Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6025253 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı warofpoet

yağmurla beraber kuş pislikleride temizlenir işte biraz yazın kirli kalır.  :D

yanlış hatırlamıyorsam çatının temizliği için bir firmayla anlaşılacaktı. başkanın konuyla ilgili bi açıklaması vardı ilk zamanlarda bi yerlerde denk gelmiştim.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı ahmetx

yanlış hatırlamıyorsam çatının temizliği için bir firmayla anlaşılacaktı. başkanın konuyla ilgili bi açıklaması vardı ilk zamanlarda bi yerlerde denk gelmiştim.
:upto:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı keremfrat1

resimler için teşekkürler keremfırat içerdeki işler çok ağır işliyormuş gibi geliyor sen nediyorsun  :alala:
Resimlere inanma onlar yemek saatinde çekildi sadece stada 1 gun gecir anlarsin :) yavaş mavas degil heryerde adamlar var :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ocakta çatı havaya kaldırma işleri bitse(vinçler sahadan çıksa yani), drenaja başlansa; drenaj, çim, membran kaplaması, koltuklar, aydınlatma, skorbord, ince işçilik, turnikeler v.s tahminen stadımızın açılışı en iyi ihtimalle haziran ayını bulur.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı keremfrat1

2.paletli şaha kalkti :) vol 2 de cektim saha kalkmasini :) :)

Çevrimdışı ALBATROS

kolon ışıkları aşağıdanmı yoksa yukarıdanmı olacak sanki aşağıdan yer bırakıldı diye hatırlıyorum ama emin değilim  :alala: keşke simulasyonu yapılsa

Çevrimdışı ahmetx

Ocakta çatı havaya kaldırma işleri bitse(vinçler sahadan çıksa yani), drenaja başlansa; drenaj, çim, membran kaplaması, koltuklar, aydınlatma, skorbord, ince işçilik, turnikeler v.s tahminen stadımızın açılışı en iyi ihtimalle haziran ayını bulur.
Kasıma kadar çatı havaya kalkarsa ,bu iş 19 marta biter @Serhat Akkaya

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 yeni açık arkasıyla , içerdeki şeyler neler?

Siyah brandali yer asansor paletlilerde merdiven taslari

Çevrimdışı Erhan

@keremfrat1 yeni açık arkasıyla , içerdeki şeyler neler?

İlk fotodaki siyah şey nedir bilmiyorum ama

2.fotodakiler kuru tip trafo, hastane,üniversite gibi toplu yaşamın olduğu,yangın anında çıkışı zor olan yerlerde kullanılır.Patlama riski yoktur.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kasıma kadar çatı havaya kalkarsa ,bu iş 19 marta biter @Serhat Akkaya
Kasıma kadar olan kısımdan endişeli olduğum için bunu yazdım @ahmetx . Vinçlerin stattan çıkması ocak ayını bulur diye düşünüyorum umarım yanılırım..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Kasıma kadar olan kısımdan endişeli olduğum için bunu yazdım @ahmetx . Vinçlerin stattan çıkması ocak ayını bulur diye düşünüyorum umarım yanılırım..
valla ekimde kaldirmazlarsa ayip artik isler bitti neredeyse sadece yerlerine takacaklar 1 ayda takma islemini 2 paletli cok rahat bitirmeli eger bitmezse yine bi sikinti var demektir suan iyi gidiyorlar ay sonu ne olacak gorecegiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 04 Eylül 2015 (17:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Erhan

Yess yeşil başlı gövel vinç kaldırmış indirmez kolay kolay   :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

Yess yeşil başlı gövel vinç kaldırmış indirmez kolay kolay   :evillol: :evillol: :evillol:
indirtmesinler feneri gostersinler o hep kalkik durur :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

abartıyorsun ekim ayının sonunda büyük ihtimal çatı kalkmış ve semerler takılmış olur yada bitmesine çok az bir şey kalır.
bu şekilde olursa ikinci yarı ilk maç stada gireriz şimdi öyle bir anlatıyorsunki hepsi ayrı ayrı yapılacakmış gibi bir hava yaratıyorsun
çatı kalktığında zaten semerler ve skorboart vede 4G antenler aynı zamanda monte edilecek çim işi drenaj dahil 70 gün sürüyor.
ve bu 70 gün içinde sahada çim yapılırken tribünde koltuk montajı olacak çatıda membran montajı olacak dışardada bir zahmet turnikeleri taksınlar.
normal iş planına göre ocak ortasında biter tutki gecikme oldu ocak sonunda biter tut dahada gecikti şubat ortasında biter
hadi dahada gecikti şubat sonunda biter birde lütfedip en iyi ihtimal diyorsun ya ben buna pes derip artık dağ devirmiyoruz
yapılacak kalan iş belli yapım sırasıda belli aşağı yukarı süreside belli bir kaza falan olmasa bu stadda ikinci devre maç oynarız.
anlamıyorum her şeyi kötü göstermekle ne yapmak istiyorsunuz ha yeni slogan tarihi erken söyleyip milleti kandırmış oluyoruz
peki siz böyle absürt tarihler vererek milleti kandırmış olmuyormusunuz. Ne yani hep olumsuz olmayı matah bir şeymi sanıyorsunuz anlamıyorum.
bire bir işi yapacak firmanın en üst seviye yetkilileri ile konuştuk ve drenaj dahil 70 gün dedi hala insanlar üstüne birde drenaj zamanı ekleyin
diyor. bakın nevzat demire eylülün ilk haftası çimler büyür dedi sonrada hibriti çakarız teslim ederiz dediler hemen hemen söyledikleri sürede
teslim edecekler stadada soğuk iklim çimi ekeceğiz dediler kışın gelişimi olsun diye hala birileri çıkıyor kışın çim büyümez ya diyor
anlamıyorumki sürekli olumsuz yazarak insanları mutsuz etmektenmi tatmin oluyorsunuz. tamam hayatı toz pembe görmeyin
ama sürekli negatif elektrikte verilmezki. Bizde toz pembe tahmin yapmıyoruz yapılacak işe ve yapım süresine göre olası bitiş tarihini veriyoruz bu arada gecikme yaşanırsa güncelliyoruz. ha haziranda biterse ne olur bunca yıl bekledik hazirana kadarda bekleriz temennimiz artık gecikme olmasın ve stad makul
bitiş süresi olan ocak ayı sonunda yada en geç şubatta açılsın. ama dahada önemlisi kaza bela gelmeden bitsin

Çevrimdışı uvb007

Bence yukarıdaki arkadaşımızı umutsuzluğa iten stadın içindeki koridorların ve çevrenin inşaat halinde olması ancak bunlar basit işler.Çatı kalktıktan sonra 70 gün çim hazır hale gelene kadar içerideki işler rahatlıkta halledilebilir.

Çevrimdışı Efe

12 adet uzun halat kalmis yanlis saymadiysam takilmayan yeni paletlide artik yarin is basi yapacak su 20 gunu iyi degerlendirip tum takilacak celik elemanlari ve strand jackleri takmak gerek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Bence yukarıdaki arkadaşımızı umutsuzluğa iten stadın içindeki koridorların ve çevrenin inşaat halinde olması ancak bunlar basit işler.Çatı kalktıktan sonra 70 gün çim hazır hale gelene kadar içerideki işler rahatlıkta halledilebilir.
ama bu iş bilmemek olaya olumsuz bakmak anlamı taşımamalı
merdiven montajlarına geçmişler bu final demektir. yani elektrik mekanik tesisatlar
şaplar bitti demektir. cephe kaplamalarının yapılması da duvarlarda tesisat işinin bitmesi demektir.
duyduğum kadarıyla wc lerde armatürler takılmaya başlamış bunların hepsi final yani iş bitiyor içerlerde
inşaat varsa elbette inşaat halinde olacak ve bu durum son güne kadar devam edecek ya Ocak sonuna kadar içerdeki işler
için daha 150 gün var az bir zaman değil bu ben şu anda bir tek çatıya odaklanıyorum son membran örtüsünü gerdikleri
gün benim için stad bitmiştir. çatı bitme süresinde her iş bitecektir. zaten bütün firmalar içinde kıstas odur. ve işler bu
zincirleme tepkimeyle yürür. tamam dış peyzaj bitmeyecektir. Belki taş kaplamada bitmeyecektir ama bunlar işin bitmemiş olması demek değilki

Çevrimiçi Necmi

ha yukarıdaki arkadaşı ben daha hiç umutlu görmedimki temel atılırken de umutsuzdu :D

Çevrimdışı Erdinç

Çevrimdışı warofpoet

@Necmi  abiye katılıyorum umutsuz olmaya negatif olmaya gerek yok. zaten işlerin ne hızda ilerlediğini çimin diğer işlerin planlarının ne olduğunu az çok biliyoruz. 2. paletli vincin gelmesi de işleri hızlandırmak içindir eminim , çatıdaki kaza olmasa tek paletli ile gidilirdi bence. Hasar gören parçaların bir an evvel gelip monte edilmesi dileğim. olumsuz fikirlerin çatının yerdeki montajı bittikten sonra kaybolacağı inancındayım..

iç kısımlarda işler ne durumda bilmiyorum ama yüzdesel olarak biri aydınlatırsa memnun oluruz . Bir de şu restorasyon kısmı var , o konuda biri aydınlatırsa çok iyi olacak lakin ben o işin bekletilmeden yapılması ve stad dışı düzenlemelerine mümkün olduğunca geçilmesi taraftarıyım. onun tamamlanması için çatı mı bekleniyor acaba ?
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...