19. Hafta Eyüpspor 2-2 Beşiktaş
19. Hafta Eyüpspor 2-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|19. Hafta Eyüpspor 2-2 Beşiktaş Tarih : 26.01.2026 Saat : 20:00 Stadyum : RTE Stadyumu Hakemler : Yasin Kol - Bersan Duran - Furkan Ürün - Burak Demirkıran VAR : Sarper

gokhans, Zafer55, mellfred, murat baltacı, Umutcan Kaya ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

19. Hafta Eyüpspor 2-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 1603 defa] 19. Hafta Eyüpspor 2-2 Beşiktaş

Çevrimiçi tolga1903

Ben orkun'un da satılması taraftarıyım

Çevrimiçi tolga1903

Daha doğrusu ben azalarak bitilmesi taraftarıyım

Çevrimiçi Samet Ç

İstifa edin utanmanız varsa

Çevrimiçi gokhans

Adamlar ofsaytlar dahil 4 gol attıki son golde ofsayt yok.. yorumum bu kadar!!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

İstifa edin utanmanız varsa
utansalar çoktan istifa ederlerdi diyeceğimde utanma duyguları olsa zaten gelmezlerdi

Çevrimiçi Samet Demir

Tekrar yazayım bu eyübü yenmek için transfere gerek yoktu. Başkanı hocası komple tjk ya geçin, futbolu rahat bırakın. Herkes bildiği işi yapsın.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat baltacı

Ersinle salihi bu takımda tutan hayin oğlu hayindir kaleye gelen her top gol olurmu adam kaç metreden vuruyor onuda kurtar rezil herif. Presle kazandığımız topta Salih kaleye vurmaya korkuyor girdi hareketlilik kazandırdi orta sahamız o kadar kötü işte. Taylanda gereksiz penaltı yaptı zaten zor olan forma şansı artık kalmadı gibi Sergende yönetimde gitsin₁ azıcık utanmalari varsa.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Monza

Cengiz, Cengiz diyoruzda şu takımda kalanlar içinde iyi, kötü futbolcu olan 3 - 5 kişiden biri. Kartal, Salih, Ersin, Mustafa vs yanında.

Çevrimiçi Samet Ç

Cengiz, Cengiz diyoruzda şu takımda kalanlar içinde iyi, kötü futbolcu olan 3 - 5 kişiden biri. Kartal, Salih, Ersin, Mustafa vs yanında.
saydıkların kötü diye cengiz iyi olmuyor kaç senedir yarışan iki takımdan birinin kadroya bile giremeyen çöpü

Çevrimiçi Necmi

Adamlar ofsaytlar dahil 4 gol attıki son golde ofsayt yok.. yorumum bu kadar!!!
kaleye vurulan her top gol oluyor şunu kaleye koyan adama hoca demem kalecisiz oynar yinede şunu kaleye koymaz

Çevrimiçi Samet Ç

alt lig takımından ikisi ofsayt 4 gol yedi geçen hafta küme düşme adayını içeriden bala yendi adamlar az yetenekli olsa 3 tane atıp gideceklerdi

Çevrimiçi Necmi

cengizin iyi nesini gördün bildiğin çöp ams eldekiler dahada kötü olunca işde

Çevrimiçi Necmi

alt lig takımından ikisi ofsayt 4 gol yedi geçen hafta küme düşme adayını içeriden bala yendi adamlar az yetenekli olsa 3 tane atıp gideceklerdi
en son ne zaman bir maçı hak ederek aldık artık hatırlamıyorum

Çevrimiçi Monza

saydıkların kötü diye cengiz iyi olmuyor kaç senedir yarışan iki takımdan birinin kadroya bile giremeyen çöpü

Cengiz iyi demiyorum. Çöp te olsa futbolcu. Adını yazdıklarım futbolcu falan değil. Bunların yerine süper ligde lisanslı herhangi birini gözünü kapatıp seç koy takıma, kim olduğu önemli değil, bunlar kadar oynar.

Çevrimiçi Monza

cengizin iyi nesini gördün bildiğin çöp ams eldekiler dahada kötü olunca işde

Üstat Cengiz iyi demedim ki. Kötü de olsa topa vuruyor, orta yapıyor, gol atıyor.

Mustafa veya Ersin ne yapıyor. Ya bunlar futbolcu değil, harbiden değil.

Çevrimiçi Monza

İyi futbolcu ve kötü futbolcu var.

Şunu artık kabul edelim bizdeki bazı isimlerin lisansları var ama iyiliği kötülüğü bir kenara futbolcu değiller. Bunlar sağlıklı yaşam için spor yapanlar. Süper lig değil, 3. ligde oynayamayacak kalibrede adamlar bunlar.

Çevrimiçi levitate

malatya’lı niyazı mısri ne güzel söylemiştir
nadanı terk etmedin yaranı arzularsın
biz yaranı bulduk
hahaha muazzam :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

maç özetini geçebilecek var mı izlemedim :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi mellfred

yedekten giren gökhan arada kaynamış topla bu kadar yeteneksiz bir topçu daha var mıdır ?evet
maalesef var
hemen önündeki rachica yanındaki kartal önündeki mustafa
 isimler alt lig diye bağırıyor

Çevrimiçi mellfred

Çevrimiçi Samet Demir

maç özetini geçebilecek var mı izlemedim :D
Bireysel hata ve motivasyon düşüklüğü nedeniyle 2 puanımız gitti.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Üstat Cengiz iyi demedim ki. Kötü de olsa topa vuruyor, orta yapıyor, gol atıyor.

Mustafa veya Ersin ne yapıyor. Ya bunlar futbolcu değil, harbiden değil.
ersinin kaleci olmadığını burda ilk ben söyledim şampiyon olduğumuz sene bana genç düşmanı dediler alt yapıdan ikinci ligde oynayacak oyuncu bile çıkmıyor defiğimdede genç düşmanı oldum bazıları hayalle yaşıyor cengizin nesini konuşuyoruz gittiği her takımdan kovulan bir oyuncu onun kötü olduğunu anlamak için birde bizimmi tecrübe etmemiz lazım gençliğinde hızı vardı artık oda yok dersenki iyi bir takımda kullanılır çok iyi takımda oynadı sonuçta
Gerçekten fenerin bilmem kaçıncı yedeğini bu takıma layık görmeyin takım derken beşiktaşı kastediyorum bu takımı değil yoksa bu takımda 60 yaşındaki ben bile oynarım bunlar dipte olduğu için en azından yanlarında sırıtmam

Çevrimiçi Necmi

Bireysel hata ve motivasyon düşüklüğü nedeniyle 2 puanımız gitti.
adamlar 4 tane attj biz bala₁ iki tane attık en azından biri baldı

Çevrimiçi levitate

verdikleri penaltı aşırı ucuzmuş ama itiraz eden yok
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

rus ruleti
korkunç

istatistiklerde dengeli eyüp batık takım
bipbipbupbup

Etiketler: