parasını alıp futbol oynayan oyuncudan efsane olmaz kardeşim bunun için beşiktaşa hayatını adaman gerekir şeref bey baba hakkı seba gibi somut gerçekler orda dururken bunlara efsane demek herşeyden önce onlara haksızlıktır
Valla Necmi haklılık payın olsada görüşüne katılmıyorum. Şeref Bey, Baba Hakkı, Seba, Dr. Resul, Mehmet Ali Tanman gibi isimler efsaneden çok bu camianın Mihenk taşlarıdır, bu camia'nın misyonları, yüzüdür. Efsane mertebesi yetersiz kalır bu isimler için. Ama Rıza uzun yıllar kaptan ve en çok şampiyonluk görmüş oyuncu olarak elbette efsane, Şifo Mehmet, Gökhan, Kadir, Ulvi, yabancılardan Atiba, bana göre nouma(kanser hastasıyken formamızı giydi bu forma ile kanseri yendi, hiç bir takım arkadaşını yanlız bırakmadı, Beşiktaş için kavga etmenin ötesinde savaşdı, Leeds maçında arkadaşını korumak için 6 kişinin üzerine yürüdü, Beşiktaş sayesinde Türk oldu adam ve en az senin benim kadar aşık bu takıma, bana göre efsane yani Beşiktaş için değerli bu insanlar he dersenki feyyaz, sergen vs.'de var rakip formayı giymiş hiç bir oyuncu benim gözümde efsane falan olamaz, rakip forması giydiğin an sıradan bir oyuncusun bu kulüp için..