19. Hafta Eyüpspor 2-2 Beşiktaş
19. Hafta Eyüpspor 2-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|19. Hafta Eyüpspor 2-2 Beşiktaş Tarih : 26.01.2026 Saat : 20:00 Stadyum : RTE Stadyumu Hakemler : Yasin Kol - Bersan Duran - Furkan Ürün - Burak Demirkıran VAR : Sarper

gokhans, Zafer55, mellfred, murat baltacı, Umutcan Kaya ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

19. Hafta Eyüpspor 2-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 1636 defa] 19. Hafta Eyüpspor 2-2 Beşiktaş

Çevrimiçi tolga1903

ara ara eyüp üstünlük sağlıyor
Ligin en kötü en leş takımı biz olabiliriz malesef

Biz antalya ve eyüp en kötü 3 takım. Lig sonuncusu karagümrüğü izledim ilk 45 dakika çok iyiydi mesela. Çok fena durumdayız ama yapacak bir şey yok eldekilerle idare etmeyi bilmek lazım.

Çevrimiçi mellfred

cerny koşu atan taylana vermeliydi cerny topu çok oyalıyor

Çevrimiçi mellfred

kartal rıdvan  rachica’yı eyüp’e koy kalite farkı bi tık değişmez

Çevrimiçi mellfred

gol geliyorum diyor yazıyordum ki geldi

Çevrimiçi tolga1903

İyi oldu bu gol eyüp haketmişti. Böyle bir takımın maç kazanması futbola hakaret zaten devam eyüp

Çevrimiçi kahyaoglueren

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi tolga1903

Şu umut bozok bizim elimizdeki forvet sayılan futbolcuları 5'e falan katlar

Çevrimiçi Savaş

Ersin rahatlamıştır

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi kahyaoglueren

Taylan da bugün sıçmıştı sivadi,

Kartal futbolcu falan değil.

Çevrimiçi tolga1903

Şimdi bu penalti için taylan linçlenecek evet bugün rezildi ama allah kitap aşkına şu kartal futbolcu mu? Şu fizik kalitesinde birinin futbol oynaması normal mi bu takıma yazık değil mi?

Çevrimiçi Samet Ç

ne zaman istifa edecekler acaba

Çevrimiçi kahyaoglueren

ne zaman istifa edecekler acaba
Bir 70 milyon euro daha harcarlar şimdi.

Çevrimiçi Samet Demir

Moral bozmak yok, sabır lazım takıma. 3 transfer dönemi bir geçsin hele. Bomba gibi olacağız.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi mellfred

malatya’lı niyazı mısri ne güzel söylemiştir
nadanı terk etmedin yaranı arzularsın
biz yaranı bulduk

Çevrimiçi Savaş

Eyupspor kayyumda. O kadar diyorum.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Şu takımı yenmek için transfere gerek yok. Rezil bir yönetim, rezil bir teknik ekip olunca bu sonuçlara şaşırmamak lazım.

Gururlu bir insan çapını bilip istifa eder...
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Beşiktaş futbol takımında emre akbaba ve umut bozok kalitesinde 1 tane futbolcu yok:)

Çevrimiçi Samet Demir

Gol atma ihtimali olan 2 oyuncuyu da kenara çekti sergen :)

Çevrimiçi kahyaoglueren

Çevrimiçi tolga1903

Şu mustafa var ya davar gibi girdiği her ikili mücadele neden futbolcu olduğunu sorgulatıyor bugün feshet yemin billah ptt'den teklif zor bulur bu bebe

Çevrimiçi mellfred

geçen sene de yazmıştım  bu mustafa’nın  girdiği her mücadeleyi kaybedip sonra faul yapmak dışında ne vasfı var bu eleman nasıl oluyor da beşiktaş’ta oynayabiliyor

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yıl 2026 ve orta sahamız Kartal-Salih
Emeği geçen herkesin ta. ....

Çevrimiçi Monza

Ersin gene muhteşem bu akşam

Etiketler: