Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6030424 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

kabul etmiyorum
stadı taraftar finanse ediyorsa yapacakkkk herseyin hesabını verecekkkkk
 :money: :bandit:

bu arada abi sen uctun gittin ben videodan simulasyondan basladım sen gittin projenin basına:D

Ozan allah aşkına video yapacak diye ne kadar para verilecekti adama. Ekik olsun abi. Gitsinler başka işe harcasınlar. Kıt kanaat yapılıyor zaten. Evet bizim paramızla yapılıyor, videoya harcanacağına emekçilerin maaşı ödenir.

Çevrimdışı sağduyu

ya abi bırak allah askına catı konusunda gizliliğe ne gerek var simdi bizim gibi dar acıdan konuya hakim olan insan için  su geliyor aklına
ülkede bunu becerebilicek yani tasarımını yapacak firma yok, rekabet soz konusu değil yurt dısından istediğine yaptırır gecersin baskıda yok
rekabette yok gizliliğe hiç gerek yok:) dersenki işte sen dar bakıyorsun bende genişi var tamam ama anlamsız yinede sonucta catı yahu:)
atamu parcalamıyoruz:D

Atomu parçalamıyorsan da, stad bir şekilde ilerliyor. Ancak, bilmediğiniz şeyler hakkında eleştirmekten ziyade okuyup öğrenmeye çalışın. Anıtlar kurulu tescili altındaki eserlerin yakınında, aslında çivi çakmak dahi zordur. Tekrarlıyorum, değil yeni bir stad yapmak çivi çakmak dahi zordur. Maslakda, Şişlide inşaat yapmaya benzemez.

Bunu bir parça anlamak için ilk yapabileceğiniz şey, YD zamanında niye senelerce kazma vurulamadığına bakın ve en son Fikret Orman Başkan olduktan sonra ve stad iznini almadan önce YD nin danışmanı Prof bir amca vardı onu hatırlayın. Fulya projesinde BJK söğüşlenirken de danışman olan ve bildiği yanıldığına yetmeyen bu Prof, Fikret Ormanın yeni stadı neden yapamayacağını, nasıl imkansız olduğunu, Anıtlar Kurulu gerçeğini falan yazmıştı. Bunları arşivlerden arayıp bulun...

Başkan İBB arazisine doğru projeyi kaydırıp, o gün itibariyle bir sempati yaratmak suretiyle Erdoğan ın da desteğini de alıp Anıtlar Kurulundan bir şekilde bir proje geçirdiler. Ama bu işler bir kere projeye onay almayla olmuyor, Tadilat projesi var, revizyonu var, tekrar tekrar Anıtlar Kurulunda onaya gidiyorsun. Anıtlar olayı Belediye gibi hizmet kurumu değil, daha ziyade Koruma Kurulu olduğundan, taş koymaya çalışan kişiler her seferinde elinde farklı kozlarla karşına kolayca çıkar. Yeter ki nasıl taş koyacaklarını bilsinler.  Şimdi bu şartlarda, bu sıkıntılar içerisinde götürülmeye çalışan böyle bir projede, sırf taraftar merakını gidersin diye projeleri internete koyarsan, bin derdine bin dert daha eklersin.

Saygılar...
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı murat_

alt tarafı çatı yahu ama bir aydır şantiyeyi durdurdu buna dar açıdan düşünme denmez yaşadıklarımızı göre göre böyle konuşana
benim kelime haznemde aptal denir. Sen projeyi açıklarsan teknik açıdan yapacağın her değişiklik seni birilerinin şikayetiyle mahkemeye götürür hiç bir şey olmasa her şikayette durdurup inceleme yapmak durumu ortaya çıkar sen bu güne kadar her şeyi ortaya dökülmüş bir proje gördünmü. çok ileri gitmiyorum şu an 20 nin üzerinde
toki stadı yapıyor bana birtanesinden detey ver bak bakalım bulabilecekmisin siz inşaat yapmayı ne sanıyorsunuz he allahın günü
projede değişiklik olur. şu anda bile bir çok şey tadilat ediliyordur. Hiç bilmediğiniz bir konuda ahkam kesiyorsunuz. Orda otomasyon bir
üretim yapılmıyor. Her dakika kullanacağın malzeme değişir uygulayacağın teknik değişir değişen koşullar başka şeylerin değişmesine
neden olur sen hiç bir şeyi önceden açıklayamazsın firmalar projeyi açıklayamaz benim işim olsa projemi açık eden firmayı kovarım anında.
nasıl bir ego bu ya her şeyi size rapor edecekler hava alanı yapılıyor buda kamu projesi iste bakayım detayları ne cevap alacaksın varmı ne yaptıklarına dair bilgi
çalışan firmalar bile bilmez ne yaptıklarını sadece yaptıkları alanın projesi verilir.
abi bunu yazdinya aklima gecen okudugum haber geldi trabzonspor yeni stadta foto cekimi icin birileriyle anlasmis adamlar stada foto cekmeye gitmisler adamlari iceri almamislar foto cektirmemisler ama biz burda bir cok bilgiye ulasiyoruz ama bazi ağalara beyendiremiyoruz bizim farkimiz var adamlar kasinin ustunde niye kasin var diyo takima klube sorun yaratiyor ve hatirladigim bi video var catinin havaya kalkmasi ile ilgili yanlis mi hatirliyorum

Çevrimdışı ZEKI

Atomu parçalamıyorsan da, stad bir şekilde ilerliyor. Ancak, bilmediğiniz şeyler hakkında eleştirmekten ziyade okuyup öğrenmeye çalışın. Anıtlar kurulu tescili altındaki eserlerin yakınında, aslında çivi çakmak dahi zordur. Tekrarlıyorum, değil yeni bir stad yapmak çivi çakmak dahi zordur. Maslakda, Şişlide inşaat yapmaya benzemez.

Bunu bir parça anlamak için ilk yapabileceğiniz şey, YD zamanında niye senelerce kazma vurulamadığına bakın ve en son Fikret Orman Başkan olduktan sonra ve stad iznini almadan önce YD nin danışmanı Prof bir amca vardı onu hatırlayın. Fulya projesinde BJK söğüşlenirken de danışman olan ve bildiği yanıldığına yetmeyen bu Prof, Fikret Ormanın yeni stadı neden yapamayacağını, nasıl imkansız olduğunu, Anıtlar Kurulu gerçeğini falan yazmıştı. Bunları arşivlerden arayıp bulun...

Başkan İBB arazisine doğru projeyi kaydırıp, o gün itibariyle bir sempati yaratmak suretiyle Erdoğan ın da desteğini de alıp Anıtlar Kurulundan bir şekilde bir proje geçirdiler. Ama bu işler bir kere projeye onay almayla olmuyor, Tadilat projesi var, revizyonu var, tekrar tekrar Anıtlar Kurulunda onaya gidiyorsun. Anıtlar olayı Belediye gibi hizmet kurumu değil, daha ziyade Koruma Kurulu olduğundan, taş koymaya çalışan kişiler her seferinde elinde farklı kozlarla karşına kolayca çıkar. Yeter ki nasıl taş koyacaklarını bilsinler.  Şimdi bu şartlarda, bu sıkıntılar içerisinde götürülmeye çalışan böyle bir projede, sırf taraftar merakını gidersin diye projeleri internete koyarsan, bin derdine bin dert daha eklersin.

Saygılar...
:claps: :claps: :claps: bizim taraftar  herseyin kolay olduguu zannediyor. En son su kolon meselesinde ne kadar cok isle ugrasildigi ortaya cikti.

Çevrimdışı ozan062

Ozan allah aşkına video yapacak diye ne kadar para verilecekti adama. Ekik olsun abi. Gitsinler başka işe harcasınlar. Kıt kanaat yapılıyor zaten. Evet bizim paramızla yapılıyor, videoya harcanacağına emekçilerin maaşı ödenir.

cok soru isareti var abi yani tamam boyle güzel diyoruzda daha sacma seylere para harcandıgı oldu yani bu sekilde bi savunma anlayısını kabul edemiyorum parcaların birleşmesi lazım inanmam için güvenmem için
yoksa dediğin dogru ama maalesefki öyle olmuyor ondan ben dırdır yapıyorum hem futbol bolumunde hem burada
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

Kolonlardan ziyade su halaltlar baslasin dosensin ki daha geri donulemez bir hal alsin is ben onu istiyorum orta yuvarlak halatlar falan hersey yerine konsun sonrada bunlar yapilmisken 5 kolonu dert edenler artik geri donulemeyecegini anlar inşallah hala izin cikmazsada cekersin fotolari yayinlarsin resmi siteden biz bu hale getirdik ama engelleniyoruz dersin gerisi gelir zaten :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

ve video işini bu kadar basite indirgemek yok yani size yakıstıramıyorum
dünya artık herseyi sanal ortama dökmüşken biz daha bircok seyin netlesmediği bir staddan bahsediyoruz daha lansmanı bile konya stadınki kadar ozenli değil...
kimisi begenmiş olabilir ki zaten begenmek bizim işimiz ama realiteye dondugumuzde hala birseyler eksik ve siz ona para harcanırmı diyorsunuz:))

yani reklamcı varmı bilmiyorum aramızda onun bu konulara acıklık getirmesini beklerim cnk artık çağ teknoloji cagı...

hatta kendi parasıyla kendi ugrasıyla maket yapan bir kardesimiz vardı ismi umut hatta gecen gunlerde evlendi
yani bu tip arkadaslar arka planda rahatlıkla calısır parasız hallederdi en basiti:))
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2015, 21:19:43 ozan062 ]

Çevrimdışı Efe

ve video işini bu kadar basite indirgemek yok yani size yakıstıramıyorum
dünya artık herseyi sanal ortama dökmüşken biz daha hiçbirseyin netlesmediği bir staddan bahsediyoruz daha lansmanı bile konya stadınki kadar ozenli değil...
kimisi begenmiş olabilir ki zaten begenmek bizim işimiz ama realiteye dondugumuzde hala birseyler eksik ve siz ona para harcanırmı diyorsunuz:))

yani reklamcı varmı bilmiyorum aramızda onun bu konulara acıklık getirmesini beklerim cnk artık çağ teknoloji cagı...
ozan stad bitti gercegini gormek istersen kabatasta ordan bakabilirsin video mideo 2 sene oldu artik bunlari konusmanin manasi yok catiyi kaldirip cimler serilecek baska bisey yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

ozan stad bitti gercegini gormek istersen kabatasta ordan bakabilirsin video mideo 2 sene oldu artik bunlari konusmanin manasi yok catiyi kaldirip cimler serilecek baska bisey yok

tamam gzl bak sende birseyler eksik biliyorsun
o zaman savunma psikolojisiyle hataların ustunu ortmeyelim bende deşmeyim mecbur kendimi hissediyorum kabul ettirmeye calısıyorum:)
yoksa herkes herseyin farkında ama dillendirmiyor buda yanlıs

artık su koltuk dizaynı ortaya cıkmalı

ben olmasam buralar vallahi canlanmaz
iyiki varım bea :kop:
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2015, 21:24:16 ozan062 ]

Çevrimdışı Efe

tamam gzl bak sende birseyler eksik biliyorsun
o zaman savunma psikolojisiyle hataların ustunu ortmeyelim bende deşmeyim mecbur kendimi hissediyorum kabul ettirmeye calısıyorum:)
yoksa herkes herseyin farkında ama dillendirmiyor buda yanlıs

artık su koltuk dizaynı ortaya cıkmalı

ben olmasam buralar vallahi canlanmaz
iyiki varım bea :kop:
yoo ne eksik hersey yerinde stad orda duruyor iste kocaman bisey :evillol: sen fazla kendini paralama herseyi bitince goruruz  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Çevrimdışı Efe

Efeeeee çok yavaşız efeeeee
çok yavaş değiliz sadece biraz engelleniyoruz bide paramız yok bence bunlara göre bakarsak bu stadın yapılmaması lazımdı ama yapıldı eylül 20 dedi başkan 98 gün var  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı riza calli

çok yavaş değiliz sadece biraz engelleniyoruz bide paramız yok bence bunlara göre bakarsak bu stadın yapılmaması lazımdı ama yapıldı eylül 20 dedi başkan 98 gün var  :D
98 gunun kacinci gunu cati bitip cime baslanacak

Çevrimdışı İhsan

@Efe abi Berlin Olimpiyatta bir kısım açık. Ki ilk projelerde eski açık üstü açık bırakıldığına göre mümkün.

Mümkün değil.
Berlin stadı halatlı germe sistemi değil ve bu yüzden tribünlerin ortasında çatı kolonları var.

Bizde böyle bir şey mümkğn değil

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Türkay

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  1 dk.1 dakika önce
15 haziran 2015… saat 12:30 da bi periscope yapalım :)

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı bjk_mabet

Yarın 12:30 da bi periscope yapalım nasıl olur :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALI RIZA

O nedir Elle tutulur bişe mi  :poke: :poke: :poke: :nargile: :nargile: :nargile: :nargile:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

98 gunun kacinci gunu cati bitip cime baslanacak
38 gün sonra çatı mebran hariç biterse 60 günde çim işi bu iş biter başkanın sözü bitmesi lazım artık yarın paletli reyize iş düşecek bizde hop oturup hop kalkacağız :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

Sende badem gibi oldun kardsm ne periscopesi , çatı ne oldu ondan haber ver sen : )

Çevrimdışı Efe

yap yap yap erman toroğlu geldi aklıma :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Çatı ne olacak diyenlere   mabet kardeşimin  twittırdaki  cevabı  :

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  2 dk.2 dakika önce
Halatı gelmiş çatıya nası cevap vereyim,halat geldiyse kolonlar teferruattır :)

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK