Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6362763 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı KLEBERR

tamam kardeşim bende biraz sert çıkmış olabilirim ama o mesaj canımı sıktı burda biz forumun kalitesini koruyabilmek için üslübumuza dikkat ediyoruz burası kişilere ait değil taraftara ait bir forum sende zamanla ne demek istediğimi anlayacaksın burda ceza sistemi yok bu güne kadarda hiç ihtiyaç duymadık istediğin gibi özgürce konuşursun ama oto kontrolüde kendin sağlamalısın burda Beşiktaş taraftarı koyun değildir o yüzdende çobana ihtiyacı yoktur ilkesiyle haraket ediyoruz :) @Schrute
   Arkadaş çabuk toparlamış kendini bravo Necmi abi...tanımadığı insanlara hep şaka yaparrmıymış bi sorsana abi...
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese Günaydın , iyi haftalar . Bit kaba bit diyoruz  :boxin:

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı YunusEmre

Günaydın... Stadta hareketlilik mevcut.. Geçen gün çatı kolonlarını takıp giden vinç de geri gelmiş...

Çevrimdışı İrfan

Haftasonu alınan 3 puandan sonra yeni haftada burası daha bir başka oluyor ha  :)
Daha bir enerjik daha bir sinerjili, hele de inşaatta işler iyi giderse hobaaa  :sevinc
Testereler bitiyor nördaleyyyy  :ishock:
We are Electric..!

Çevrimdışı Kemal

Haftasonu alınan 3 puandan sonra yeni haftada burası daha bir başka oluyor ha  :)
Daha bir enerjik daha bir sinerjili, hele de inşaatta işler iyi giderse hobaaa  :sevinc
Testereler bitiyor nördaleyyyy  :ishock:

+ 1903

Çevrimdışı Fatih

Arkadaslar gunaydin ve iyi haftalar dilerim...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Küçük Beyaz Vinç

tüm prekast severlere günaydın 2 saattir köşede çalışıyorum umarım yatıyor demezsiniz  :iblush: :iblush:

Çevrimdışı demir_kArtAl

Arkadaslar bu kufeki taslarin saglamligi nasil.. bir iki tekmeyle kirilma sansi var mi ??  :alala:

Yalancı Fikret Orman küfeki ile kaplayacaz dedi, uzaktan bi vidayla tutturmuş sadece yazıklar olsun.  :ebebe:

şaka bi yanada @Necmi, bu sistem nasıl bi sistem ya, ufak bi depremde ayarları kaçmasın bunların. Niye bildiğimiz usul harçla şap şap yapıştırmamışlar bunları?
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı ahmetx

Günaydın ve iyi haftalar,3 puan için takıma, staddaki atmosfer için hemşehrilerime,inşaat fotoları için siz değerli dostlarımıza teşekkürler.  :halay:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

tüm prekast severlere günaydın 2 saattir köşede çalışıyorum umarım yatıyor demezsiniz  :iblush: :iblush:
@Küçük Beyaz Vinç günlük iş bilançosunu çıkarırsanız çok bilgilendirici olur bizim için. :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı iyimserure

Çevrimdışı iyimserure

Çevrimdışı pascal_21

Arkadaşlar günaydın. Trabzon forumunda bir eleman beşiktaşın hibrit çim konusunda desso ile anlaştığını resmi açıklamanın yapılacağını söyledi. Var mı böyle bir gelişme

Sağolasın vinç kardeş, bir isteğin var mı? Mazotun, yağın var mı?

Çevrimdışı SDemirsoy

Arkadaşlar günaydın. Trabzon forumunda bir eleman beşiktaşın hibrit çim konusunda desso ile anlaştığını resmi açıklamanın yapılacağını söyledi. Var mı böyle bir gelişme
hibrit çim olacak zatende desso mu değil mi bir bilgi duymadım ben abi :) bende o forumda takılıyorum bazen :D

Çevrimdışı pascal_21

hibrit çim olacak zatende desso mu değil mi bir bilgi duymadım ben abi :) bende o forumda takılıyorum bazen :D

Hibrit çim olacağını biliyorum kardeşim de herkeste olduğu gibi ufaktan bi ya olmazsa şüphesi de yok değil :) şu iş resmileşse de rahatlasak

Çevrimdışı SDemirsoy

trabzon forumundan Alıntı:
Furkan S. tarafından yazılan  Mesajı Görüntüle
O değilde bu ..............stadının çatısı gerçekten o animasyonlardaki gibi saydam mı olacak yoksa bildiğin membran mı?

Bizim çatının malzemesini veren firma yetkilisinden aldığım bilgiye göre membran yapılmasına karar verilmiş ama hangi tür membran olacağına henüz karar verilmemiş.
bu cevabı veren arkadaş akyazı stadından ciddi bilgilere sahip bizim stat hakkında yorumlar da yapıyor
ama burada şaşırdı heralde karar verilmemiş diyor :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Hibrit çim olacağını biliyorum kardeşim de herkeste olduğu gibi ufaktan bi ya olmazsa şüphesi de yok değil :) şu iş resmileşse de rahatlasak
inşallah desso olur ne diyelim :)

Çevrimdışı Burak Akay

Yalancı Fikret Orman küfeki ile kaplayacaz dedi, uzaktan bi vidayla tutturmuş sadece yazıklar olsun.  :ebebe:

şaka bi yanada @Necmi, bu sistem nasıl bi sistem ya, ufak bi depremde ayarları kaçmasın bunların. Niye bildiğimiz usul harçla şap şap yapıştırmamışlar bunları?
Zemine yapılsaydı evet harç veya kalekim tarzı bi yapıştırıcı olabılırdı ancak duvar montajında bu sistem daha saglıklı hiçbirşey olmaz vidalamayla diğer türlü yapılsaydı güneş yagmur kar vs. gibi etkenlerden dolayı çatlama patlama daha cok olurdu ki bildigim kadarıyla bu tarz dekor taslarının montajı hep bu şekılde yapılır
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ahmetx

Bizim stad da eğer hibrit çim olmazsa (ihtimal vermiyorum) bir çuval incir berbat olur.Olursa büyük ihtimal desso olur,bu aralar çatıdan dolayı Fransızlarla aramız iyi  umarım Fransızların natural grass firmasına yaptırmayız.http://www.naturalgrass.com/ . Bu işte en sağlamı desso ve dessonun sistemi.

Çevrimdışı Oktay

vinç kardeş ssk nı yatırıyolarmı maşın gününde yatıyomu mesaini zamanında alıyomusun,sen küçüksün diye seni  büyük vinçler ezmiyor demi :D :D

Çevrimdışı Burak Akay

Bu arada çiçekler yıne köşede harektliler çalışma var
İyi Günde Kötü Günde