Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Akil Emre, Georgetown, Gökhan Kurt, underworld, kartalizma190399, Kapkarakartal, levitate, murat baltacı, Gökhan Güvenç, COB, annoca, 38life, gokhans, mellfred, yaço58, Umutcan Kaya, Mehmet57, Monza, tolga1903, cyros, Zafer55, Ravenman, Necmi, hasankale, kahyaoglueren, Rasim, murat, Tass, NioHH, safak_01, golazokartal, İsmail Özyurt ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 7817 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Gio'yu gönderdik, Ole'yi gönderdik, bu yaz çift haneli oyuncu gönderdik hala eksiklik var. (Sergen hocaya kızıyorum ama asıl sorumlular göz ardı ediliyor. )

Oyuncu ve teknik ekibin figüran olduğunu düşünürsek biz daha nereye kadar figüran değiştirmeye devam edeceğiz ?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Gio'yu gönderdik, Ole'yi gönderdik, bu yaz çift haneli oyuncu gönderdik hala eksiklik var. (Sergen hocaya kızıyorum ama asıl sorumlular göz ardı ediliyor. )

Oyuncu ve teknik ekibin figüran olduğunu düşünürsek biz daha nereye kadar figüran değiştirmeye devam edeceğiz ?
Nur Çebi ile başlayan arat ile devam eden adalı ile de noktayı koydular  ligte 2 takim yarıştırıp diğerlerini figüran yapma operasyonu başarıyla tamamladılar.ister buna yapi deyin adını fln siz koyun istediklerine ulaştılar.
Kahpe icerden olunca da kapı kilit tutmazmış.
Özellikle çok ağır yazacağımda mahkemelik oluruz arkadas her gelen yönetim gelmeden önce boyle çözeriz boyle yapariz gelince ağlama duvarı gelmeyin abi zorla mı aday yaptırıyorlar sizi(projeyi düşününce olabilir)aynı konu hoca mevzusunda da aynı yok yan yattı yok söyle oldu anca mazeret.
Dağılmış bir camia arabesk bir taraftar çok eksik bir takım zor işimiz maalesef.
Bu arada bayağı kaleci sorunumuzda varmış diğer kötü mevkilerden ona gelemedik.Beşiktaş tarihinin en kötü tandemi ile oynuyoruz.paulista yi futbol bırakmış udokhai futbolcu fln değil
Bir sistem kuracaksan baştan ilk önce savunma isini çözersin sonra üstüne koyarak devam.taksim de öyle rahat gezemezsin bizim savunma bildiğin fecaat.
Eylülde havlu atacağız kayseri maçı da giderse şaka gibi

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Sansa bala mucizeler eşliğinde sampiyon olmuştuk evet, ama hocanın da dediği gibi mucize bir şampiyonluktu.

İşimizi mucizelere bıraktık Sergen ile tekrar. Ama bu sefer o kadar ballı olmayacağız anlaşılan.
sergen ile sene sonu getirilsin önümüzdeki 10 sene kayıp şimdiden yazayım toparlanamaz noktaya bir adım kaldı seve seve işi bırakacaklar tamamıyla kulüpteki tek profesyonele kovmazlarsa tabi onun yerine de yeterliliği olmayan biri geldi çünkü

Etiketler: