Bu bölüme ilk defa yazıyorum

legion, 12 monkeys, outcast, the westworld, tabii ki game of thrones, the walking dead bir de. Bunlar güncel, izlediğim diziler halen devam eden. Bilim kurgu, fantastik bu tarz seviyorum. Meraklılarına tavsiye ederim.
Bitenlerden de fringe, ısrarla izlemenizi öneririm. Efsanedir ama yayın politikası yüzünden, son sezonda alel acele final yaptırdılar. Hatta son sezonu final yapabilmesi için izleyicilerin hatırına yayınladılar galiba. Ya da ben öyle duydum. Bitirdiğiniz zaman, dizinin nasıl komple tasarlandığını, baştan sona enfes bir kurgu olduğunu göreceksiniz. Adamlar öyle enteresan bağlantılar kurmuşlar ki, ben izlerken "hadi ya"(bu kibarcası) diye çok söyledim.
12 monkeys, eski bir filmin yeni uyarlaması, hatta orijinali bir kitaptan uyarlama olmalı. O da benim beğendiğim kurgulardan.
Legion, gerçekten kafa yakan bir dizi olmuş. Yukarda bazı arkadaşlar belirtmiş, ben de katılıyorum. Bu tarz ilginizi çekiyorsa mutlaka başlayın. Hatta bir adım ileri gidebilirim, efsane olmaya adaydı ilk sezonda.
The westworld, kadrosunda anthony hopkins, ed harris gibi önmeli isimler barındıran ütopik bir dizi. Konu çok sağlam. İnsanların gittiği bir park var. Bu parkta robotlarla oluşturulan bir dünya ve konuklar dilediği gibi eğlenebiliyor. Robotlar canlı bilince sahip fakat dizide klasik, robotlar dünyayı ele geçiriyor temasından çok daha karmaşık ve merak uyandıran bir ilerleme var. +18 öğeler barındırıyor.
Outcast biraz şeytan çıkarmalı filmlere benziyor ama konusu biraz daha ilgi çekici. Yavaş ilerliyor, başlarda biraz sıkabilir fakat sabredip devam edince gerilim ve merak dozu sonraki bölümü izleme isteği uyandırıyor. +18 sahneleri var.
GoT dan bahsetmeye lüzum yok galiba

The walking dead de şimdiden efsane oldu. Nette izlerken yorumlarına bakıp üzülüyorum bazen. Ergen tipler çıkıp bu bölüm çok durgundu, ne çok konuşma vardı diye sürekli ekşın olmasını bekliyor. Temelde ağır bir drama, böyle bir kriz çıktığında insanların birbirleri ile olan ilişkilerini ve çekişmelerini anlatan bir gerçek kesit aslında. Ben bu çerçevede izliyorum ve gerçekten keyif ve heyecanla yeni sezonu bekliyorum. Çünkü çok sağlam bir sezon finali yaptı. Bir de buna paralel fear the walking dead var. O da diğerinin başlangıcında neler olduğunu, başka bir insan grubu üzerinden anlatıyor. TWD yokken boşluğu dolduran alternatifi gibi yapmışlar ve o da oldukça heyecanlı. +18 sahneler mevcut ikisinde de...
Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi