Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6365047 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Her doğan günle içinizde yeşeren umut çiçekleriniz hiç solmasın, iyi geceler. :)

Çevrimdışı ahmet türker

İnşallah abi, belki güzel bir mangal organizasyonu da yaparız  :tabe:
hepimiz bir şeyler getiririz süper olur . :ok:  :ok:

Çevrimdışı ilhan mansız

bu konuyu açmayı hiç istemezdim eğer bir mahzuru varsa silsinler , bu arkadaşlar değerli büyüğüm merhum süleyman seba ya bile ne yaptıklarını yakınen ben biliyorum ,onlara karşı yeni açıkta bizimle beraber maç seyretmeye geldi ,sırf protesto için ama ,anlamamışlardı  sonra cenazesinde özür dileyip ağladılar .daha fazla konuşmak istemiyorum ,kendilerini beşiktaş ın merkezimi sanıyorlar ,bilemiyorum.bildiğim bir şey var hiç kimse ve grup beşiktaşın merkezi olamaz ,beşiktaşın kendisi bir merkezdir. :)
yok, ben zaten çok tuhaf geldiği için merak ettiğimden sordum, aslında tuhaftan öte ayıptır. Futbol takımımız şu an Ankarada, tabi ki hentbol için de giriş yapabiliriz ikisi de bizim takımımız ama çok tuhaf

Çevrimdışı ilhan mansız

Her doğan günle içinizde yeşeren umut çiçekleriniz hiç solmasın, iyi geceler. :)
taşlar yerine oturuyor, obitaş stadı bitiriyor,  :halay:

Çevrimdışı ilhan

İnşallah abi, belki güzel bir mangal organizasyonu da yaparız  :tabe:
İnşallah @aktar_ismail,  şekerleri hazırla :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

yok, ben zaten çok tuhaf geldiği için merak ettiğimden sordum, aslında tuhaftan öte ayıptır. Futbol takımımız şu an Ankarada, tabi ki hentbol için de giriş yapabiliriz ikisi de bizim takımımız ama çok tuhaf
ben de görmüştüm değerli kardeşim ama burada o anlarda çok keyifli bir muhabbet vardı , biz eskiler herkesin geçmişini bilmekteyiz kimin ne zaman kime karşı hangi şartlarda gardını aldığının farkındayız ,farkında olduğumuz bir şey de değerli başkanımız sayın fikret orman ın 2. süleyman seba devrimini yapmakta olduğudur .farkına varanlara kutlu olsun .  :ok:  :ok:

Çevrimdışı ilhan mansız

ben de görmüştüm değerli kardeşim ama burada o anlarda çok keyifli bir muhabbet vardı , biz eskiler herkesin geçmişini bilmekteyiz kimin ne zaman kime karşı hangi şartlarda gardını aldığının farkındayız ,farkında olduğumuz bir şey de değerli başkanımız sayın fikret orman ın 2. süleyman seba devrimini yapmakta olduğudur .farkına varanlara kutlu olsun .  :ok:  :ok:
çok yazık, taraftarı ankara da futbol takımımızı desteklemek için teşvik etmeleri gerekirken bu yapılan çok üzücü, belki bu sezon şampiyon olacağız. kafa kafaya gidiyoruz, mükemmel bir stad yapılıyor, gerçekten anlamıyorum

Çevrimdışı Dogan

Ne kadar alcakta olursa o kadar daha ii olur tribünler gözükür  :ok:

Tribünlerimiz zaten her halükarda gözükür :) Bence yüksek olması daha iyi olur :) Nou camp pilot kamerası örnek olabilir :) Mesela santiago bernabeu daha alçakta, karşı kenar oyuncusunu iyi göremiyosun :)

Zevkler tartışılmaz ama büyük liglerin açısı her zaman alt katlardan ayarlanir madrid,munih,dortmund,chelsea,arsenal,city vs.  :ok:

Çevrimdışı F1RAt

Ahmet abi, silmesinler, silmesinler ki, daha genc arkadaslar, bunlarin ne halt oldugunu gorsunler. Ben de o gunlerde cok genctim, herkes bagiriyor diye, bizde bagirdik yalan yok ama keske dilimiz kopsaymis da bagiramasaymisiz. Fakat inan ki suclu biz degildik, orada tribunleri bagirtanlar asil suclular. Sonradan ogrendik, o gunlerde uzun sacli olan amigo arkadasin Kalkavan dan parayi aldigini.

Kalkavan dan parayi alip bir cafe bar tarzi bir sey actigi konusulurdu. Seba dis gosterince, korkudan tribunlere 2 ozel korumayla gelmeye baslamisti ve amigoluk yapamiyordu. Bir kosede takilirdi. Bu adamlardan her sey beklenir, cunku Besiktas bunlarin rant kapisi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Zevkler tartışılmaz ama büyük liglerin açısı her zaman alt katlardan ayarlanir madrid,munih,dortmund,chelsea,arsenal,city vs.  :ok:
Bizim İnönü'nün açısı iyi değilmiydi sence :) Bence o yükseklik idealdi :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yalçın

Yine konu dışı olacak ama Real Madrid bu sene stadlarını yenileme kararı aldı diye biliyordum. Ki olursa sağlam birşey yaparlar.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi, silmesinler, silmesinler ki, daha genc arkadaslar, bunlarin ne halt oldugunu gorsunler. Ben de o gunlerde cok genctim, herkes bagiriyor diye, bizde bagirdik yalan yok ama keske dilimiz kopsaymis da bagiramasaymisiz. Fakat inan ki suclu biz degildik, orada tribunleri bagirtanlar asil suclular. Sonradan ogrendik, o gunlerde uzun sacli olan amigo arkadasin Kalkavan dan parayi aldigini.

Kalkavan dan parayi alip bir cafe bar tarzi bir sey actigi konusulurdu. Seba dis gosterince, korkudan tribunlere 2 ozel korumayla gelmeye baslamisti ve amigoluk yapamiyordu. Bir kosede takilirdi. Bu adamlardan her sey beklenir, cunku Besiktas bunlarin rant kapisi.
kardeşlerim bu konuları fazla deşip geçmişin yaralarını açmaya gerek yok ,şimdi bulunduğumuz durumun keyfini yaşayalım ,bedavacılık bitti , uzun aradan sonra ilk defa bu sezon forma almaya başladım , dört ayda 8 tane aldım sizde alın ,paralarımız artık birilerinin cebine gitmiyor , sayın rahmi koç uzun aradan sonra klübe gelip başkanımız ile görüşmeler yapıyor bunun sizin için bir ölçü olması lazım . sayın rahmi koç değerli büyüğüm merhum süleyman sebaya davrandığı gibi sayın başkanımız fikret ormana da davranmaya başladı . başka bir şey söylemek istemiyorum ve bu konuyu rica ediyorum kapatalım ,keyfimize bakalım .geleceğimiz çok parlak .....

Çevrimdışı ahmet türker

Yine konu dışı olacak ama Real Madrid bu sene stadlarını yenileme kararı aldı diye biliyordum. Ki olursa sağlam birşey yaparlar.
eeeee. bize ne . :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Çevrimdışı Dogan

hayatimda gördüğüm en kötü iki açıdan biriydi bi o bi kadir has  :) sanki uzaydan cekiliyo ya gerci ligtv de mal biseyden anladigi yok anca mac ortasinda reklam verir baska bisey yapmaz  :s20:

Çevrimdışı Dogan

kardeşlerim bu konuları fazla deşip geçmişin yaralarını açmaya gerek yok ,şimdi bulunduğumuz durumun keyfini yaşayalım ,bedavacılık bitti , uzun aradan sonra ilk defa bu sezon forma almaya başladım , dört ayda 8 tane aldım sizde alın ,paralarımız artık birilerinin cebine gitmiyor , sayın rahmi koç uzun aradan sonra klübe gelip başkanımız ile görüşmeler yapıyor bunun sizin için bir ölçü olması lazım . sayın rahmi koç değerli büyüğüm merhum süleyman sebaya davrandığı gibi sayın başkanımız fikret ormana da davranmaya başladı . başka bir şey söylemek istemiyorum ve bu konuyu rica ediyorum kapatalım ,keyfimize bakalım .geleceğimiz çok parlak .....
Gelecegimiz parlak ama bu sene şampiyon olursak daha bi parlak olcak ahmet abi :D

Çevrimdışı Anıl

Çatının da üstünden çekiyolardı nesi iyi o açının :ebebe:

Çevrimdışı Yalçın

eeeee. bize ne . :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

:) Hani RM ile Barcelona'nin resimleri konuldu ya o manada. Her ne ise gülmek güzeldir  :)
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Kızdırmayın @aktar_ismail abiyi, bu stadın %63'ü Obitaş'ta :D

Çevrimdışı ilhan mansız

Kızdırmayın @aktar_ismail abiyi, bu stadın %63'ü Obitaş'ta :D
ben %80 hatırlıyorum yanlış mı?  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çatının da üstünden çekiyolardı nesi iyi o açının :ebebe:
Birader iyimisiniz siz ya :alala:
Tamam kişisel tercih diyelim kapansın konu :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Dogan

Kardeş sen sanslisin ki lig tv senin gibi düşünüyor ayni zevkleri paylasiyosunuz hadi gene yaşadın  :super:  @Yutek71

Çevrimdışı baro19

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Cemil kent den önceki Kartal Yuvaları mudurunun , Kartal Yuvalarını 500.000 Tl hortumladıgını unuttunmu :alala: :alala: :alala: @ahmet türker abi
[ Son Düzenleme: 01 Şubat 2015, 01:01:14 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ilhan