Ocakta çatı havaya kaldırma işleri bitse(vinçler sahadan çıksa yani), drenaja başlansa; drenaj, çim, membran kaplaması, koltuklar, aydınlatma, skorbord, ince işçilik, turnikeler v.s tahminen stadımızın açılışı en iyi ihtimalle haziran ayını bulur.
abartıyorsun ekim ayının sonunda büyük ihtimal çatı kalkmış ve semerler takılmış olur yada bitmesine çok az bir şey kalır.
bu şekilde olursa ikinci yarı ilk maç stada gireriz şimdi öyle bir anlatıyorsunki hepsi ayrı ayrı yapılacakmış gibi bir hava yaratıyorsun
çatı kalktığında zaten semerler ve skorboart vede 4G antenler aynı zamanda monte edilecek çim işi drenaj dahil 70 gün sürüyor.
ve bu 70 gün içinde sahada çim yapılırken tribünde koltuk montajı olacak çatıda membran montajı olacak dışardada bir zahmet turnikeleri taksınlar.
normal iş planına göre ocak ortasında biter tutki gecikme oldu ocak sonunda biter tut dahada gecikti şubat ortasında biter
hadi dahada gecikti şubat sonunda biter birde lütfedip en iyi ihtimal diyorsun ya ben buna pes derip artık dağ devirmiyoruz
yapılacak kalan iş belli yapım sırasıda belli aşağı yukarı süreside belli bir kaza falan olmasa bu stadda ikinci devre maç oynarız.
anlamıyorum her şeyi kötü göstermekle ne yapmak istiyorsunuz ha yeni slogan tarihi erken söyleyip milleti kandırmış oluyoruz
peki siz böyle absürt tarihler vererek milleti kandırmış olmuyormusunuz. Ne yani hep olumsuz olmayı matah bir şeymi sanıyorsunuz anlamıyorum.
bire bir işi yapacak firmanın en üst seviye yetkilileri ile konuştuk ve drenaj dahil 70 gün dedi hala insanlar üstüne birde drenaj zamanı ekleyin
diyor. bakın nevzat demire eylülün ilk haftası çimler büyür dedi sonrada hibriti çakarız teslim ederiz dediler hemen hemen söyledikleri sürede
teslim edecekler stadada soğuk iklim çimi ekeceğiz dediler kışın gelişimi olsun diye hala birileri çıkıyor kışın çim büyümez ya diyor
anlamıyorumki sürekli olumsuz yazarak insanları mutsuz etmektenmi tatmin oluyorsunuz. tamam hayatı toz pembe görmeyin
ama sürekli negatif elektrikte verilmezki. Bizde toz pembe tahmin yapmıyoruz yapılacak işe ve yapım süresine göre olası bitiş tarihini veriyoruz bu arada gecikme yaşanırsa güncelliyoruz. ha haziranda biterse ne olur bunca yıl bekledik hazirana kadarda bekleriz temennimiz artık gecikme olmasın ve stad makul
bitiş süresi olan ocak ayı sonunda yada en geç şubatta açılsın. ama dahada önemlisi kaza bela gelmeden bitsin