Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6039268 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

hadi ya  :alala:  ben tam tersini düşünüyorum
öyle bir hata yaparlarsa @Oktay  bile oy vermez onlara :D
@Necmi abi hükümet gitsin diye beşiktaşı satanlar,yakanlar,harcayanlara soracaksın ben anlamam abi köyden yarın geldim :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Görüşülecekse bile tüm habercilere taraftarlara herkese duyurulmalı görüşmeye gidileceği kadiri psikolojik baskıya almak lazım bilmeli ki o görüşmeyi herkes takip ediyor sonucunu bekliyor şu ortamda böyle bir şeyi reddedemez bu kadar takip eden olursa ama sessiz sedasız ezik ezik gidersen verirler eline kolonu gönderirler.
:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
%100 katlıyorum :ok:
Psikolojik Baskı ve Kamu oyu baskısı oluşturmamız lazım...
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2015, 13:09:44 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cisse557

Zenit'in yeni stadı. Şu yapılanmaya bakar mısınız? Adamlar biz stat yapıyoruz demiyor ülkeye değer katıyoruz diyorlar resmen.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Zenit'in yeni stadı. Şu yapılanmaya bakar mısınız? Adamlar biz stat yapıyoruz demiyor ülkeye değer katıyoruz diyorlar resmen.

Asıl değeri biz katıyoruz ama maalesef gören yok. Stadımızın yeri bambaşka gerçekten
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı yigitcan1903

Icimizdeki Teröristler aninda sikayet eder...
Ayni Olaylar kac gere yasandi...
Insaatda Isci sakatlaniyor ve bir iki gün sikayet ediyorlar Adam öldü diye...

Al iznini yap isini dogru dürüst
İzin alınacakların işi çok
Eskisi gibi de horozlanamazlar artık
Pabuç pahalı

Çevrimdışı cisse557

Asıl değeri biz katıyoruz ama maalesef gören yok. Stadımızın yeri bambaşka gerçekten
Biz Vodafone ile varolan değeri daha değerli hale getiriyoruz herhangi bir yapılanmaya gidildiği yok. Söylemek istediğim devletin stat dışındaki şehir yapılanmasıydı. O yüzden merakla Akyazı stadının bitmesini bekliyorum.

Çevrimdışı baro19

Yav keşke eski açığa kolonları kirişleri en önce koysalardı :D

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı yldrmaydn

ortada kübik olmaz da 4 tarafa birer tane panel asarlar belki kim bilir. hem çatı yüksekliğini de aşmaz. zamanla para oldukça da yanlara ekleye ekleye 360 yaparız :D
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Factatum

AKP çok karışık. Fikret Başkan, Kadir Abi'yi biraz zor görür, görse de zor çözer, çözse de geç çözer.

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  51 sn.51 saniye önce
Son dakika!
Başkan Fikret Orman ile İstanbul Bld. Bşk Kadir Topbaş biraraya geldi..
Fikret Orman: "Statla ilgili bir sorun yok.."

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  4 dk.4 dakika önce
Son dakika!
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetemre

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  1 sn.1 saniye önce
Son dakika!
 :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  1 sn.1 saniye önce
Son dakika!
 :evillol:
1 hafta içerisinde anlarız sorun olup olmadığını o kolonlar takılmadan kimse sorun yok demesin..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı idil

@firatgunayer: Son dakika!
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı lavittoriasaranostra

Merhaba arkadaşlar çok uzun zamandan beri uzaktan takip ediyorum formu aslında okuya okuya neredeyse hepinizi tanıyor gibiyim. Mesela Efe'nin elf gözlerinden  :evillol:, Necmi abinin muhteşem ayarlarına kadar; hatta Samet sümere çıktığında bende garipsemiştim durumu :kop: :kop:,. Bu arada Eski Açık meselesi ne oldu Başkan bu gün konuşucaktı var mı bi gelişme? (Stad ile ilgili soru sorayım da alirıza daha ilk yazımda silmesin konu dışı yapmışsın diye  :kop: :kop:).
Sen Bize Kanatlarımız Olmadan Uçmasını Öğrettin!!!

Çevrimdışı ahmetemre

Merhaba arkadaşlar çok uzun zamandan beri uzaktan takip ediyorum formu aslında okuya okuya neredeyse hepinizi tanıyor gibiyim. Mesela Efe'nin elf gözlerinden  :evillol:, Necmi abinin muhteşem ayarlarına kadar; hatta Samet sümere çıktığında bende garipsemiştim durumu :kop: :kop:,. Bu arada Eski Açık meselesi ne oldu Başkan bu gün konuşucaktı var mı bi gelişme? (Stad ile ilgili soru sorayım da alirıza daha ilk yazımda silmesin konu dışı yapmışsın diye  :kop: :kop:).
:hosgeldin
yunus emre dökmeci ve benden bahsetmemişsin çok teessüf ederim :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı cisse557

Hükumet şu son seçimlerden dolayı kendisine çeki düzen vermesi gerektiğini anlamıştır. Stat yapımına engel olan hükumet olarak addedilmek istemeyeceklerdir. O yüzden şu sıralar çatı sorununun çözülmesi için ideal zamanlar olduğunu düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2015, 15:06:45 cisse557 ]

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Factatum

AKP çok karışık. Fikret Başkan, Kadir Abi'yi biraz zor görür, görse de zor çözer, çözse de geç çözer.

Aforizma yumurtlayalım dedik, anında yanıt geldi.  :kop:

Çevrimiçi Necmi

hoşgeldin kardeşim
ilk ayarı çekeyim o zaman :D
hayatta sana mentions yapmam  :bandit:
insan yazarken yorulur

Çevrimdışı lavittoriasaranostra

yunus emre dökmeci ve benden bahsetmemişsin çok teessüf ederim :evillol:

Hoşbulduk, yunus emre dökmeci ve senden bahsedersem daha ilk iletiden Necmi abinin gazabına uğrayabileceğimi düşündüm  :ebebe: :ebebe:
Sen Bize Kanatlarımız Olmadan Uçmasını Öğrettin!!!

Çevrimdışı yigitcan1903

Başkan fırsatı bulmuşken şu eski açık meselesini de sıkıştırıver  :evillol:
Hatta kapasite falan hı?

Çevrimdışı Kartal1903

@firatgunayer: Son dakika!

badem beni engellemiş biraz bastırsak ayrıntı falan vermez mi?
BEŞİKTAŞ