Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6038002 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Valla arkadaşlar sınavda bütün soruları cevapladığı halde sınavı geçememe karamsarlığına düşen öğrenciler gibisiniz  :) En nihai sonuç olarak Türkiye'nin ilk akıllı stadı bu. Ayrıca dünya devi Vodafone sponsor olmuş. Paniğe mahal yok  :tabe:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetemre

Valla arkadaşlar sınavda bütün soruları cevapladığı halde sınavı geçememe karamsarlığına düşen öğrenciler gibisiniz  :) En nihai sonuç olarak Türkiye'nin ilk akıllı stadı bu. Ayrıca dünya devi Vodafone sponsor olmuş. Paniğe mahal yok  :tabe:
akıllı değil henüz.
canlı yayını izleyemiyoruz sorun var...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serkan7738

akıllı değil henüz.

bende açık şuan bi sorun yok yeni açıkta kalas yerleştiriyorlar

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

akıllı değil henüz.

Sorun sende.Canlı  yayın  devam ediyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmett.67

Malum krizden sonra kolonları bir yana bırakırsak, eski açıkta herhangi bir çalışma başladı mı?

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Malum krizden sonra kolonları bir yana bırakırsak, eski açıkta herhangi bir çalışma başladı mı?
Şuan  yapılabilecek merdivenler  konulacak eski açıkta  herhalde.Bir çalışma yok.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

akıllı değil henüz.

Sorun sende.Canlı  yayın  devam ediyor.

Yani diyorsunuz ki stad akıllı da  :lol: @ahmetemre nin PC akılsız  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Factatum

Beyaz yalan söylemesin ne söylesin izin vermiyorlar bizi uğraştırıyorlar iş zor mu desin peki derse ne olacağını hiç düşünüyormusun
bu taraftar gider belediyeyi basar gunlerce sürecek polis çatışmaları yaralananlar belkide ölüm olur illaki protesto olacak Beşiktaş taraftarı protestoya çıkarsa
polis saldırır kesin çatışma çıkar peki bunların stadın yapımına nasıl bir katkısı olur bazen söylenen ufak bir yalan bir çok şeyin önlenmesi oluyor.
yanlış yapıyor aslında değilmi sürsün taraftarı belediyenin iktidarın polisin üstüne çıksın çatışma yeterki taraftara yalan söylemesin ne olurki
alt tarafı bir çok taraftar yaralanır belkide ölür ve yıllarca bitmeyecek polis Beşiktaş taraftarı çatışmasını başlatır her maç izleriz polisle taraftar nasıl
çatışıyor diye ama bunlar önemli değil yeterki Başkan taraftara yalan söylemesin taraftarı devlete karşı kışkırtmaktanda içeri alınır. bu Terör
suçlarına giriyor ama yeterki yalan söylemesin  @Factatum

Hocam yazdığımı yanlış yorumlamışsın.

Şu hayatta yalan söylemeyen biri var mıdır? Elbette ki yoktur! Başkan sempatik olmak, şirin görünmek ve de gecikmeyi makul kılmak için; Lig TV ekranında beyaz yalanlar söylediğini itiraf etti. Sorun bu işte! Adına beyaz de, gri de, kara de hiç fark etmez, yalan söylediğini itiraf edersen; bundan sonra her söylediğinin beyaz veya gri yalan olduğunu düşünecektir herkes. Eşyanın tabiatı bu! Ben de bu durumun fotoğrafını çektim.  :photo:

Çatı problemi bundan bağımsız bir mesele. Elbette taraftarla belediyeyi karşı karşıya gelmesinin kimseye yararı yok. Öyle bir şey de söylemedim ve temenni de etmem zaten. Buna karşın o direklerin, hem basın hem taraftar göründe çatı problemiyle özdeşleştiğini söyledim. Şayet problem çözülmüşse, o kara bulutları dağıtmanın yegane yolu o direkleri bir an evvel dikmektir. O direkler dikilmeden de kimse sorunun aşıldığına inanmayacak. Hepsi bu! @Necmi 

Çevrimdışı Burak Akay

Buraya yazıyorum. eski açık öyle üstü açık kalır. sonra burda "aslında güzel görünüyor, stada karakter katıyor" falan diye beğenenler çıkar. Çatıdan önce tirbünlere bakın hilkat garibası gibi bir tribün var orda! Nerde görülmüş yeni yapılan stadın bir tarafanın stadın tümünden alakasız ve alçak olduğu? Çatından önce oraya bakın!

Hep aynı şey oluyor. Fikret Orman beceremiyor sonra bizim taraftar seviniyor. Nasıl bu hala geldik vallahi şaşıyorum. Futol forumunda Şenol Güneşi bekleyen insanlar var. İşte beşiktaş taraftarının 3 yılda geldiği son nokta. Şenol Güneş kimdir? Gelirse gelir,gelmezse gelmez ondan mı medem umacağız. Şenol Güneş'e Mourinho mualemesi yapılıyor. Yazık vallahi!
Arkadaşım eski açığın alçak olmasında Fikret başkanın bir suçu yok görüyorsun değilmi 40 cm i bile ne büyük sorunlar haline getirdiler anca bu kadar oluyor bence gayetde guzel oluyor canlı hiç görmedim ama gören arkadaşlarım abilerim harika olduğunu söylüyor ayrıca eski açığında üstünün açık kalma olasılıgı yok orda localar var üstünü kapatmazsan her yağmurda su basar locaları üstü kapanıcak merak etmeyelim.Şenol hocaya gelincede aklına bir alternatif geliyormu ertugrul'mu gelsin rıza hocamı gelsin kim gelsin yerli olucaksa en mantıklısı Güneş'tir ayrıca sende bıkmadınmı takımın 1-0 yatmasından rahat maç izleyememekten ben bıktım valla emin ol Şenol hocayla bu sorun aşılır en azından keyif veren saldıran bol gol atan bir Beşiktaş izleriz
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı SDemirsoy

Nevzat demir tesislerinin çimleri yenilenmeye başlamış

Çevrimdışı serdart

ümraniye'deki iş uzamaz inşallah gerçi takım kampı başka ülkede falan yapar ama umarım yetişir. malum tecrübeliyiz yetiştirememek konusunda.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ümraniyedede çalışmalar başladı  :claps:

Bu çok güzel oldu. Eğer hibrit çim ekiliyorsa gelişimini takip edip, stadın çimlerinin gelişimi hakkında da fikir sahibi olacağız demektir  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmett.67

Nevzat demir tesislerinin çimleri yenilenmeye başlamış
Eski açıkta hareket başlayana kadar bari Ümraniye ile kendimizi avutalım. :bandit:

Çevrimdışı Serkan7738

1 Nolu Sahada Yenileme Çalışmaları Başladı
Futbol Takımımızın antrenmanlarını yaptığı BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, sahaların yenilenmesi çalışmalarına başlandı.
1 Nolu sahada hafriyat çalışmalarının ardından zeminin yenilenmesi işlemlerine başlanacak.
1 Nolu sahanın zemini ile Vodafone Arena’nın zemini aynı firma tarafından aynı özelliklere sahip olacak şekilde yapılacak.

Çevrimdışı Deniz

kenarlarda bir yerlerde ufak da olsa bir desso arması gören var mı  :iblush:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetemre

Yani diyorsunuz ki stad akıllı da  :lol: @ahmetemre nin PC akılsız  :evillol:
telefon güncellemeden sonra canlı yayın gitti.
fabrika ayarlarına geri mi dönsem ki...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı yldrmaydn

ümraniyedeki çalışma da 75 gün sürse ağustos ortası olur. ama zaten takım yurtdışında ya da başka yerde olabilir ya da zaten diğer sahaları kullanabilir. haber süper ama bir yerden başlasın
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı sozkul

belediye tabanli bi kaynagim var ama net degil o yuzden simdilik temennide kalsin ama anlatilanlar bana mantikli geldi

Bir illegal paralel forum forum mu kursak acaba herşeyin konuşulabildiği..  :) Gerçi orayada anında bir böcek girer  :icool:

Çevrimdışı Mehmet92

Keşke vodafone arena'da zemin çalışmaları başlamış olsaydı...

Çevrimdışı Serkan7738

Bir illegal paralel forum forum mu kursak acaba herşeyin konuşulabildiği..  :) Gerçi orayada anında bir böcek girer  :icool:

aman abi zaten şirket bilgisayarından zar zor giriyorum iyice elimden alırlar :D

Çevrimdışı Deniz

Çimin ne kadar süre aldığını antrenman sahasıyla görecez  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı warofpoet

Buraya yazıyorum. eski açık öyle üstü açık kalır. sonra burda "aslında güzel görünüyor, stada karakter katıyor" falan diye beğenenler çıkar. Çatıdan önce tirbünlere bakın hilkat garibası gibi bir tribün var orda! Nerde görülmüş yeni yapılan stadın bir tarafanın stadın tümünden alakasız ve alçak olduğu? Çatından önce oraya bakın!

Hep aynı şey oluyor. Fikret Orman beceremiyor sonra bizim taraftar seviniyor. Nasıl bu hala geldik vallahi şaşıyorum. Futol forumunda Şenol Güneşi bekleyen insanlar var. İşte beşiktaş taraftarının 3 yılda geldiği son nokta. Şenol Güneş kimdir? Gelirse gelir,gelmezse gelmez ondan mı medem umacağız. Şenol Güneş'e Mourinho mualemesi yapılıyor. Yazık vallahi!

niye bu kadar karamsar baktın ki , taraftar anketi %75 şenol güneş gelsin diyor ayrıca. Kaldı ki sevilmeyen bi kişilik değil.Beşiktaşta başarılı olmaması için bir sebep de yok, karakterli düzgün bir kişilik şenol güneş.  Tribünlerin neresi hilkat garibesi onu da çözemedim. Resimlerde göründğünden çok daha devasa bir yapı zaten yanına gidince daha iyi anlaşılıyor.Alçak olan tribün anıtlar kurulunun kararı ile oldu yapılacak bişey yok onun için. Ama sana şunu diyeyim eski inönü stadının kapalısı ile vodafone arenanın alçak olan deniz tarafı tribününü yan yana koy ve kıyasla. inönüdeki kapalıdan daha büyük olduğunu göreceksin.  Stadın üstü de kapanacak zaten öyle ya da böyle endişeye gerek yok bence.. Stadın dolmabahçeye yapılmasına karşı çıkılmıştı ,bir sürü zorluk vs uğraşıldı. Stadı evimize olduğu gibi yapıyoruz bence en önemlisi bu. Bu sene sonuna kalmadan da açılışı yapacağız inşallah.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...