Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6031701 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı canU

oh bee çarşamba ünide atılıp atılmama sınavına giricem ondan önce moral oldu be oh be :ishock: :halay:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ErsinA.

Gençler nasılsınız? Keyifler yerinde mi?
Tüm ahali özledim sizi.

abi saol emeklerin için.

bir ara vodafone un inşaat belgeselinden bahsediyordun. yok mu bir sızıntı. malum duyumcu sezonundayız.

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Çevrimiçi murat

bugün biraz hızlı çalıştım eve saat 14.30 civarı geldim hatta dışarıda yemek yiyecektim sonra sen onu bana sarda ver evde yiyeyim dedim.hemen çayı koydum.birde hiç yapmadığım canlı yayını açmak işini yaptım.haberim mi vardı yoktu ama bugün birşey beni eve çekti

Çevrimdışı murat_

Tüm ahali özledim sizi.
abi muhtemelen kamera konusunda o kiyagi bize sen gectin tesekkur ederim ama o son sahne hakket beni cok duygulandirdi emekci abimiz formasiyla calisiyodu tesekkur her sey icin hakketen IYIKI BESIKTAS VAR valla  :claps: :claps:

Çevrimdışı bjk_mabet

Kolon diyenin bundan sonra bana tezkeresi pembe olsun...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

@rubi_tobin bi gün canlı yayını sabitle saha içerisinden periscope yapayım:)

Çevrimdışı rubi_tobin

Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Caner

Taa wow'dan donanımhaber'e, ordan bu siteye kadar geçen sürede forekazık, hafriyat, ilk beton, ilk kat, çiçekler obitaş derken bugün çatıya başlıyoruz. Uzunca bir süredir de bakmayınca duygulandım. Hayır ağlamıyorum gözüme kolon kaçtı...

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Çevrimdışı rubi_tobin

Ben nasıl yaparım dediğini bilmiyorum  :evillol:
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimiçi murat

Tüm ahali özledim sizi.

bizde seni özledik.

Çevrimdışı murat_

abi hos geldin artik bi koltuk projesi sizintisi yaparsin  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı carsi

Çok şükür... Bugünüde gördük kalan 5 kolon takılmıcak izlenimi yaratanlarıda 6'ıncı kolon diye sıkıştırsalar ya araya  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Sen benim her gece efkarım,
Gözümdeki yaşım
Sigara dumanım,
Sen benim damardaki kanım,
Anlımdaki yazım
Şanlı Beşiktaşım..

Kalbimin en orta yerinde
Büyük bir yangın var alevler içinde,
Beşiktaş sana yemin olsun
Bitmeyecek sevdan
Mezarımda bile.

canli yayin ve sen benim hergece efkarim dinlemek..... :bawling:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Pişşttt... Çok pozitifsiniz çok, biraz negatifliğe ne dersiniz?  :kop:

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Taa wow'dan donanımhaber'e, ordan bu siteye kadar geçen sürede forekazık, hafriyat, ilk beton, ilk kat, çiçekler obitaş derken bugün çatıya başlıyoruz. Uzunca bir süredir de bakmayınca duygulandım. Hayır ağlamıyorum gözüme kolon kaçtı...

:kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ErsinA.

Beşiktaş formalı, keyif cigarası içen abiyide yayına alır mısınız?  :D

Çevrimdışı ahmetx

@bjk_mabet bugünün şerefine koltuk dizaynı sızıntısı bekliyoruz
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı murat_