Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6360350 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2015, 01:07:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
BEŞİKTAŞ 10.5 yazdırammı  :evillol:
üst katta kartal figürü alt katta BEŞİKTAŞ yazacak belkide  2 kişimi ne çalışıyomuş bu işte görecez ne çıkacak bakalım ortaya  :biggrinking:

10,5 diyince hep Sergen gelir aklıma o tip adamdı  :biggrinking:

görelim bakalım  :duman:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2015, 01:08:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

:aman:
abiii hoşgeldin iyisindir inşallah  :iblush:
figür konusunda flen son durum nedir hazır konusu açıldı  :tabe:
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2015, 01:21:12 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

10,5 diyince hep Sergen gelir aklıma o tip adamdı  :biggrinking:

görelim bakalım  :duman:
bundan sonra 10.5 deyince Bandırma gelsin aklına  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

su numaralının arkasında betonlana yerr stat dısındakı yuruyus yolumu oluyoo yoksa farklı bıse ıcınmı betonlandıı

inşallah yürüyebileceğimiz bi yol olur  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

@bjk_mabet  ılk soru bende olsun numaralının arkasında perde betonların en ustunede stat dsına beton atılıp duz alan olustu acaba yuruyus yolumu olucak oralarr bılmem anlatabıldımmı yerıı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı pascal26

Bence koltuklar Şahtar'ın stadındakine benzer şöyle bir düzende olabilir.

Gördüğüm en güzel koltuk dizaynı. Hem beyaz ağırlıklı, heybetli, hem de maç esnasında kameranın görüş açısında olabilecek boş koltuklar siyah olduğu için göze batmaz. Hem de armamız sembolize edilmiş siyahla. Umarım herkes beğenir de öneri olarak iletebiliriz.

Çevrimdışı serti67

inşallah yürüyebileceğimiz bi yol olur  :)
ınsallah efe hocam resımlerde tam orası ayrıntılı cekılmemıs ama ole demır uclarla bırakılacak halı yokk yuruyecek bır yol fen olmazdı agacların yanındaa  alıskınız agaclı yoldan yurumeyee
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet  ılk soru bende olsun numaralının arkasında perde betonların en ustunede stat dsına beton atılıp duz alan olustu acaba yuruyus yolumu olucak oralarr bılmem anlatabıldımmı yerıı
evet yürüme alanı var orada
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı serti67

@bjk_mabet hayalmı gorduk bız gorundun kayboldun tanımlanamayan bı cısım gıbısın hee
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı bjk_mabet

Koltuk figürü hakkında henüz kesinleşmiş birşey yok arkadaşlar

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet hayalmı gorduk bız gorundun kayboldun tanımlanamayan bı cısım gıbısın hee
Ankara dan yeni geldim msj attım taksiye bindim şimdi evdeyim.

Çevrimdışı serti67

evet yürüme alanı var orada
kenareları agaclandırılsa falan guzell olurdu semptten agaclı yoldan gecıp agaclı yoldan mabete gırmekk guzel olurudu
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

Ankara dan yeni geldim msj attım taksiye bindim şimdi evdeyim.
hos gelmıssın ozamn reısss ben geldım dedın yanııı bı gorunupp
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

koltuk yerlesımınde bu amblem ve kartal super olmus yapılacagını sanmasakta guzel bı ornek olarak hafızalarda kalıcak
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı nannan

kartal figürü eski açık tarafında olsa daha iyi durabilir sanki
yeni açık üstte sıra sayısı daha fazla. O yüzden figür o tribünde daha rahat yapılır diye düşünüyorum.

Çevrimdışı haluk.m

@bjk_mabet  Pazar günü bir  twittini yakaladım   :evillol:  hayırlı olsun  abi :claps:
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2015, 01:47:42 jokerhm ]

Çevrimdışı denilanz

@henry gale Ben de bayıldım bu tasarıma. Stadın dış sınırlarının Beşiktaş amblemi gibi olmasını hayal ederdim hep. O olmadı ama bu koltuk dizaynı gayet de yapılabilir. Benim de birkaç önerim olacak. Çok uğraştırmayacaksa görmeyi çok isterim. B ve K harflerini amblemimizde olduğu gibi arkaplan beyaz harfler siyah olacak şekilde yapabilir misin? Yani amblemdeki 2 beyaz şeridi olduğu gibi dizaynda kullansan diyorum. Bir de aynı şekilde üst katlar komple siyah nasıl olur merak ediyorum. Sanırım bir arkadaş daha bunu önermiş.

Anlatmak istediğim şeyi amatörce resimle göstereyim.

Çevrimdışı Dogan

eline sağlık güzel olmus valla.lakin siyah kısmı biraz daha büyük yapsaymışın daha ii olabilirdi ama buda ii tebrikler  @henry gale  :claps:

Çevrimdışı dropoon

yeni açık üstte sıra sayısı daha fazla. O yüzden figür o tribünde daha rahat yapılır diye düşünüyorum.

evet maalesef, yazdıktan sonra bende öyle düşünddüm haklısın