Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6030424 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tamam işte bizim eski açığın açık olduğu kolon olmadığı proje dahil hiçbirinin iç iskeleti çelik konstrüksiyon değildi
Valla ben , O ilk projedeki Çatı iskeletinin Çelik konstriksiyonun üzerine membran kaplı olarak biliyorum bi bakmak lazım tekrardan
Ediit : evet Çelik konstrüksiyonmuş , @Necmi abi de onayladı :tabe:
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2015, 17:53:01 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Abiler bugün yeni Antalya Stadını yakından görme şansı buldum. Dışardan çok acayip bir heybeti ve büyüklüğü var ama içerisi apartman işte :D

sen bide bizimkinin efsaneliğini gör :)

Çevrimdışı Necmi

Teknikle ne alakası var ? Membrandan bahsediyorum ben sadece. Çatı nasıl ki membransız havaya kalkıyorsa membransız da havada kalabilir
@anilt  bizim ilk projede eski açık üzeri membransız değildi şeffaf membran vardı.
en kötü olasılıkla orayı şeffaf etfe kaplarlar açık bırakılmaz bu saatten sonra statik hesaplarda değişiklik olmaz
zaten bunuda konuşmanın anlamı yok bize bir şeyleri kabul ettirecekleri noktaya gelmememiz lazım.
bu gün buna yüklenir yarın başka şeyde değişiklik isterler sarı öküzü sımsıkı tutalım teslim etmeyelim :bandit:
feda etmenin sonu yok zaman kaybediyorsak kaybedelim ama projeden fedakarlık etmeyelim.
bu gün seni geciktiren insanlar dün sana istanbulda stad bulamayan insanlar amaçları bizi bir şeylere razı etmek
bir kere vermeye başlarsan sonu gelmez bunun amaç seni geciktirmeyse emin ol bunu kabul etsen hızlanmazsın yarında geciktirmek için önüne başka engel koyacaklardır.
internetten bul sarı öküzün hikayesini oku bizimde başımıza gelecek olan bu olur. sarı öküzü vermediğin sürece
güçlüsün burda taktiksel hata yapıldı ilk direklerin eski açığa dikilmesi gerekiyordu zaten en problemli yerin eski açık
ve plansızca en baştan beri eski açığı hep sona bırakıyorsun baştan beri yırtındık burda eski açığı bir an önce yapın diye
her açıdan stratejik önemi vardı hem şantiyeye tek giriş noktası hem sana takacakları bölge işin başında yapsan kimse hedef olmamak için bulaşmayacak
şimdi biz yaptırıyoruz bu güne kadar karışmadık deme hakkı veriyorsun giriş çıkışı yeni açıktan vermişsin o zaman eski açığı bitireceksin
şantiye yönetmeyi bilmeyen birini kalkıp projenin başına getirirsen bunun bedelini ödersin.

Çevrimdışı Necmi

Tamam işte bizim eski açığın açık olduğu kolon olmadığı proje dahil hiçbirinin iç iskeleti çelik konstrüksiyon değildi
çelik konstrüksiyon projeydi o ilk proje yanlış biliyorsun @anilt

@anilt  bizim ilk projede eski açık üzeri membransız değildi şeffaf membran vardı.
en kötü olasılıkla orayı şeffaf etfe kaplarlar açık bırakılmaz bu saatten sonra statik hesaplarda değişiklik olmaz
zaten bunuda konuşmanın anlamı yok bize bir şeyleri kabul ettirecekleri noktaya gelmememiz lazım.
bu gün buna yüklenir yarın başka şeyde değişiklik isterler sarı öküzü sımsıkı tutalım teslim etmeyelim :bandit:
feda etmenin sonu yok zaman kaybediyorsak kaybedelim ama projeden fedakarlık etmeyelim.
bu gün seni geciktiren insanlar dün sana istanbulda stad bulamayan insanlar amaçları bizi bir şeylere razı etmek
bir kere vermeye başlarsan sonu gelmez bunun amaç seni geciktirmeyse emin ol bunu kabul etsen hızlanmazsın yarında geciktirmek için önüne başka engel koyacaklardır.
internetten bul sarı öküzün hikayesini oku bizimde başımıza gelecek olan bu olur. sarı öküzü vermediğin sürece
güçlüsün burda taktiksel hata yapıldı ilk direklerin eski açığa dikilmesi gerekiyordu zaten en problemli yerin eski açık
ve plansızca en baştan beri eski açığı hep sona bırakıyorsun baştan beri yırtındık burda eski açığı bir an önce yapın diye
her açıdan stratejik önemi vardı hem şantiyeye tek giriş noktası hem sana takacakları bölge işin başında yapsan kimse hedef olmamak için bulaşmayacak
şimdi biz yaptırıyoruz bu güne kadar karışmadık deme hakkı veriyorsun giriş çıkışı yeni açıktan vermişsin o zaman eski açığı bitireceksin
şantiye yönetmeyi bilmeyen birini kalkıp projenin başına getirirsen bunun bedelini ödersin.
:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Türkay

koltuk degil onlar bence baska bisey

Bana da öyle geldi simdi diğer beyaz koltuklara göre daha büyük
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ihsnozturk

Arkadaşlar.Hepinize ayrı ayrı selamlar.Benim kafam karıştı.Şimdi eski açık tarafındaki kolon ve kirişler yapılacakmı yoksa yapılmayacakmı..

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Bayadir yazmadim. Ama bu eski acik olayi rezillik. Boyle buyuk bir iste nasil bu tur bir sorun cikar aklim almiyor. Gercekten Turkiye cok garip bir ulke. Isler hep tersten i$liyor.
Kapanacak diye israr edenlerde olayi inada bindirdi. Belli ki hala bir sorun var ortada.

Cati kolonlari ve koseli kirisler göz tirmalayici  :nerd:

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar.Hepinize ayrı ayrı selamlar.Benim kafam karıştı.Şimdi eski açık tarafındaki kolon ve kirişler yapılacakmı yoksa yapılmayacakmı..
şu an için yapılacak :D
ama yarın ne olur bilemem :bandit:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Başkan hallettik diyeli kaç gün oldu 5 gün mü? Başkan hallettim diyorsa halletmiştir, zerrece şüphe duymam. Hatta takılmıştır belki, gördüklerimize değil, başkana inanalım.

Çevrimdışı Anıl

çelik konstrüksiyon projeydi o ilk proje yanlış biliyorsun @anilt

Haydaaaa bu proje çelik konstrüksiyon mu @Necmi abi halat değil mi gözükenler :alala:

Başkan hallettik diyeli kaç gün oldu 5 gün mü? Başkan hallettim diyorsa halletmiştir, zerrece şüphe duymam. Hatta takılmıştır belki, gördüklerimize değil, başkana inanalım.
düzeldi dedgimiz 2 Gün yaşamıyor :bandit:
Armağan Abi Başlamışsın yine olumsuz olmaya :evillol:

Haydaaaa bu proje çelik konstrüksiyon mu @Necmi abi halat değil mi gözükenler :alala:
Ben demiştim sana İç iskelet Çelik konstrüksiyondu diye :bandit:
Sakalımız yokki sozumuz dinlensin :lol: :lol:

Çevrimdışı f_madida

Facebook'ta VodafoneArena israrla tamamen kapali olacak ve is planina gore ilerliyoruz yaziyor...

Onceki mesajlara da katiliyorum, bunlara koz vermemek lazim. Ayrica Turkiye'de is sadece siyasi degil, bulundugu konumu fanatiklik hatta holiganlik icin kullanan adamlar var. Yani maca gidip hakem yorumu yapan g.kurmay baskanindan tut da, kendi takiminin sampiyonlugu icin her turlu pisligi mubah goren holigan tff baskanina, ayni sekilde fanatik basbakanlara kadar neler gorduk. Olayi bence biraz da bu yonuyle gorup, hem sabirli olmak hem de taviz vermemek lazim. Yonetimin ufak tefek hatalari olmustur belki bu konuda ama su yapilan acikcasi Besiktas'a karsi art niyetli bir hareket, bu konuda taviz vermemek gerek.

The world is better in black and white, and red.

Facebook'ta VodafoneArena israrla tamamen kapali olacak ve is planina gore ilerliyoruz yaziyor...

Onceki mesajlara da katiliyorum, bunlara koz vermemek lazim. Ayrica Turkiye'de is sadece siyasi degil, bulundugu konumu fanatiklik hatta holiganlik icin kullanan adamlar var. Yani maca gidip hakem yorumu yapan g.kurmay baskanindan tut da, kendi takiminin sampiyonlugu icin her turlu pisligi mubah goren holigan tff baskanina, ayni sekilde fanatik basbakanlara kadar neler gorduk. Olayi bence biraz da bu yonuyle gorup, hem sabirli olmak hem de taviz vermemek lazim. Yonetimin ufak tefek hatalari olmustur belki bu konuda ama su yapilan acikcasi Besiktas'a karsi art niyetli bir hareket, bu konuda taviz vermemek gerek.
En fazla Beliktaşlı bu hükümette var , Bir önceki Cb de Beşiktaşlıydı ve Mevcut Tff ve Mhk başkanıda Beşiktaşlı , Sonuç : Yine en fazla ezilen , Katledilen , Dogranılan , Onu kesilen , Engellenen yine biziz ...
Staddaki Çatı sorunu hariç , Problem Siyasilerde değil , sistemde , kim gelirse gelsin Kaderimiz değişmiyor , Bu düzen bu sistem bozulmadıkçada en fazla ezilen , engellenen , Dogranan biz olacağız !!
Gerçi zaten biz hakkmız olmayan ne kupayı ne puanı nede Şampiyonlugu kabul etmeyiz , Biz Beşiktaş'ız!! 112 yıldır olduğu gibi ŞEREFimizle oynar HAKKIMIZla kazanırız !! Olamzsakta Bagrımıza basarız Sorun değil...

Çevrimdışı ozan062

niye kızıyorsun adamlar mecburmu sana video yapmaya adamlar işi yapmak için anlaşma yapıyor
taraftarın egosunu tatmin etmek için değil ha içlerinde Beşiktaşlı olur sızdırma yapar ama firmadan böyle bir şey bekleyemezsin
neden para harcasın birde zaten kulüp gizlilik anlaşması yapıyordur bilgi sızdırmasınlar diye.
işte sevenin çok olunca böyle gizlilik anlaşmalarıda gerekli oluyor kimin nerden ne çıkaracağı belli olmaz
o nedenle bilinmemesi bilinmesinden iyidir. bir işe bittiğinde müdahale farklı proje aşamasında müdahale farklı olur.
senin senden başka herkes düşmanınken ortalığa sererek iş yapamazsın serersen yaptırmamak için takle atarlar.
yani bu kadar engellemeyi görerek hala neden bu gizlilik diyorsunuz ya pes diyorum hayat size pembe herhalde
Beşiktaşın nasıl bir karanlık içinde olduğunu göremiyorsunuz.

ya abi bırak allah askına catı konusunda gizliliğe ne gerek var simdi bizim gibi dar acıdan konuya hakim olan insan için  su geliyor aklına
ülkede bunu becerebilicek yani tasarımını yapacak firma yok, rekabet soz konusu değil yurt dısından istediğine yaptırır gecersin baskıda yok
rekabette yok gizliliğe hiç gerek yok:) dersenki işte sen dar bakıyorsun bende genişi var tamam ama anlamsız yinede sonucta catı yahu:)
atamu parcalamıyoruz:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Necmi

çelik yapı olması halat olmayacağı anlamı taşımaz
ordaki cizime bakma o proje değil açıklamasını başkan yapmıştı ilk projede çatı çelik taşıyıcı sistemle yapılıyormuş sonra
lokasyona yakışmayaçağı düşünülerek halat gergi sisteme dönmüşler buda maliyeti 3 katı arttırıyor.

Çevrimdışı f_madida

En fazla Beliktaşlı bu hükümette var , Bir önceki Cb de Beşiktaşlıydı ve Mevcut Tff ve Mhk başkanıda Beşiktaşlı , Sonuç : Yine en fazla ezilen , Katledilen , Dogranılan , Onu kesilen , Engellenen yine biziz ...
Staddaki Çatı sorunu hariç , Problem Siyasilerde değil , sistemde , kim gelirse gelsin Kaderimiz değişmiyor , Bu düzen bu sistem bozulmadıkçada en fazla ezilen , engellenen , Dogranan biz olacağız !!
Gerçi zaten biz hakkmız olmayan ne kupayı ne puanı nede Şampiyonlugu kabul etmeyiz , Biz Beşiktaş'ız!! 112 yıldır olduğu gibi ŞEREFimizle oynar HAKKIMIZla kazanırız !! Olamzsakta Bagrımıza basarız Sorun değil...

Yalniz Besiktas'lilarin onemli bir farki var, Besiktas'li olmak icin once biraz adalet ve hakkaniyet duygusunun hakim olmasi gerek...Haliyle Besiktas'lilar bulunduklari konumu kendi gonul verdikleri takimin lehine kullanmiyorlar, zaten bunu da hicbirimiz istemiyoruz...Ama ayni gorevdeki bir gsli veya fbli, konumunun gucunu tuttugu takimin lehine kullaniyor, iste boyle bir ortamda rekabet ediyoruz maalesef.

Bu arada mevcut mhk baskani galatasaraylidir, o konuda lutfen hata yapmayalim. Bir onceki Mhk baskani Zekeriya Alp Besiktasliydi.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı sozkul

Arkadaşlar, eğer bu çatı sistemi eski açığın üzeri açık yapılamıyorsa ve bu nedenle izin alınamıyorsa, yönetim yinede biz eski açığın üzerini açık bırakacağız diyerek izin almalı ve tüm halatları gerdirmeli diye düşünüyorum, o aşamada yeni rüzgar ölçümü yaptırdık filan deyip, izin almaya çalışmalılar eğer hala mümkün değilse stadı halatları gerilmiş biçimde tamamen üzeri açık açmalılar, bir yıl içerisinde utanıp izin vermek zorunda kalırlar ve seneye yaparız o işi, acaba çok dillendirmesek mi diyede düşünmüyor değilim, yönetim böyle bir numara yapacaksa engellemiş olmayalım.

Yalniz Besiktas'lilarin onemli bir farki var, Besiktas'li olmak icin once biraz adalet ve hakkaniyet duygusunun hakim olmasi gerek...Haliyle Besiktas'lilar bulunduklari konumu kendi gonul verdikleri takimin lehine kullanmiyorlar, zaten bunu da hicbirimiz istemiyoruz...Ama ayni gorevdeki bir gsli veya fbli, konumunun gucunu tuttugu takimin lehine kullaniyor, iste boyle bir ortamda rekabet ediyoruz maalesef.

Bu arada mevcut mhk baskani galatasaraylidir, o konuda lutfen hata yapmayalim. Bir onceki Mhk baskani Zekeriya Alp Besiktasliydi.
Bak burada haklısın işte abi maalesef böyleler :by2:
Ama biz dedigşn gibi böyle şeyleri asla kabul etmeyiz ve istemeyiz biz hep şerefli olduk şerefli kalalım , (Hakaret Yasak)₅ kazanılmış hiçbir kupa ve şampiyonluğu kabul edemem :tabe:
Biz Süleyman Seba ya da söz verdik :
Şampiyonluğu kaybedebiliriz ama sana söz hep ŞEREFLİ kalacagız Baba diye..
Kendimizede şöyle söz verdik : evet şampiyonluğu kaybedebiliriz ama ŞEREFimizi Asla !
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2015, 20:02:28 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Necmi

ya abi bırak allah askına catı konusunda gizliliğe ne gerek var simdi bizim gibi dar acıdan konuya hakim olan insan için  su geliyor aklına
ülkede bunu becerebilicek yani tasarımını yapacak firma yok, rekabet soz konusu değil yurt dısından istediğine yaptırır gecersin baskıda yok
rekabette yok gizliliğe hiç gerek yok:) dersenki işte sen dar bakıyorsun bende genişi var tamam ama anlamsız yinede sonucta catı yahu:)
atamu parcalamıyoruz:D
alt tarafı çatı yahu ama bir aydır şantiyeyi durdurdu buna dar açıdan düşünme denmez yaşadıklarımızı göre göre böyle konuşana
benim kelime haznemde aptal denir. Sen projeyi açıklarsan teknik açıdan yapacağın her değişiklik seni birilerinin şikayetiyle mahkemeye götürür hiç bir şey olmasa her şikayette durdurup inceleme yapmak durumu ortaya çıkar sen bu güne kadar her şeyi ortaya dökülmüş bir proje gördünmü. çok ileri gitmiyorum şu an 20 nin üzerinde
toki stadı yapıyor bana birtanesinden detey ver bak bakalım bulabilecekmisin siz inşaat yapmayı ne sanıyorsunuz he allahın günü
projede değişiklik olur. şu anda bile bir çok şey tadilat ediliyordur. Hiç bilmediğiniz bir konuda ahkam kesiyorsunuz. Orda otomasyon bir
üretim yapılmıyor. Her dakika kullanacağın malzeme değişir uygulayacağın teknik değişir değişen koşullar başka şeylerin değişmesine
neden olur sen hiç bir şeyi önceden açıklayamazsın firmalar projeyi açıklayamaz benim işim olsa projemi açık eden firmayı kovarım anında.
nasıl bir ego bu ya her şeyi size rapor edecekler hava alanı yapılıyor buda kamu projesi iste bakayım detayları ne cevap alacaksın varmı ne yaptıklarına dair bilgi
çalışan firmalar bile bilmez ne yaptıklarını sadece yaptıkları alanın projesi verilir.

Çevrimdışı Necmi

Ben tapatalk da kendimi sozkul01 olarak görüyorum, normal mi bu? Nedir 01?

kendine yeni uyelik açmışsın onunla giriş yapmışsın

Çevrimdışı sozkul

kendine yeni uyelik açmışsın onunla giriş yapmışsın
Ben açmadım tapatalk kendi açtı. :)

Çevrimdışı ozan062

alt tarafı çatı yahu ama bir aydır şantiyeyi durdurdu buna dar açıdan düşünme denmez yaşadıklarımızı göre göre böyle konuşana
benim kelime haznemde aptal denir. Sen projeyi açıklarsan teknik açıdan yapacağın her değişiklik seni birilerinin şikayetiyle mahkemeye götürür hiç bir şey olmasa her şikayette durdurup inceleme yapmak durumu ortaya çıkar sen bu güne kadar her şeyi ortaya dökülmüş bir proje gördünmü. çok ileri gitmiyorum şu an 20 nin üzerinde
toki stadı yapıyor bana birtanesinden detey ver bak bakalım bulabilecekmisin siz inşaat yapmayı ne sanıyorsunuz he allahın günü
projede değişiklik olur. şu anda bile bir çok şey tadilat ediliyordur. Hiç bilmediğiniz bir konuda ahkam kesiyorsunuz. Orda otomasyon bir
üretim yapılmıyor. Her dakika kullanacağın malzeme değişir uygulayacağın teknik değişir değişen koşullar başka şeylerin değişmesine
neden olur sen hiç bir şeyi önceden açıklayamazsın firmalar projeyi açıklayamaz benim işim olsa projemi açık eden firmayı kovarım anında.
nasıl bir ego bu ya her şeyi size rapor edecekler hava alanı yapılıyor buda kamu projesi iste bakayım detayları ne cevap alacaksın varmı ne yaptıklarına dair bilgi
çalışan firmalar bile bilmez ne yaptıklarını sadece yaptıkları alanın projesi verilir.

kabul etmiyorum
stadı taraftar finanse ediyorsa yapacakkkk herseyin hesabını verecekkkkk
 :money: :bandit:

bu arada abi sen uctun gittin ben videodan simulasyondan basladım sen gittin projenin basına:D

[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2015, 20:32:15 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

ysariusta

• Ziyaretçi

@Yunus Emre Dökmeci Başbakanlar mı belirliyor sanıyorsun. Alışmışsınız sultanlara. Öyle olsa 13 yıldır FB şampiyon olurdu. Hayır bu işler öyle olmaz. Birilerinin adı kullanılarak yapılır, bazen o sözlerin ederinden fazla para verilir, bazen durum ülkede karışıktır, ligi karıştırıp ilgiyi o tarafa kaydırırsın. Bazen bir takımı baltalamak için siyasi emirler verilir. Bir tribüne bedava biletler temin edilip tamamını militanlarına verirsin oradan girer ve o kısımda hiç güvenlik yoktur. Ehhh sıkıldım be siyaset konuşmamaktan. Futbol boğazına kadar batıktır siyasete. Yoksa neden kayseriden bir takım düşerken öteki çıkar. rize ligde olur kasımpaya hayatında gitmemiş adamlar takımı kurtarır. Orman arazileri bağışlanıp ağaçlar katledilip kamp tesisi yapılır. Başakşehir diye bir şey yaratılmaya çabalanır. sonra gelir sana 40 cm...  :akuma: oh beee su getirin bana.....