21. Hafta Beşiktaş 2-2 Alanyaspor
21. Hafta Beşiktaş 2-2 Alanyaspor

Beşiktaş Forum|21. Hafta Beşiktaş 2-2 Alanyaspor Tarih : 08.02.2026 Saat : 20:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Oğuzhan Çakır - Mehmet Emin Tuğral - Murat Temel - Fatih Tokail VAR :

Samet Demir, hasankale, tolga1903, Samet Ç, Mehmet57, Necmi, kartalizma190399, murat baltacı, matias_27, 38life, ulumemo, balkan-kartal, bull74, blackeagle35, COB, cornelius, Zafer55, kahyaoglueren ve 104 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

21. Hafta Beşiktaş 2-2 Alanyaspor  [Okunma sayısı 3960 defa] 21. Hafta Beşiktaş 2-2 Alanyaspor

Çevrimdışı Savaş

Ersin kaleyi boşaltmış ahaha

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Mehmet57

Emirhan asla ilk 11 oyuncusu olamaz. Ikili mucadeleye girdigin oyuncu Guven, Drogba falan degil. Nasil vurdurursun?

Ridvan’i futbolculuk terk etmis. Yasin ile oyna, en azindan defansa katkisi olur.

Yorumu yazdim yine amator gibi defans yapti 😂

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Orta saha boş değil bomboş
Agbadou da niye sağ çizgiye bu kadar yakındı anlamadım.

Çevrimiçi Samet Ç

Emirhan'ı denge stoperi ile oynatacaksın bu kadar basit Agbadou ne denge stoperi ne de kırık diye bahsettiği profil bomboş adam 5 milyonluk topçu :D

Çevrimiçi mellfred

kale boş ortasaha boş

Çevrimiçi tolga1903

Olm maymun etti adamlar lan

Çevrimiçi levitate

ersin kötüde gollerde bir şey yok desem kenarı yuhlasanıza
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

alanya tarihi fark atta kurtulalım şunların hepsinde hadi

Çevrimiçi levitate

Olm maymun etti adamlar lan
pereira demo sürüm amorim
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

ersin kötüde gollerde bir şey yok desem kenarı yuhlasanıza
yediği gollerin hiçbirinde hatası yok

Çevrimiçi Mehmet57

Istifa eder mi ganyanci? Sanmiyorum

Çevrimiçi Samet Demir

Taraftar ersini ıslıklıyor. Akıllanmayız biz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi 38life

Hala futbolcu konuşuyorsunuz. Dünyanın en bariz teknik direktör zafiyeti yaşanıyor.

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

40 milyon euro harcayıp Alanyaspor'a ezilen takım kurmayı nasıl başardınız beceriksiz herifler. Allah belanızı versin.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Umutcan Kaya

TAHMİN EDİN KURBAN KİM OLACAK?

tabi ki ersini yiyecek, onun yüzünden oldu formsuz gerekeni yapıcaz takım tam oturmadı zaman verin,
transferler otursun sorumluluk benim
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Mehmet57

Emirhan'ı denge stoperi ile oynatacaksın bu kadar basit Agbadou ne denge stoperi ne de kırık diye bahsettiği profil bomboş adam 5 milyonluk topçu :D

Duzeltiyorum: Emirhan’i oynatmicaksin. Denge stoperi ile falan degil. Sahaya surmeyeceksin.

Çevrimiçi Samet Ç

pereira demo sürüm amorim
daha dalga geçtiği nuri rezil edecek sir sergeni

Çevrimiçi 38life

Sergen'in maç sonunda ne diyeceğini hepimiz biliyoruz dimi?

Çevrimiçi levitate

iki tane on numara bir tane 8'den kırma 6 ile çıkıyorsun orta saha elek oluyor

18 milyonu sağlam bir 6'ya versen kazanıyordun şu an
bipbipbupbup

Çevrimdışı Savaş

Agbadu çok fena birakiyor sahaya.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Mehmet57

Hala futbolcu konuşuyorsunuz. Dünyanın en bariz teknik direktör zafiyeti yaşanıyor.

Sezon basinda Solskjaer gonderildiginde “sezon benim icin bitti” demistim. Bile bile lades dediler, en kotusu de Solskjaer’i sabote ettiler.

Çevrimiçi Samet Ç

Duzeltiyorum: Emirhan’i oynatmicaksin. Denge stoperi ile falan degil. Sahaya surmeyeceksin.
sahada oynatmak istediği oyun sahadaki hiçbir oyuncuya uygun değil bu takım şu yapılan rezalet transferlere rağmen bile bu kadar kötü takım değil

Çevrimiçi levitate

daha dalga geçtiği nuri rezil edecek sir sergeni
aaa doğru onlarda form tuttu kazak forvetleri her hafta atıp duruyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

iki tane on numara bir tane 8'den kırma 6 ile çıkıyorsun orta saha elek oluyor

18 milyonu sağlam bir 6'ya versen kazanıyordun şu an

Kesinlikle. Beşiktaştaki savunma zafiyeti stoperler ile ilgili değildi. Bekler ve orta saha ile ilgiliydi.

Çevrimiçi Samet Ç

aaa doğru onlarda form tuttu kazak forvetleri her hafta atıp duruyor
Fayzullaev, Shomurodov ve Selke neler yapacak bize acaba bizim hücum hattından daha kaliteli şu hücum hattı

Etiketler: