4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş
4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş Tarih : 31.08.2025 Saat : 21:30 Stadyum : Bahçeşehir Okulları Stadyumu Hakemler : Kadir Sağlam - Samet Çiçek - Osman Gökhan Bilir - Alper

murat baltacı, Trao, Gökhan Güvenç, Serdar3444, Yusuf Berberoğlu, ulumemo, Ravenman, Georgetown, KartalınGücü, underworld, maıden, hasankale, kartalizma190399, mtorunlu, Darkeagle, raichu, murat ve 108 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 2077 defa] 4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş

Çevrimiçi levitate

alanyanın hocayı takdir ettim sporting'in 3-4-3'ü deniyor ve biz eşek olduğumuz için işe yarıyor gibi
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

jurasek iyi oynuyor bence ama bu svensson'un oynaması normal değil adam etrafındaki herkesi bozuyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi kahyaoglueren

Hoca dokunuşları bariz belli oluyor :)

Ilk maç motivasyonu ekstra belli.
Herkes ekstrayla oynuyor.

Çevrimiçi ulumemo

tammy iyicene immobileye bagladi
Üstelik daha fazla maaş alıyor

Çevrimiçi tolga1903

4-3-3 çare Demir Ege - Ndidi - Orkun orta sahası sola Rafa sağa Cerny santrafora mecburen Abraham başka çıkış yolu yok dünyanın en kolay işi ama kahveden veya stajyer td seçersen şunu yapamaz

Şu svensson gidip doğru düzgün hücumu olan bir sağ bek gelse dediğine vardım ama 4 hücumcu+jurasek bindirmesi ile nasıl açacaksın bu anadolu takımlarını bilmiyorum

Çevrimiçi Mehmet57

Dk 25 kaleye tek sut uzaktan orkun’dan

Sergenden olmaz, derhal hoca degisikligine gidilmeli sezon elden gitmeden

Çevrimiçi Necmi

alanyanın hocayı takdir ettim sporting'in 3-4-3'ü deniyor ve biz eşek olduğumuz için işe yarıyor gibi
244 denese bile bize karşı işe yarar

Çevrimiçi tolga1903

Udokhai sen uzun vurma yetersiz allahın belası herif

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimiçi tolga1903

Lan francisco montero olsa şu udokhai'den bin kat daha iyi ayağı vardı çocuğun şundan fazla iş yapardı

Çevrimiçi Sinan66

Dk 25 kaleye tek sut uzaktan orkun’dan

Sergenden olmaz, derhal hoca degisikligine gidilmeli sezon elden gitmeden

bi de senol'u deneyelim ikinci yari

Çevrimiçi Samet Ç

Şu svensson gidip doğru düzgün hücumu olan bir sağ bek gelse dediğine vardım ama 4 hücumcu+jurasek bindirmesi ile nasıl açacaksın bu anadolu takımlarını bilmiyorum
%70 lerde oynayacaksın bekler pas istasyonu olacak kanatların ve 8'de oynatacağın bir elaman savunma arkasına koşu attığı sürece bir şekilde açarsın başkası kurtarmaz

Çevrimdışı sEuL

Ulan Jurasek bir topu da ileri oyna be arkadaş. Her topu geriye oynuyor, lan oğlum bi kosu at - rakibin üzerine gitmeye çalış. Bomboş bir adam bu, Caner’in ofanssiz hali gibi birsey.

Çevrimdışı KAP

Şenol Güneş sesleri yükselmeden toparlarız inşallah, bir TD değişikliğini daha kaldıramayacam
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimiçi levitate

sürekli hareket halinde olacaksın bir de kanatların ghezzalvari işler yapacak, bir de kaleye vurmaktan çekinmeyecekler :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol Güneş sesleri yükselmeden toparlarız inşallah, bir TD değişikliğini daha kaldıramayacam
10-15 tane daha değiştiririz şenol ile kalmaz sadece :D

Çevrimiçi tolga1903

Abi ndidi'nin ayak tam tahta ama ya asla zor pas veremiyor bunu sadece top kazanırken görmek lazım fazlası zarar

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

ya sağa sola pas mı kaldı direkt oynayın işte
bipbipbupbup

Çevrimiçi ulumemo

Çevrimiçi mellfred

sıfır atak girişi ile 1/3’lük kısım bitiriyoruz

Çevrimiçi tolga1903

sürekli hareket halinde olacaksın bir de kanatların ghezzalvari işler yapacak, bir de kaleye vurmaktan çekinmeyecekler :D

İşte ilerdeki 4 hucumcudan 2'si gerçek kenar oyuncuları olursa anca üstünlük sağlarsın. Muçi rafa falan kenarda çok zor imksansiz başarılı olman

Çevrimiçi levitate

İşte ilerdeki 4 hucumcudan 2'si gerçek kenar oyuncuları olursa anca üstünlük sağlarsın. Muçi rafa falan kenarda çok zor imksansiz başarılı olman

bence kanat gelince o kadar değişmeyecek gibi, mentalite işi
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

djalo kardeş 10 dk atacak adam aradı avel avel izliyorlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Sinan66

candas'in programinda yan pas geri pas ile dalga geçiyordu sergen

aha svensson kirmizi

Etiketler: