Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 681735 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Cavcav bi röportajinda demedi mi gs nin şampiyon olmasini isterim diye. Bosuna umitlenmeyin beyler o maç için.
Öyle bakarsak Cavcav zaten Gs'li her G.Birliği-Gs maçını vermesi lazım ben o maçta birşeyler bekliyorum açıkçası :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tguesbb

Tek bişey merak ediyorum golden önceki pozisyon taç değil miydi ?

Çevrimiçi Samet Ç

Haklısın valla :icool:

Sorun şurada derbilerde fazla pozisyona giremiyoruz ya da girdiklerimiz çok net pozisyonlar olmuyor belki bu sefer herşey bizim lehimize gider.
Giremiyoruz değil girmek istemiyoruz Bilic madem korkuyor çekiniyor Fb'den Gs'den de neden full savunma yapmaya çalışıyor anlamıyorum şunların stoperlerine bassak bütün maçları kazanırdık bu kadar basit olay bence. Ama bu sefer ümitliyim çünkü tek seçeneğimiz var oda  kazanmak.
[ Son Düzenleme: 08 Mayıs 2015, 22:04:06 Samo1903 ]

Çevrimdışı ilhan mansız

Futbol olarak Beşiktaş ile bu dandik takımı kıyaslamak futbolu hiç bilmemektir. Bu dandik takımda mevki olarak muslardan hariç hiçbiri bizim oyuncularımızdan iyi değil. Bu dandik takımın bir taktik anlayışı bile yok, futbolu biraz bilen herkes bunu görür

Çevrimdışı Togay_1981

Olaya bir de şöyle bakın.

Biz Arena'da bu pozisyonları bulursak bunların haşatını çıkarırız.

Oraya puan farkı ile önde gittiğimiz takdirde pozisyon bulabileceğimizi sanmıyorum. Ancak kaybedecek bir şeyimiz olmaz korkusuzca oynar isek arenada pozisyona girebiliriz.Atarız atamayız ayrı. Ama sakin sakin oynayalım boş bulursak atarız dersek 2 tane yer geliriz geri. Daha önce defalarca gördük bunu.

Çevrimdışı Tolga

Giremiyoruz değil girmek istemiyoruz Bilic madem korkuyor çekiniyor Fb'den Gs'den de neden full savunma yapmaya çalışıyor anlamıyorum şunların stoperlerine bassak bütün maçları kazanırdık bu kadar basit olay bence.
İşin Bilic boyutuna zaten girmiyorum dediğin gibi Gs'nin üzerine gitseydik ilk dakikadan itibaren gol ya da goller bulabilirdik.

Bakalım son derbi de Bilic'in oyun planında değişiklik olacak mı.

Çevrimdışı Türkay

Barış Şimşek 33.hafta da ki derbiye atanır :tabe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

İşin Bilic boyutuna zaten girmiyorum dediğin gibi Gs'nin üzerine gitseydik ilk dakikadan itibaren gol ya da goller bulabilirdik.

Bakalım son derbi de Bilic'in oyun planında değişiklik olacak mı.
Kadroları doğru seçmeye başladı kaybettiğimiz ikinci fener ve ilk gs maçında doğru kadroları sürdü ama oyun anlayışı yanlıştı bence bu sefer gerçekten ümitliyim tek seçeneğimiz olacak o da kazanmak.

Çevrimdışı Tolga

Kadroları doğru seçmeye başladı kaybettiğimiz ikinci fener ve ilk gs maçında doğru kadroları sürdü ama oyun anlayışı yanlıştı bence bu sefer gerçekten ümitliyim tek seçeneğimiz olacak o da kazanmak.
Puan puana gitme ihtimalimiz de var eğer öyle olursa zaten kazanmaktan başka çaremiz olmayacak.

Öyle olursa belki Bilic'in oyun planında değişiklik olabilir ama ben hala en azından 2 puan önde çıkacağımızı düşünüyorum derbiye.

Çevrimdışı Ersan

cincon bizim maça kadar kazanmaya devam ederse feneri şampiyon yapacaklar haberleri yok

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Serkan P.

Ciddi ciddi Gs'nin bu saatten sonra puan kaybı yaşayacağını mı düşünüyorsunuz ya.
Mersin büyük takımların kritik maçında hep kaybeder.Zaten gs sarı rengini baldan alıyor heraldi bu şansla ve kart esirgenmesiyle gs sezonu şampiyon bitirir.Şu maçı kazandılar adamlar ya şaka gibi arkadaş 0 futbol en az 4-5 yüzde yüz gol pozisyonu vermişler...ne izliyoruz biz allah aşkına ya geçin arkadaş geçin

2014-2015 sezonu şampiyonu gs'dir.
33.hafta eze eze sampiyon olacagiz.

Çevrimdışı Tolga

Günün Maçları

Eskişehirspor 4-1 Kasımpaşa

Galatasaray 1-0 Torku Konyaspor

Kayseri Erciyesspor 2-2 Mersin İdmanyurdu

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Mersin maçı kalan maçlarımızdan en zoru demiş şu şarlatan laz uşağı.Şunlara madara ettin ya bizi bilic bir şey diyemiyorum

Çevrimdışı fani madida

kader ağlarını örüyor bunları toki stadında yenip şampiyon olacağız.
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Darlanmayın, sinirlenmeyin, kafanızı duvarlara vurmayın abiler :)

Aynı filmler işte ben 20 yaşına geldim henüz ve bu filmlere ben bile alıştım :)

Bu düzeni bozacak olanlar; o sahaya çıkıp, bu yosmaları oraya gömecek 11 kartal yürekli adamdır  :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı eski inönü

şaşılacak pek de bir şey yok aslında. Bunlar boyle maçları kazanarak şampiyon oldular bunca sene. Biraz hakem, biraz psikolojik üstünlük, biraz rakibin özgüvensizligi vs. Böyle maçların hesabının kesilecegi maçlar Beşiktaş maçları degildir. Her macın canı farklıdır. Biz Antep maçına odaklanalım.

Çevrimdışı Deniz

Kimseden medet ummayacaksin,33. Hafta bileti kendin keseceksin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALI RIZA

33. hafta sonrası herkes biletleri hazırlasın  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı EMİR EMRE

33. haftaya kadar beraberliğin bize şampiyonluk için yeteceği bir pozisyonda olabiliriz diye düşünüyorum.  :)

Çevrimdışı Deniz

33. haftaya kadar beraberliğin bize şampiyonluk için yeteceği bir pozisyonda olabiliriz diye düşünüyorum.  :)
Hiç sanmıyorum ben hocam.Beraberlik bize yaramayabilir bile.2 li avaraj mevzusu var.o maça kadar biz ve gs her maçını kazanırsa bize tek yol galibiyet..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı EMİR EMRE

Hiç sanmıyorum ben hocam.Beraberlik bize yaramayabilir bile.2 li avaraj mevzusu var.o maça kadar biz ve gs her maçını kazanırsa bize tek yol galibiyet..

Ben de Fener'in bu hafta Sivas'ta, Galatasaray'ın da haftaya Mersin de gazını alırlar diye düşünüyorum. Biz galatasaray maçına kadar kayıpsız gelirsek tabi ki o maçı da kazanalım da rakibin çok büyük baskısı olacağını düşünüyorum. Baksana bugün 1-0 dan sonra dizleri titredi gol yemeyelim diye halı sahadaymış gibi top oynadılar  :lol:

Çevrimdışı Deniz

Ben de Fener'in bu hafta Sivas'ta, Galatasaray'ın da haftaya Mersin de gazını alırlar diye düşünüyorum. Biz galatasaray maçına kadar kayıpsız gelirsek tabi ki o maçı da kazanalım da rakibin çok büyük baskısı olacağını düşünüyorum. Baksana bugün 1-0 dan sonra dizleri titredi gol yemeyelim diye halı sahadaymış gibi top oynadılar  :lol:
Hocam ben zaten ne gsnin ne de fenerin iyi top oynamadığını düşünüyorum.Bu puanları ikisi de hak etmedi.Ama bak lick tvye 3 takım zirve yarışı veriyor diye ağzının suyu akıyor.
Melo gibi çirkefin daniskası birinin olduğu takım bu sezon 1 tane ama 1 tane bile kırmızı kart görmüyor.Akıl mantık işi değil.Ben gsnin bu sezon bütün maçlarını izledim en az 8 tane kırmızı çıkması lazımdı.Maç maç analizini bile yaptım.
Ben saha dışı faktörlerin onları bu yarışın içinde tutacağını düşünüyorum.Hele ki 33. haftadaki derbi dananın kuyruğunu kopartacak diye o maça kadar fener ve gs kesinlikle yarışın içinde olur..

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bence beraberlik şampiyonluğa yetmesin beraberliğe çıkarsak kaybederiz o maçı.Bilic derbilere beraberlik için çıkıyor hep.Bakalım kazanmak zorunda olduğu maçta neler yapacak?
Onu sınamamız için de iyi olur galibiyet için çıkmak

Çevrimdışı EMİR EMRE

Hocam ben zaten ne gsnin ne de fenerin iyi top oynamadığını düşünüyorum.Bu puanları ikisi de hak etmedi.Ama bak lick tvye 3 takım zirve yarışı veriyor diye ağzının suyu akıyor.
Melo gibi çirkefin daniskası birinin olduğu takım bu sezon 1 tane ama 1 tane bile kırmızı kart görmüyor.Akıl mantık işi değil.Ben gsnin bu sezon bütün maçlarını izledim en az 8 tane kırmızı çıkması lazımdı.Maç maç analizini bile yaptım.
Ben saha dışı faktörlerin onları bu yarışın içinde tutacağını düşünüyorum.Hele ki 33. haftadaki derbi dananın kuyruğunu kopartacak diye o maça kadar fener ve gs kesinlikle yarışın içinde olur..

Söylediğin gibi futbol endüstrisi ayakta duracak diye çok güzel harcarlar anadolu takımlarını bir bir. Melonun sadece Beşiktaş maçlarını izlemek bile yeterli futboldan ihrac etmek için.

Etiketler: