Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 3173 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimdışı Beşiktaş Arena

Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili düşüncelerini ve gelişmeleri mevcut başlıkta paylaşabilir.

Transfer başlığı dışında yapılan eleştirilerde Beşiktaş oyuncuları hakkında değerlendirmeler ancak performans üzerine olmalı, sözleşmesi bulunan oyuncuların takımla ilişkisinin kesilmesine ya da farklı kulüp oyuncularıyla anlaşılmasına dair farazi yorumlardan uzak durulmalıdır.

Forum Kuralları

Üyeler forum yönetimi ya da işleyişiyle ilgili taleplerini, itirazlarını, sorularını kişisel ileti ile @Beşiktaş Arena hesabı ya da Forum ile İlgili Öneri ve Şikâyetler başlığı vasıtasıyla yöneticilere bildirmelidir. İlgisiz başlıklarda forum alanına taşınan istek ve şikâyetler konu dışı olarak işlem görür.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

bir daha bu halil umut meleri bizim maça atalarsa yönetim komple istifa etsin, bugün açıklama gelmesi lazım galibiyet dışında
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi gokhans

Yönetim bu geceden yapması lazım açıklamasını, resmen operasyon çekildi, ne ndidi ne de demirege nin pozisyonları sarı kartlık hatta faul bile yok, offside diye penaltın yenmiş, her düşen eyüplüye faul çalınmış, acil masaya yumruk vurmayan yönetim bundan sonraki operasyonların baş sorumlusudur.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Yönetim bu geceden yapması lazım açıklamasını, resmen operasyon çekildi, ne ndidi ne de demirege nin pozisyonları sarı kartlık hatta faul bile yok, offside diye penaltın yenmiş, her düşen eyüplüye faul çalınmış, acil masaya yumruk vurmayan yönetim bundan sonraki operasyonların baş sorumlusudur.
açıklama yapmayacakları konusunda herkesle iddaaya girebilirim.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Şu ne oluyor? Biz daha önce yüklü bir ödeme yapmadık mı zaten? Hani azalmıştı borç?

Çevrimiçi Samet Demir

Şu ne oluyor? Biz daha önce yüklü bir ödeme yapmadık mı zaten? Hani azalmıştı borç?
Hepsi bitmemişti, hatta başkan taraftara falan bu konuda sitem etti ya yeterki talep olmadı diye 😁
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

ciddi bir kısmını ödemişler diye biliyorum birazı kalmış
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

ciddi bir kısmını ödemişler diye biliyorum birazı kalmış
bunu da diğer sermaye arttırımıyla çözcekler galiba
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Hepsi bitmemişti, hatta başkan taraftara falan bu konuda sitem etti ya yeterki talep olmadı diye
reklamını yapsaydı, işi de düzgün yapamadı çoğu bankada yokmuş hisse

neyse durduk yere payımız %70'lere çıktı onları satarlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Ravenman

Bizi dünyaya rezil edip UEFA’dan bir sezon men yiyen başkandan ne beklersiniz.

Çevrimiçi gokhans

🚨 Beşiktaş’ın yaptığı KAP bildirimi ne anlama geliyor?

▪️Beşiktaş’ın Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklama, Mayıs 2025’te gerçekleştirilen 6,3 milyar TL’lik sermaye artışına ilişkin.

▪️Bu 6.3 Milyar TL’lik kaynağın 4,9 milyar TL’si kulübün kendi hisse payı için yatırmak zorunda olduğu sermaye katılım payı. Başkan Sn. Serdal Adalı’nın da bir demecinde belirttiği gibi kulüp bu payı, mevcut kredilerinin üstüne 4.9 Milyar TL köprü kredi çekerek aktardı. Geri kalan 1,4 milyar TL ise yatırımcılardan gelen para.

▪️ KAP bildirimdeki ödeme, kulübün bu süreçte kullandığı sözkonusu 4.9 Milyar TL’lik köprü kredinin geri ödemesi niteliğinde olup kamuoyunda bilinen adıyla bankalar konsorsiyumuna olan borç ödemesi değil.

▪️Yatırımcılardan elde edilen 1.4 milyar TL’nin 1.2 Milyar TL’lik kısmının büyük çoğunluğu ise esas konsorsiyum kredisinin faiz ödemelerine gitmiş bulunmakta.

▪️Sonuç olarak Beşiktaş, bankalar birliği anlaşmasından henüz çıkamadı ve faiz yüküyle mücadele etmeyi sürdürmekte.

Etiketler: