Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

kartalizma190399, Sinan66, sEuL, Gökhan Güvenç, COB, annoca, levitate, 38life, gokhans, mellfred, yaço58, Kapkarakartal, Umutcan Kaya, Mehmet57, murat baltacı, Monza, tolga1903, cyros, Zafer55, Ravenman, Necmi, hasankale, Georgetown, kahyaoglueren, Rasim, murat, Tass, NioHH, safak_01, golazokartal, İsmail Özyurt ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 7702 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bravo Adalı, ne zaman Grafi by pass edip kafana göre transferlere başladın aslında o zaman kaybettik.

Sayende psikolojik olarak Eylülde havlu attık rekor kırdık, Ekimde de durumu resmilestirirsin artık.

Çevrimiçi tolga1903

sergen şenol döngüsüne gireceğimizi yazmıştım
bunu görmek için medyum olmak şart değildi

Erteleme maçlarından 0 puan alacak. Gs deplasmaninda rezil olursa istifayi verip gider en kötü kovulur bu takımın hocası çağdaş atan bence devreyi görmeden gelecektir max verim alır bu kadrodan takımı bu sene ilk 6'da falan tutsun seneye için yarışsın.

Çevrimiçi gokhans

Konu dışı olacak ama slavia praq 22milyon’a west ham’a sattığı diof yerine, 2.ligden 1,5milyon’a aldığı mbodji adlı 21 yaşındaki oyuncu cl’de 2 gol attı ve fena oynuyor. Hani scout nedir, graf ne iş yapar bi oturup düşünmek lazım!!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Sergen tv'de yorumcu olsaydı, zımba gibi Göztepe'ye karşı Necip'le başlayan hocaya ne derdi acaba?
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Samet Demir

Konu dışı olacak ama slavia praq 22milyon’a west ham’a sattığı diof yerine, 2.ligden 1,5milyon’a aldığı mbodji adlı 21 yaşındaki oyuncu cl’de 2 gol attı ve fena oynuyor. Hani scout nedir, graf ne iş yapar bi oturup düşünmek lazım!!!
Graf iş yapıyor mu? Ona ne kadar iş bırakmışlar bilmiyoruz ki.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Monza

SY maç sonu röportajına bakınca gözüken şu ki gelecek 2-3 hafta sıkıntılı sonuçlar devam ederse bırakabilir. Bu durumda ibre Şenol Güneş'e döner.

Çevrimiçi Necmi

Bana Ole gidip Sergen gelince takım oynamaya başlayacak denmişti?
valla banada öyle demişlerdi

Çevrimiçi Sinan66

hocanin kadro tercihi verdi maçi

djalo + kartal olsaydi bambaska bir maç olurdu

necip ikili mucadele 3/10 ...

Çevrimiçi Samet Demir

Burada söylerken dilimizde tüy bitti, sorun hoca değil diye.

Yerli hocayla da takım iskeleti kuramazsın. 2+2=4
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Göztepe’nin böyle oynadığını, fizik kondüsyonunu, direk hücum yaptığını, sert ve temaslı oynayıp çok iyi derecede alan daralttıklarını ben biliyordum, forumda çoğumuz biliyorduk, süper lig maçlarını az biraz izleyen herkes biliyordur hatta. Hocam sen ve 18lik analizcilerinle buna rağmen, bu göztepe’ye 1 senedir resmi maç oynamayan ayaksız necip’i 6 oynatıyor, djalo yerine ağır, sakatlıktan yeni çıkmış paulista’ya forma veriyorsan, göztepenin uzun topla, önde kurulan savunmanı defalarca aciz duruma düşürmesini önlem almayıp bizle beraber sende izliyorsan, kusura bakma hocam, candar’ın programında öyle car car konuşmakla olmuyormuş demek dimi? Öyle boş atıp tutmakla olmuyormuş he mi? Musrati’yi oynatan adam benim gözümde hoca değildir dediğin anlar da mı gelmedi aklına necip’i oynatırken?

Çevrimiçi murat baltacı

Şu kadroda musrati muci rotasyonda olsa nolurdu adam gibi kanat almayan hoca değişikliğini zamanında yapmayan yönetimemi kızayim şapkadan necip cikaran hocayami kızayim hatasında ısrar edip ikinci yarıyada aynı kadroyla çıkıyor ağam bizle eğleniyor
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Sinan66

hoca fizik ve atletizmden bahsedip, 34 luk necip ve paulista oynatiyor :alala:

Çevrimiçi murat baltacı

SY maç sonu röportajına bakınca gözüken şu ki gelecek 2-3 hafta sıkıntılı sonuçlar devam ederse bırakabilir. Bu durumda ibre Şenol Güneş'e döner.
Sergen bir hava getirir dedik ama onunda eski motivasyonu yok anlaşılan Biliç gibi temel atacak iskelet kuracak hoca lazım bir sene boşa geçmesin bari yapılanma yapsaydik keşke çağdaş falan gelseydi o daha uygundu yapılanmaya Sergen inat eder iyice kötüye gideriz muhtemelen
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi levitate

orta sahada fizik istedik deyip necip oynatmak :D

adam hiçbir şey yapmadı yemin ederim demir ege topu ne zaman alsa gitti rakibin arkasına saklandı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Mehmet57

Sergen istifa etmezse ilk 3’e bile giremeyiz. Hoca moca degil.

Çevrimiçi yaço58

Trio:
- Deniz Çoban:
Top kafayla oynama mesafesinde kafayla oynanır.
Göztepeli oyuncu kafayla oynama mesafesine ayağını sokuyor.
Bu pozisyon minimum sarı kart + endirekt serbest vuruş olur.
Devamındaki minik temas ise bunu endirektten direkt vuruşa yani penaltıya çevirir. Benim için penaltı + sarı kart.

- Bülent Yıldırım:
Bu pozisyon penaltı. Savunmacı topla oynasa bile rakibin yüzüne temas ettiği anda penaltı olur + sarı kart gerektirir.

- Bahattin Duran:
Benim için de penaltı + sarı kart.

Yoruma açık olduğundan VAR’ın girebileceği bir pozisyon değil.
#GOZvBJK

2 haftadır net penaltılarımız yeniyor hoca takım hepsini konuşalım ama bu hakemler ile Naısl olacak hep karşımızdalar rafaya tekme atıldı hakem müsvettesi faul bile çalmadı yazıklar olsun

Çevrimiçi gokhans

Çevrimiçi 38life

Hala problemi amirlerde değil memurlarda arıyoruz. Çok garip ya. Gerçekten çok garip... Sen bugün Eduard Graf'ı gönder. Bir daha 30 yıl boyunca graf'dan daha iyi bir şef scout bulamayacaksın. Ben sana bunun sözünü veriyorum. Gerçekten ne ne olduğumuzun farkındayız ne de neye sahip olduğumuzun.

Kurtarıcı olarak Sergen'i getiren bir yönetimin altında görev yapan personeli eleştiriyorsun. Lütfen farkına varalım.
[ Son Düzenleme: Bugün, 00:53:53 38life ]

Çevrimiçi 38life

Eğer bu sezonu Sergen ile tamamlamaya çalışırsak sadece bu sezonu değil, gelecek sezonu da kaybedeceğiz.

Çevrimiçi gokhans

Hala problemi amirlerde değil memurlarda arıyoruz. Çok garip ya. Gerçekten çok garip... Sen bugün Eduard Graf'ı gönder. Bir daha 30 yıl boyunca graf'dan daha iyi bir şef scout bulamayacaksın. Ben sana bunun sözünü veriyorum. Gerçekten ne ne olduğumuzun farkındayız ne de neye sahip olduğumuzun.

Kurtarıcı olarak Sergen'i getiren bir yönetimin altında görev yapan personeli eleştiriyorsun. Lütfen farkına varalım.
oturup düşünmek lazım derken, graf’ı pasifize eden yönetimi kastetmiştim :) graf gibi biri varken tuzlukla mendez’lerin, menajerlerin hıyarına koştuk. En son yalvar yakar ısrarla bilal’i aldırabildi..

Çevrimiçi Samet Demir

Trio:
- Deniz Çoban:
Top kafayla oynama mesafesinde kafayla oynanır.
Göztepeli oyuncu kafayla oynama mesafesine ayağını sokuyor.
Bu pozisyon minimum sarı kart + endirekt serbest vuruş olur.
Devamındaki minik temas ise bunu endirektten direkt vuruşa yani penaltıya çevirir. Benim için penaltı + sarı kart.

- Bülent Yıldırım:
Bu pozisyon penaltı. Savunmacı topla oynasa bile rakibin yüzüne temas ettiği anda penaltı olur + sarı kart gerektirir.

- Bahattin Duran:
Benim için de penaltı + sarı kart.

Yoruma açık olduğundan VAR’ın girebileceği bir pozisyon değil.
#GOZvBJK

2 haftadır net penaltılarımız yeniyor hoca takım hepsini konuşalım ama bu hakemler ile Naısl olacak hep karşımızdalar rafaya tekme atıldı hakem müsvettesi faul bile çalmadı yazıklar olsun
Renkliler olsa veryansın eder ama şu maçta hakemlik çok birşey yok ki, o penaltıyı verse %100 maçı alırdık diyebiliyor muyuz ? sonuç önce yönetime sonrada 2 devre necibe sabreden hocaya yazar.

Maç sonu açıklamasına bakasım dahi gelmedi. Şuan Sergen hoca ekol tv de olsa bizim takımın başında olan hocanın içinden geçmişti.

Burada bas bas bağırdık, söyledik, hocalık problem yok diye. Dinletemedik kimseye. Herkes bize hocanın şampiyonluk apoletini gösterdi. Nsakala ile şampiyon olduğumuzu yazdılar. Görüyoruz işte.

Artık üzülemiyorum bile. Biz yaşadıklarımızdan ders almıyoruz. Daha da yaşayacağız, bu sonuçlar dip değil, daha da dibi göreceğiz gibi duruyor.

İşin en kötü noktasıda bu takım 100 küsür milyon yatırım yapıldı. 2 tane genç oyuncu alsaydıl orta sahaya ne kaybederdik? Ama zaman yetmedi.

Vizyon yok, utanma yok. Bu durumun kahrını malesef sadece taraftar çekiyor.

Çevrimiçi sEuL

Eğer bu sezonu Sergen ile tamamlamaya çalışırsak sadece bu sezonu değil, gelecek sezonu da kaybedeceğiz.
Merak etme, istediği skorları alamadığında ben yapamiyorum deyip çeker gider zaten.

Bir takıma yeni td geldiğinde oyuncular bir iki maçlığına da olsa reaksiyon gösterir. Sergen hoca geldiğinde hadi neyse hocada gazla çalisan bir adam gelip takımı havaya sokar ve bir iki galibiyetle ruzgari arkasina alması bile mümkün olabilir dedik ama hiçbiri olmadı. Ole bile geldiginde Bilbao’ya falan 3 atmıştık.

Alanya’dan 2 yedik ama çok kolay 4-5 olabilirdi. Başagi zar zor 90+’da attığımız golle yenebildik. Bugün Göztepe’de en az 6-7’ye gidebilirdi.

Sergen’in kafada sadece bir oyun plani var, maç başladı hurra rakip takımı sahasına hapsedecegiz. Saniyor ki halen 1990’larin futbolu oynaniyor. Rakip 11 kişi otobüs çekecek bizde atana kadar oynayacağız. Bu şekilde sacmalamaya devam ederse 5 maç sonra ıslıklanmaya başlar maalesef.

Çevrimiçi 38life

oturup düşünmek lazım derken, graf’ı pasifize eden yönetimi kastetmiştim :) graf gibi biri varken tuzlukla mendez’lerin, menajerlerin hıyarına koştuk. En son yalvar yakar ısrarla bilal’i aldırabildi..

Pardon o zaman ben yanlış anlamışım.

Çevrimiçi Sinan66

O kadar kötü oynuyorduk ki hakeme bile odaklanamadim ama görevini yerine getirdi haftaya maçi garanti

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Transfere maaşlar hariç 70-80 milyon Euro harcıyorsun ama sonuç ligde 4 maçta 2 mağlubiyet, ağustos ayında Avrupa defterini kapattın. Taraftar tekrar feda demeye hazırken kendi kendilerine bir şampiyonluk beklentisi yarattılar. Hiç para harcamayıp geçen seneki kadroyu olduğu gibi tutsan en kötü bu kadar olurdu zaten. O zaman bu parayı niye harcadık?

Göztepe'nin 850 bin Euro'ya Fransa 2. liginden getirdiği topçu içimizden geçti. Transfere harcadıkları toplam para bizim Rıdvan'ın bonservisine verdiğimiz kadar. Biz Ekvador liginden genç topçu alırken bile 6-7 milyondan başlıyoruz paraları saçmaya. Başkan hala senelik 10-12 milyon Euro maaş verip Sancho'yu Trossard'ı getirmenin peşinde.

Dünyada sol kanat kalmamış gibi bütün yaz Sancho'yu bekleyip sonra da "Transfer yapmaya vaktimiz kalmadı" diyor. Tam kafayı yemelik. Takımın geleceğiyle ilgili birşeyler söyler diye basın toplantısını izliyorsun, iki saat boyunca eski yönetim şöyle, eski yönetim böyle diye hikayeler anlatıyor. Çok merak ediyorum, senelik 6.5 milyon Euro verdikleri Abraham'ı zamanı gelince nasıl elden çıkaracaklar.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Etiketler: