Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6031938 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ErsinA.

nedenini bilmediğim bir duygu ile, işi gücü bıraktım kolon montajı izliyorum. 

Allah-u Akbar şükürler olsun.kartalım geleceğine kolonlarını dikmeye devam ediyor.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı fore_kazık

doğum günün kutlu olsun
birde adını bileydik isminle kutlardık
böyle kazıkları kutlamak tuhaf kaçıyor :D   @fore_kazık

hahahah @Necmi abi ismimi duyduğunda aklınızda kalmayacaktır muhtemelen fore_kazık demeye devam edeceksiniz :)

ismim irşat :)

geçen sene temmuz ayında hayatımın en özel anlarından biri saolsun mabet in yardımı ile oğlumun göbek bağını eski açık temeline gömmek oldu. 1 sene sonra doğum günümde eski açıktan mutlu haber geldi. kombine alabilirsem eski açıktan alacağım kesinleşti  :D

şu an hissetiklerim abartılabilir ama yakını komadayken gözlerini açan birinin mutluluğu var... içim içime sığmıyor...  :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı ensdndr

Bu akşam kolon işini hava kararmadan bitirecekler sanırım. YArından itibaren iskele montajı ve kiriş montajı toplamda bu hafta sonuna kadar biter düşüncesindeyim. Artık halatların takılması gerilmesi yepyeni bir süreç diye düşünüyorum. Umarım o iş yapılırken herhangi bir sıkıntı çıkmaz da kışa girmeden şu stadyumda oynamaya başlarız.

Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hacı abi giymiş formayı, yakmış cuğarayı :kop: :kop: :kop:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı VOLKİ3358

gözlerim doldu yeminle orda bir işçi veya usta başı beşiktaş forması giymiş çalışıyordu offf offf süperdi ya
Kartal Ege ERBUDAK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Vay arkadaş ben de giremiyodum ne zamandır. Ne güzel bir gün bugün. Kolonlar takıldıktan sonra o üste gelen siyah zımbırtı (adını unuttum :) ne zaman tamamlanmış olur arkadaşlar?
@Caner nerdesin sen yahu?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı VOLKİ3358

ha bu arada unuttum bu çatı kolonları bizi çekmeyenlere gelsin :ishock:
Kartal Ege ERBUDAK

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı rubi_tobin

Gençler nasılsınız? Keyifler yerinde mi?
Tüm ahali özledim sizi.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Caner

@Caner nerdesin sen yahu?
Abi okulun son demleri, stata bakıcaz kaportayı çizdirmeyim diye okuldan başka birşeyle ilgilenemez oldum, bugün ekşide görünce bizim stadı hemen damladım siteye, bundan sonra hep buralardayım inş.

Çevrimdışı Ayberk

ne güzel bir sinerji oluştu, umarım hiç kaybolmaz. neredeyse dışarıya çıkıp kornalara basacağız  :)
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Caner

Gençler nasılsınız? Keyifler yerinde mi?
Tüm ahali özledim sizi.

Abi bugün çok formundasın :)

Çevrimdışı Efe

Bu akşam kolon işini hava kararmadan bitirecekler sanırım. YArından itibaren iskele montajı ve kiriş montajı toplamda bu hafta sonuna kadar biter düşüncesindeyim. Artık halatların takılması gerilmesi yepyeni bir süreç diye düşünüyorum. Umarım o iş yapılırken herhangi bir sıkıntı çıkmaz da kışa girmeden şu stadyumda oynamaya başlarız.

kis gelmeden mac oynanacak hald gelecektir insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mert_

Hacı abi giymiş formayı, yakmış cuğarayı :kop: :kop: :kop:

ona bir şey sigarası deniyor :D adam Beşiktaşlı, kolonları yerleştirdikçe yakıyordur :D

Çevrimdışı rubi_tobin

Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.