16. Hafta Trabzonspor - Beşiktaş
16. Hafta Trabzonspor - Beşiktaş

Beşiktaş Forum|16. Hafta Trabzonspor - Beşiktaş Tarih : 14.12.2025 Saat : 20:00 Stadyum : Papara Park Hakemler : Ali Şansalan - Hakan Yemişken - Mustafa Savranlar - Batuhan Kolak VAR : Alper

Samet Ç, kartalizma190399, levitate, underworld, mellfred, Gökhan Güvenç, 38life, Özgür Gültekin, Akil Emre, tolga1903, Zafer55, Necmi, BJKTÜRK23, cornelius, gokhans, Samet Demir, Umutcan Kaya, matias_27, murat baltacı, Kapkarakartal, kahyaoglueren, maıden, emre_1978, sozkul ve 73 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

16. Hafta Trabzonspor - Beşiktaş  [Okunma sayısı 2843 defa] 16. Hafta Trabzonspor - Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Tarih : 14.12.2025
Saat : 20:00
Stadyum : Papara Park
Hakemler : Ali Şansalan - Hakan Yemişken - Mustafa Savranlar - Batuhan Kolak
VAR : Alper Çetin - Mehmet Kısal - İbrahim Çağlar Uyarcan
Yayın : Bein Sports

Çevrimiçi Samet Demir

Rafa maç kadrosuna alınmamış.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

Rafa maç kadrosuna alınmamış.
1 haftadır affedildi diye haber çıkıyordu ahahaha
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

1 haftadır affedildi diye haber çıkıyordu ahahaha
hergece şu şekilde yatıyorum: https://youtube.com/shorts/DDMY1hmMI0A?si=FSj7_7JqDXGzXU_l    Resmen Beşiktaş’ın zararına olan, olacak her kararı alıyor ve almaya devam ediyorlar.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'ın muhtemel ilk 11'i: Ersin - Gökhan Sazdağı, Paulista, Djalo, Rıdvan - Demir Ege, Ndidi, Orkun Kökçü - Cerny, Toure, Tammy Abraham

(A Spor)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Beşiktaş'ın muhtemel ilk 11'i: Ersin - Gökhan Sazdağı, Paulista, Djalo, Rıdvan - Demir Ege, Ndidi, Orkun Kökçü - Cerny, Toure, Tammy Abraham

(A Spor)
2 sağ ayaklı stoper yine he :) sonra savunmada bir pas hatasından gol yiyincede bireysel hata diyecek dimi?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

2 sağ ayaklı stoper yine he :) sonra savunmada bir pas hatasından gol yiyincede bireysel hata diyecek dimi?
Ben son dakika süprizi olarak demir ege yerine salihi oynatacağını düşünyorum.

Çevrimiçi levitate

(A Spor)
ortayı düzeltiyor arkayı bozuyor

gerçi en doğru kadroyu çıkarsa bile kurtarmaz, ts bizden iyi ve daha motive
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş’ın, Trabzonspor karşısında beklediğim ileri hattı;

Rashica Cerny Bilal

Abraham

@resatcan_ozbdak

Şimdide bu dörtlüyü yazmaya başladılar. Heves falan kalmadı ya. Bir insan bu orta saha ile neden ısrar eder anlamıyorum.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Eğer bir şeyler degisecekse yenilmeye razıyım.
Gerçi ts orta sahada zaten çok güçlü yenmeleri de doğal sonuç olur.

Çevrimiçi Samet Demir

Eğer bir şeyler degisecekse yenilmeye razıyım.
Gerçi ts orta sahada zaten çok güçlü yenmeleri de doğal sonuç olur.
Nedense bu defa ts saçmalayacakmış gibi geliyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Maç sonunda ikisinden de kurtuluruz umarım bizim için en iyi sonuç olur

Çevrimiçi Samet Demir

Sol bek emirhan, sol kanat bilal. Muhteşem 8 numara yine aynı bölgede. Sol kanat rachica.

Çevrimiçi blackeagle35

Demir Ege’yi oynatıp orta sahayı rahatlatmak varken Rashicayı tercih ediyor, Cerny’yi de bozuyor. Hadi onu geçtim 2 gündür kadron nasıl sızıyor, Emirhanı sol bekte oynatacağını nerden biliyorlar?

Çevrimiçi Samet Ç

3-4 tane yiyeceğiz gibi geliyor bana

Çevrimiçi tolga1903

Demir Ege’yi oynatıp orta sahayı rahatlatmak varken Rashicayı tercih ediyor, Cerny’yi de bozuyor. Hadi onu geçtim 2 gündür kadron nasıl sızıyor, Emirhanı sol bekte oynatacağını nerden biliyorlar?

Çift kale maçta as takım yeleğini giydirdiği her futbolcu maça 11 başlıyor antrenmana giden muhabirler de bunu veriyor istihbarat servisi işi falan değil yani bu kadar basit.

Emirhan sol bek oynadığı herhangi bir maçta doğru düzgün performans veremedi sergen'den önce de denendi ama olmadı, sergen'in o kadar niteliksiz ve boktan yardımcıları var ki şu basit olayı bile engelletemiyorlar. Karşısında zubkov gibi sürekli sola çekerek oynayan bir kanat oyuncusu varken oraya salih'i falan koysa bile emirhan'dan daha iyiydi net mağlubiyet bu maç.

Çevrimiçi Samet Demir

Sergen Yalçın: “Son haftalarda takım istatistik olarak iyi durumda. Zor bir deplasman. Biraz daha farklı bir format içindeyiz. Emirhan sol bek. Kendi oyunumuzu oynamak istiyoruz."

Çevrimiçi Umutcan Kaya

3-4 tane yiyeceğiz gibi geliyor bana

nedense bana da tam tersi geliyor ts bir şekilde saçmalar
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Sergen Yalçın: "Rafa Silva'yla hafta içi hocalar konuştu. Kendisi hazır olmadığını, kadroya girmek istemediğini iletti bize net olarak. Biz de doğal olarak kadroya almadık. Önümüzdeki hafta kadroya girebilirim derse alırız kadroya, bizim için problem yok."

(Bizim takımın teknik direktörü ne iş yapıyor? Golü futbolcular atar çalıştırmaz, çünkü gol atmak yetenek işi. Yediğimiz goller bireysel hata yüzünden. Hocanın burada suçu yok. Rafayla konuşmaya tenezzül etmeyerek yardımcılarını yolluyor falan. Hocam umarım çok yormuyoruz seni)

Çevrimiçi tolga1903

Dk 1'de de sarı kart gorme bu çocuk çok gözüme batıyor benim artık

Çevrimiçi tolga1903

Bu zubkov emirhan'ı attırır acil degişmesi lazım acil

Çevrimiçi Samet Demir

Bu zubkov emirhan'ı attırır acil degişmesi lazım acil
Rıdvan hiç tutamaz. Jurasek de hocada yok zaten.

Çevrimiçi tolga1903

Orkun'u acil paketlemek lazım para ediyorken yeter sıktı artık

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 20:13:53
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Orkun'u acil paketlemek lazım para ediyorken yeter sıktı artık
dünyada ona o parayı verecek tek salak bizdik onun ayarında dünya oyuncu var üçte birine alınır

Çevrimiçi Samet Ç

ben o oyunu oynatırım hocam antalyada bile o oyunu oynattım ne anlatıyorsun sen

Etiketler: