Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6039352 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet92

Pasif kalırsak olmaz
Kadir abi sarkıtırsa işi direk çaksınlar kolonları
Sonra Kadir abi nasıl olmuş diye gösterirler

O işlerin o şekilde yürümesini ben de isterim ama sonra gelip o kolonları akaretlere dikmesinler ? :D

Çevrimdışı yigitcan1903

O işlerin o şekilde yürümesini ben de isterim ama sonra gelip o kolonları akaretlere dikmesinler ? :D
Biz de dikecek bir şeyler buluruz o zaman
Uzlaşmacı olmazlarsa kendileri kaybeder

Çevrimdışı Deniz

Kadir aga daha kendine gelememistir.baskan bugun onla gorusmez.en az 1 hafta daha bekler.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı f_madida

Hicbir sey olmaz...Zaten izin vermeyeceklerini de sanmiyorum, su an herkes kendi derdindedir...Besiktas'la ugrasmak istemezler..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Valla Necmi abi görüşme bile alamayız gibime geliyo.Şu an ne haldedirler kim bilir,stad mtad desek odunla kovalarlar fikret başkanı :D

Görüşme almaya gerek yok bu karambolde çakıp geçecekler kolonları  kimse bizle  ugrasamaz  herkesin surat mahkeme  duvarı gibi.

Çevrimdışı kaanzor

Görüşülecekse bile tüm habercilere taraftarlara herkese duyurulmalı görüşmeye gidileceği kadiri psikolojik baskıya almak lazım bilmeli ki o görüşmeyi herkes takip ediyor sonucunu bekliyor şu ortamda böyle bir şeyi reddedemez bu kadar takip eden olursa ama sessiz sedasız ezik ezik gidersen verirler eline kolonu gönderirler.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı demir_kArtAl

Günaydın Besiktasarena ailesi. Umarım bu çatı işi iki güne çözülür ve son hızla kiriş kolon işini artık bu hafta kapatıp tamamen halatlara çalışırız. Bu fotoğraflarıda Denizin paylalştığı videodan çektim

daha üst katlara hiç merdiven konmamış neredeyse, o tırlardakiler merdiven olacak bloklar herhalde.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı emresnmz

[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2015, 11:47:53 kcptl ]

Çevrimdışı VOLKİ3358

bence kimseyle görüşmeye gerek yok hemen eski açığa kolon molon allah ne verdiyse koysunlar hızlıca bitsin bu iş ortalık daha çok karışır zaman kaybetmeyelim :halay:
Kartal Ege ERBUDAK

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Arkadaşlar tam zamanı çaktırmadan 1 tane kolon fazladan taksak geçmiş fotografları değiştirip, yorumlarda geçen x kolon eksik cümlelerini komple x-1 kolon eksik yapsak ve bunu yavaş yavaş halkayı tamamlayacak şekilde sürdürsek bizden başka kimse farketmez diyorum. Şu an herkesin kafasını farklı konular meşgul ediyor 45 gün daha karışık durum sürecek. O yüzden fırsat bu fırsat kolonları çaktırmadan yerleştirelim. Arada kurnaz zıpırın biri la burda önceden kolon yoktu sanki derse yanlış biliyon hacı fotolara bak zaten bu kadardı deriz....

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Serdkar

Arkadaşlar tam zamanı çaktırmadan 1 tane kolon fazladan taksak geçmiş fotografları değiştirip, yorumlarda geçen x kolon eksik cümlelerini komple x-1 kolon eksik yapsak ve bunu yavaş yavaş halkayı tamamlayacak şekilde sürdürsek bizden başka kimse farketmez diyorum. Şu an herkesin kafasını farklı konular meşgul ediyor 45 gün daha karışık durum sürecek. O yüzden fırsat bu fırsat kolonları çaktırmadan yerleştirelim. Arada kurnaz zıpırın biri la burda önceden kolon yoktu sanki derse yanlış biliyon hacı fotolara bak zaten bu kadardı deriz....

Icimizdeki Teröristler aninda sikayet eder...
Ayni Olaylar kac gere yasandi...
Insaatda Isci sakatlaniyor ve bir iki gün sikayet ediyorlar Adam öldü diye...

Al iznini yap isini dogru dürüst

Çevrimdışı emresnmz

Cok efsaneymis...

Yeni acik en ust orta bolume neden prekast konmamis?  :alala:
kolonları tribün olarak gördün sanırım abi göz yanılması  :)

Çevrimdışı Fatih

kolonları tribün olarak gördün sanırım abi göz yanılması  :)
Evet oyleymis... Bi mod gelse mesajlari silse, cok kisi gormeden fazla rezil olmayalim simdi  :D
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı emresnmz

Evet oyleymis... Bi mod gelse mesajlari silse, cok kisi gormeden fazla rezil olmayalim simdi  :D
:D :D

Çevrimdışı cisse557

Merdivenler için bu tarz tasarımlara ne dersiniz?

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı emresnmz

Merdivenler için bu tarz tasarımlara ne dersiniz?
2. fotoda yeşil yerine kırmızı olsa çok iyi olur bence

Çevrimdışı cisse557

Allah korusun derim :D
:D  Merdivenlerin siyah olmasını istediğim için bence 2. fotoğraftaki tasarımın uygulanabilirliliği var :)
2. fotoda yeşil yerine kırmızı olsa çok iyi olur bence
Bence de şık görünür  :ok:

Çevrimdışı quentine83

Arkadaslar ben hala numaralidaki arkaya kurulan ikinci iskeleleri cozemedim.yada diger tribunlere neden kurulmadi.numaralinin ne farki var .kapalida neden yok.yapilacaksa ay gecti uzerinden.bilen beri gelsin lutfen...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Mehmet92

Arkadaslar ben hala numaralidaki arkaya kurulan ikinci iskeleleri cozemedim.yada diger tribunlere neden kurulmadi.numaralinin ne farki var .kapalida neden yok.yapilacaksa ay gecti uzerinden.bilen beri gelsin lutfen...

Hepsine kurucaklar abi,halatlar serilirken üst tribünden alt tribüne geçtiği kısıma destek olsun diye kuruldu onlar.Dikkatli bakarsan her çıkış kapısının orda istiflenmiş iskele demirlerini görürsün

Çevrimdışı Mehmet92

Abi orası değil de,eski açık en üst sıra düz prekastları koymadılar hala ben oraya takıldım.

Çevrimdışı emresnmz

Abi orası değil de,eski açık en üst sıra düz prekastları koymadılar hala ben oraya takıldım.

koyarlar heralde
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2015, 13:01:08 emresnmz ]