16. Hafta Trabzonspor - Beşiktaş
16. Hafta Trabzonspor - Beşiktaş

Beşiktaş Forum|16. Hafta Trabzonspor - Beşiktaş Tarih : 14.12.2025 Saat : 20:00 Stadyum : Papara Park Hakemler : Ali Şansalan - Hakan Yemişken - Mustafa Savranlar - Batuhan Kolak VAR : ------

tolga1903, puntistis ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

16. Hafta Trabzonspor - Beşiktaş  [Okunma sayısı 1685 defa] 16. Hafta Trabzonspor - Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Tarih : 14.12.2025
Saat : 20:00
Stadyum : Papara Park
Hakemler : Ali Şansalan - Hakan Yemişken - Mustafa Savranlar - Batuhan Kolak
VAR : ------
Yayın : Bein Sports

Çevrimiçi Samet Demir

Rafa maç kadrosuna alınmamış.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

Rafa maç kadrosuna alınmamış.
1 haftadır affedildi diye haber çıkıyordu ahahaha
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

1 haftadır affedildi diye haber çıkıyordu ahahaha
hergece şu şekilde yatıyorum: https://youtube.com/shorts/DDMY1hmMI0A?si=FSj7_7JqDXGzXU_l    Resmen Beşiktaş’ın zararına olan, olacak her kararı alıyor ve almaya devam ediyorlar.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'ın muhtemel ilk 11'i: Ersin - Gökhan Sazdağı, Paulista, Djalo, Rıdvan - Demir Ege, Ndidi, Orkun Kökçü - Cerny, Toure, Tammy Abraham

(A Spor)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Beşiktaş'ın muhtemel ilk 11'i: Ersin - Gökhan Sazdağı, Paulista, Djalo, Rıdvan - Demir Ege, Ndidi, Orkun Kökçü - Cerny, Toure, Tammy Abraham

(A Spor)
2 sağ ayaklı stoper yine he :) sonra savunmada bir pas hatasından gol yiyincede bireysel hata diyecek dimi?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

2 sağ ayaklı stoper yine he :) sonra savunmada bir pas hatasından gol yiyincede bireysel hata diyecek dimi?
Ben son dakika süprizi olarak demir ege yerine salihi oynatacağını düşünyorum.

Çevrimiçi levitate

(A Spor)
ortayı düzeltiyor arkayı bozuyor

gerçi en doğru kadroyu çıkarsa bile kurtarmaz, ts bizden iyi ve daha motive
bipbipbupbup

Etiketler: