Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6365542 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kardeş sen sanslisin ki lig tv senin gibi düşünüyor ayni zevkleri paylasiyosunuz hadi gene yaşadın  :super:  @Yutek71
Pes'te bile wide yapıyorum ben kamerayı  :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmet türker

Gelecegimiz parlak ama bu sene şampiyon olursak daha bi parlak olcak ahmet abi :D
değerli doğan kardeşim bu sene şampiyon olursak tabi ki de çok iyi olacak ,benim demek istediğim şudur ki kalıcı başarılar gelirler ile doğru orantılıdır ve bu yönde bir devrim yapılmıştır ,kimsenin engel olmasına müsade etmemeliyiz ve bu yönde içeride ve dişarıdaki odaklara dikkat etmeliyiz bizim tek değerimiz beşiktaş olamalıdır, gerisini asla dikkate almamalıyız .forma alın ,kombine alın ne alırsanız alın ama lisanslı ürünler alın ,eğer beşiktaşımızı düşünüyorsak, geleceğimizi garanti altına alalım ,bu günler en çok beşiktaşımızın bize ihtiyacı olan günler , YIKIL KARANLIK... BİZ AYDıNLIĞIZ VE GELDİK . diyeceğimiz günler .....

Çevrimdışı ahmet türken

son testereler için kalıpları yatırılıyor eski açıkta 2 testere daha betonlandı yine yeni açıktada beton vardı bugün numaralıda üst bilezik betonlandı yeni açık rampada da beton olabilir bitmek üzreydi bi bölüm prekastta ilerledi biraz daha  :)
eyvallah @Efe sende olmasan mesaji tinlayan yok :)

Çevrimdışı Dogan

değerli doğan kardeşim bu sene şampiyon olursak tabi ki de çok iyi olacak ,benim demek istediğim şudur ki kalıcı başarılar gelirler ile doğru orantılıdır ve bu yönde bir devrim yapılmıştır ,kimsenin engel olmasına müsade etmemeliyiz ve bu yönde içeride ve dişarıdaki odaklara dikkat etmeliyiz bizim tek değerimiz beşiktaş olamalıdır, gerisini asla dikkate almamalıyız .forma alın ,kombine alın ne alırsanız alın ama lisanslı ürünler alın ,eğer beşiktaşımızı düşünüyorsak, geleceğimizi garanti altına alalım ,bu günler en çok beşiktaşımızın bize ihtiyacı olan günler , YIKIL KARANLIK... BİZ AYDıNLIĞIZ VE GELDİK . diyeceğimiz günler .....
:claps: Sana katılıyorum  kıymetli abim

Çevrimdışı ahmet türker

Cemil kent den önceki Kartal Yuvaları mudurunun , Kartal Yuvalarını 500.000 Tl hortumladıgını unuttunmu :alala: :alala: :alala: @ahmet türker abi
ah kardeşim ah bizin zamanımızda orta okul ve liselerde  felsefe ve mantık dersleri vardi ....

Çevrimdışı ilhan mansız

ah kardeşim ah bizin zamanımızda orta okul ve liselerde  felsefe ve mantık dersleri vardi ....
+1903

Çevrimiçi Necmi

numaralının en az 2 ay gecikmesine neden olan Surya hafriyat firmasınıda unutmayalım :ok:
iyide numaralının gecikmesinde suç geotemdeydi şu şantiyede tek suçlanmayacaklar hafriyatçılardır. her gece 3 dakikada bir kamyon çıkarttılar. Yeterli makine ve araç parkını bulundurdular ve hep gece çalıştılar haksızlık etmeyelim @Serkan7738

Çevrimdışı Yalçın

@Necmi abi, çatı ile tribün arasındaki kapatılacaktı değil mi? Yükselik olarak?
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi, çatı ile tribün arasındaki kapatılacaktı değil mi? Yükselik olarak?
hayır kapatılmayacak

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Dogan

benimde buna benzer bi hikayem var gibi:))))
Paylasmak istersen seve seve dinlerim abi :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fikret başkanı çok seviyorum ben abiler :) Hem sempatik hemde Beşiktaşımın hakkını savunan bi adam bana göre. Gözlerinde görebiliyorum Beşiktaşın geleceğini. Finansal olarak rakiplerimizi geçeceğimizi düşünüyorum ve bu başarı sahaya da yansıyacaktır.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

eyvallah @Efe sende olmasan mesaji tinlayan yok :)
nedemek abi amac bilgilendirmek dogru bilgi tek amac bu forumda  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Dogan

*Akustik hakkında yanlış bilinen bazi noktalar var.

Şöyle örnek veriiim.30 kişi kapali bi odada bagirirsa ses daha iyi mi anlaşılır yoksa dışarda bagirirsa mi daha ii anlaşılır?Odada iki kisi ayni anda bagirsa bile anlasilmaz gerisini siz düşünün : )
Sesin netligi icin sesin parcalanmadan bütün halinde etrafa yayılması lazım. inonude bu cok ii oluyodu.Tt arena kapali ama cok kötü mesela.

Vodafone arena da cati ile tribün arasi kapatilmazsa daha ii bi akustik olcaktir icinizi ferah tutun.

Çevrimdışı Efe

Kızdırmayın @aktar_ismail abiyi, bu stadın %63'ü Obitaş'ta :D
komutan ismail %100 diyosa dogrudur hatta stadın tamami yeni aciktir :D :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yalçın

Umarım şu havuz bozulur da her koyun kendi bacağından asılır. ne geldiyse Türk futbolunun başına bu Digitürk'ten sonra geldi.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Efe

iyide numaralının gecikmesinde suç geotemdeydi şu şantiyede tek suçlanmayacaklar hafriyatçılardır. her gece 3 dakikada bir kamyon çıkarttılar. Yeterli makine ve araç parkını bulundurdular ve hep gece çalıştılar haksızlık etmeyelim @Serkan7738
o günleri hatirlatma abi bi kayayi aylarca kiramadi geotem  :akuma: 2 ay onlar geciktirdi 2 ayda doger sartlar 4 ay gerideyiz suan cati bitmisti hangi macta acilir diye dusunuyorduk :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZORBEY

Paylasmak istersen seve seve dinlerim abi :)

kısaca özetliyim, ensesi kalın adamın biri benimle cok uğraşıp devlet kanalını kullanarak cok zarara uğrattı sonra baktımki onunla uğraşamıyorum zorluk cıkardığım an bi telefon ile karakolda alıyorum soluğu, başka stratejiler üzerinde planlar yaparak adamın hayatını zarar vermeden değiştirdim:))))) mevzu derin anlatsam bitmez:)))
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Yalçın

*Akustik hakkında yanlış bilinen bazi noktalar var.

Şöyle örnek veriiim.30 kişi kapali bi odada bagirirsa ses daha iyi mi anlaşılır yoksa dışarda bagirirsa mi daha ii anlaşılır?Odada iki kisi ayni anda bagirsa bile anlasilmaz gerisini siz düşünün : )
Sesin netligi icin sesin parcalanmadan bütün halinde etrafa yayılması lazım. inonude bu cok ii oluyodu.Tt arena kapali ama cok kötü mesela.

Vodafone arena da cati ile tribün arasi kapatilmazsa daha ii bi akustik olcaktir icinizi ferah tutun.

Eyvallah canım arkadaşım. Bak akşam akşam kafamı kurcalayan bir konuda beni aydınlattın.

Abi bazilari farkinda degil ama bu kulup batiyordu batiyor. Bu adam geldi duzluge cikardi. Secimlerde hala Serdal Adali gelsin, Eto yu alacak diyenler vardi. Evet haklisin abi, birbirimizle daha sakin konusmaliyiz ama bu kulup iyi baskanin gidip, yerine coluk cocugun gozunu boyamak icin 33 yasindaki sonmus yildizlari getiren Demiroren vakasi kaldiramaz. Bu sebebten dolayi, artik bu tip olaylara sakin veya kati bir tavirla pabuc birakmamak gerek diye dusunuyorum.

Ernst&Young çoğu önemli toplantılarını çalıştığım otelde yapar. Fikret Orman geldikten sonra, benim duyduklarımı burda bilmeyenler duysa Yıldırım Demirören'in adının geçtiği yerde etmediği küfür bırakmaz. İnsanlara kolay geliyor. Yahu Başkan adayı çıkmadı be. Koca kulüpte Başkan adayı çıkmadı. O çok güvendiğimiz Turgay Cinerler-Zafer Yıldırım'lar-İhsan Kalkavan'lar gittiler Kasımpaşa'ya yaptılar yatırımı.

Suleyman Seba

Çevrimdışı Dogan

kısaca özetliyim, ensesi kalın adamın biri benimle cok uğraşıp devlet kanalını kullanarak cok zarara uğrattı sonra baktımki onunla uğraşamıyorum zorluk cıkardığım an bi telefon ile karakolda alıyorum soluğu, başka stratejiler üzerinde planlar yaparak adamın hayatını zarar vermeden değiştirdim:))))) mevzu derin anlatsam bitmez:)))
Ozelden dinlemek isterim tabi anlatmak istersen abi merak ettim  :)

Çevrimdışı ilhan mansız

sen çok sağlam Beşiktaşlısın. Kendine dikkat et, geçen ben yönetim başlığında tartışırken yazdığını gördüm.  :ok:

Çevrimdışı ilhan mansız

Eyvallah canım arkadaşım. Bak akşam akşam kafamı kurcalayan bir konuda beni aydınlattın.

Ernst&Young çoğu önemli toplantılarını çalıştığım otelde yapar. Fikret Orman geldikten sonra, benim duyduklarımı burda bilmeyenler duysa Yıldırım Demirören'in adının geçtiği yerde etmediği küfür bırakmaz. İnsanlara kolay geliyor. Yahu Başkan adayı çıkmadı be. Koca kulüpte Başkan adayı çıkmadı. O çok güvendiğimiz Turgay Cinerler-Zafer Yıldırım'lar-İhsan Kalkavan'lar gittiler Kasımpaşa'ya yaptılar yatırımı.
Zaten Başkanımız birkaç konuyu kısaca açıkladı trtspor da bundan 1-2 ay önce, neyse çok uzatmayalım

Çevrimdışı ZORBEY

Zorbey, sizin de Başkanımız ve yönetimle ilgili fikirlerinizi alalım.  :)

daha iyisi vardı oda şuanda rahmetli Süleyman Seba, kaldıki büyük başkana bile laf atanlar istifa et diye kendini bilmezler cıkmıştı. ondan sonra beşiktaşa başkan olabilen en iyi Başkan Fikret başkandır. zaten onun hakkında olumsuz düşünceleri kaideye bile almıyorum, cünkü bu stadi ondan başkası yapamazdı sözünün eridir. gelmeden önce gelirsem yaparım dedi yaptı. ağzından cıkan lafı yerine getiren adama LAF edilmez Adamlığa sığmaz NET:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı erknl1903

Abiler hepinizin gecesi hayırlı olsun. Konyadan selamlar.. Sizlere bir soru sormak istiyorum. stadımızın çatısı böyle olacak deniyordu. Sanırım vazgeçildi, çatı nasıl olacak bir örnek gönderme ihtimaliniz var mı ?