon

kamera'yı biri kurcukladı sadece kolonları izliyoruz süper oldu :) çekirdeğimi aldım colamı aldım izliyorum  :halay: :sevinc

Çevrimdışı Ersan

@bjk_mabet abi periscope yayını bekliyoruz şarjın dolduysa alırız bir dal çok iyi olur  :D :bandit:
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Böyle aktif ve hızlı olunursa 20 Eylül hayal değil bence 😃

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BlackEagle1989

1 2 3 yetmez 4 5 6 olsun
karaKartalim Kolonlari koysun..  :ishock:

Çevrimdışı Efe

bence bugün forumun en güzel günüydü.
bencede acilis gununu bekliyoruz artik tum sorunlar bitti
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı megiddo

Çevrimdışı ErsinA.

Hayatta zor olanın daha çok mutluluk verdiğini bugün bir kez daha gördük.

Kolonlar vaktinde takılsaydı şuan halatların neden hala serilmediğini konuşurduk belkide.

Çevrimdışı Necmi

1004 online
forumun gücünü test ediyor taraftar :evillol:

Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı murat_

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  2 dk.2 dakika önce
Demiştik kolonlar yüksek değil ,siz alçaksınız...
7 retweet 10 favori
Yanıtla  Retweetlendi7  Favorilere eklendi10
   aynen  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı megiddo

eski açık tribünde yatan kolonun jelatinin çıkarıyorlar, 4. geliyorr.

Çevrimdışı Alparslan

Çevrimdışı ZEKI

25 sayfa geriden gelmektense son sayfai okumak bile guzel 4 .kolon hazirlaniyor forum ucmus periscope canli yayinda sag olsun mabet ucurmus buralari.. ziyaretciler hadi gelin uye olun sizde.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Alparslan

Çevrimdışı sozkul

Pişşttt... Çok pozitifsiniz çok, biraz negatifliğe ne dersiniz?  :kop:

Evet acayip mutluyum..  :) .. Ama hemen acaba karşılığında neyi verdik diye düşünmeye başladım.. Aklıma sen geldin @Armağan Bozkurt , ne oluyor bana dedim..  :) :)
Belkide desso'yu kurban ettik, yinede çok mutluyum, öyleysede olsun iki yıl sonra çimleri söktürür inadına yeniden yaptırırız..

Çevrimdışı ErsinA.