Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6037992 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ErsinA.

kimi sevdiysek bir bir gidiyorlar.    Önce Sivok ve Biliç şimdi de Paletli Reis  :evillol:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

kimi sevdiysek bir bir gidiyorlar.    Önce Sivok ve Biliç şimdi de Paletli Reis  :evillol:

Eeeee   zamanı  gelen  gider.

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Efe

Sökuyorlarmi paletliyi suan kameraya bakamiyorum gittigini nerden anladiniz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

bence paletli gidiyor sarı vinç te geldiğine göre

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bence paletli gidiyor sarı vinç te geldiğine göre
bencexe gidiyor gibi gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

paletliye bence gerek kalmadı artık sarı vinç de halledebilir kalanları hem daha az maliyetli olur yakıt kira vs masrafı olarak hemde daha az yer kaplar daha kolay hareket eder

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Eski açığa bakıp aynı görüntüyü görüp bunalıma girenler derneği kuruyorum  :bawling:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Serkan7738

Eski açığa bakıp aynı görüntüyü görüp bunalıma girenler derneği kuruyorum  :bawling:

en geç 2 gün içinde takılıcak çık bunalımdan güneşli günler göreceğiz :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tak bakalım Tak bakalım KOLONları tak bakalııııımmm , İskeleleri koy , kirişleri koy , Delikanlı kim bakalım :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sozkul

en geç 2 gün içinde takılıcak çık bunalımdan güneşli günler göreceğiz :D

@Serkan7738, emin misin? bizi moral çöküntüden çıkarmak için gaz vermiyorsun değil mi?

Çevrimdışı Serkan7738

@Serkan7738, emin misin? bizi moral çöküntüden çıkarmak için gaz vermiyorsun değil mi?
bu hafta sonunda baska seyler konusuyo olucaz :)

bu hafta sonunda baska seyler konusuyo olucaz :)

Bu sadece bir tahmin ve Temenni mi yoksa Gerçekçi bir kaynaktan alınan bilgimi ??? İkisi farklı şeyler @Serkan7738

Çevrimdışı Serkan7738

Bu sadece bir tahmin ve Temenni mi yoksa Gerçekçi bir kaynaktan alınan bilgimi ??? İkisi farklı şeyler @Serkan7738
belediye tabanli bi kaynagim var ama net degil o yuzden simdilik temennide kalsin ama anlatilanlar bana mantikli geldi

Çevrimdışı Necmi

O beyaz yalan başkanın peşini bırakmayacak dedik. Maalesef sonucunu düşünmeden konuşmanın bedeli bu. Şimdi ağızından çıkan her kelime beyaz yalan olacak, Sayın Başkan'ın.

Anket açsak; Forumun yarısından fazlasına, eski açık probleminin sürdüğü yönünde karamsar hislerin hakim olduğunu görürüz.

Eski açığın direkleri, çatı problemiyle özdeşleşti. Şayet artık sıkıntı yoksa, ne yapıp edip o direkleri dikip karamsarlık bulutları dağıtılmalı. 
Beyaz yalan söylemesin ne söylesin izin vermiyorlar bizi uğraştırıyorlar iş zor mu desin peki derse ne olacağını hiç düşünüyormusun
bu taraftar gider belediyeyi basar gunlerce sürecek polis çatışmaları yaralananlar belkide ölüm olur illaki protesto olacak Beşiktaş taraftarı protestoya çıkarsa
polis saldırır kesin çatışma çıkar peki bunların stadın yapımına nasıl bir katkısı olur bazen söylenen ufak bir yalan bir çok şeyin önlenmesi oluyor.
yanlış yapıyor aslında değilmi sürsün taraftarı belediyenin iktidarın polisin üstüne çıksın çatışma yeterki taraftara yalan söylemesin ne olurki
alt tarafı bir çok taraftar yaralanır belkide ölür ve yıllarca bitmeyecek polis Beşiktaş taraftarı çatışmasını başlatır her maç izleriz polisle taraftar nasıl
çatışıyor diye ama bunlar önemli değil yeterki Başkan taraftara yalan söylemesin taraftarı devlete karşı kışkırtmaktanda içeri alınır. bu Terör
suçlarına giriyor ama yeterki yalan söylemesin  @Factatum

Beyaz yalan söylemesin ne söylesin izin vermiyorlar bizi uğraştırıyorlar iş zor mu desin peki derse ne olacağını hiç düşünüyormusun
bu taraftar gider belediyeyi basar gunlerce sürecek polis çatışmaları yaralananlar belkide ölüm olur illaki protesto olacak Beşiktaş taraftarı protestoya çıkarsa
polis saldırır kesin çatışma çıkar peki bunların stadın yapımına nasıl bir katkısı olur bazen söylenen ufak bir yalan bir çok şeyin önlenmesi oluyor.
yanlış yapıyor aslında değilmi sürsün taraftarı belediyenin iktidarın polisin üstüne çıksın çatışma yeterki taraftara yalan söylemesin ne olurki
alt tarafı bir çok taraftar yaralanır belkide ölür ve yıllarca bitmeyecek polis Beşiktaş taraftarı çatışmasını başlatır her maç izleriz polisle taraftar nasıl
çatışıyor diye ama bunlar önemli değil yeterki Başkan taraftara yalan söylemesin taraftarı devlete karşı kışkırtmaktanda içeri alınır. bu Terör
suçlarına giriyor ama yeterki yalan söylemesin  @Factatum
Evet bu yazıdan da anlaşıldığı üzere Sorun çozulmemiş ve sıkıntı devam ediyor :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Necmi

Sonra döndüm ve dedim ki İyiki Windows Phone kullanıcısıyım :icool: :icool:
neden sen canlı yayını izleyebiliyormusun :alala:
ben izleyemiyorum :nerd:   @Yunus Emre Dökmeci

neden sen canlı yayını izleyebiliyormusun :alala:
ben izleyemiyorum :nerd:   @Yunus Emre Dökmeci
Yok abi Canlı yayını benim telefonda açmıyor ama Andoidlere göre Forumda çok daha rahat hareket edebiliyorsun Windows phoneyle , En güzel yanıda Mpbil temeayı kullanmak zorunda kalmıyorsun , Direk bilgisayar gibi Masaustuyle çok daha rahat gezinebiliyorsun :bandit:
Canlı yayını iş yerinden Bilgasayardan ara ara takip ediyorum , Forumuda Telefndan takip ediyorum sıkıntı olmuyor benim açımdan :)
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2015, 13:34:03 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Burak Akay

Paletli kalsa iyi olur diğer vinçler sabit ama o hareketli işi daha kolaylaştırıyordu bence gitmeyecek aksine parça eklenebilir büyütülebilir.Çünkü halatlar kalktıgında sarı vinç kirişe uzanamaz ama paletlide sorun olmaz bence gitmez gidersede yerine başka birtane gelir  :D
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Burak Akay

sarı vinç kolon takar dedik ama yeni açığa kuruyorlar
İyi Günde Kötü Günde

sarı vinç kolon takar dedik ama yeni açığa kuruyorlar
O kolonları zor Takarız gibime geliyor :bawling: :bawling: