Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6364934 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

kamera bi baştan öteki başa 56 kerede dönüyooooo :s20: :s20: :akuma:
gerçekten saydın mı . :alala:  :alala:  :alala:
Nasrettin Hocaya sormuşlar dünyanın merkezi neresi diye oda eşşeğimin sağ arka ayağının bastığı yer demiş olurmu hocam  nerden biliyosun attın demişler oda bana inanmıyosanız ölçün demiş..... :kop: :kop: hadi bana eyvallah :uyucam: :uyucam: :uyucam: :uyucam: :uyucam:
:evillol: :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

serumun etkisiyle öğlenden beri uyyorum noldu bittimi stad
Bitti bitti yarınki maç vodafone arenada imiş :kop: :kop: işin şakası ama geçmiş olsun  :tabe:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ahmet türker

yarın açılıyor ,hemen tren mi olur otobüs mu olur biletini al da gel . bu gece biz stadın etrafındayız.  :kop:  :kop:  :kop:  :kop:

Çevrimdışı Serkan7738

ne vardı serumun içinde :alala:

bilmiyom abi çok konuştum hastanede susturmak için uyuşturucu koydular heralde stadın bitimini göremeden forumda karakartal olamadan öbür tarafı boyluycam diye çok korktum

Çevrimdışı ilhan

@aktar_ismail kardeşim çiçekler tayfası son testere bittiğinde yukardan şampanya şişesi sallayıp testere kirişinde kıracaklarmış sizde bir program var mı.  :lol:  :lol:
Ordayım abi :ok:
Saldın bombayı  gece  gece  dede  kartal.   :D
nasılsın izmirin dedesi, iyi olmanı dilerim. :)
Sağolasın  İstanbul dedesi.Senin de  şerefine.Hatta  tüm  forum  ahalisinin  şerefine.
Yenifoçadayım.Rüzgar  koparıyor.Fırtınanın  dibi  vaziyetleri.İnadına  bahçede  mangalımı  yaptım.Süper  durumlar.Gayet  iyiyim.Liverpool maçına  geliyorum  bak.Tanışmamız  lazım  artık.Hem seninle  hemde  forum  ahalisiyle.Necmi 26 Şubatta  beraber  oluruz  gibi  bişeyler  dedi  ama.Bilmiyorum artık.  :evillol:
ben de aynı senin keyif durumlarındayım ,muhabbetiniz bol olsun . 26 şubatta kesin görüşeceğiz (büyük bir aksilik olmazsa ) :serefe:
Bende ön tekerleri takip ediyorum :serefe:
@ilhan liverpool maçına ayarla kendini

Çevrimdışı ahmet türker

bilmiyom abi çok konuştum hastanede susturmak için uyuşturucu koydular heralde stadın bitimini göremeden forumda karakartal olamadan öbür tarafı boyluycam diye çok korktum
şaka yapıyorsun diye gır gıra aldık durum ciddi galiba geçmiş olsun kardeşim.

Çevrimdışı ilhan mansız

konu dışı: 1.şubatta futbol takımımızın ankara da maçı varken forzanın girişine yine ankaradaki hentbol takımımızın maçını koymasının mantığ nedir?

Çevrimdışı ahmet türker

Obitaş ne zaman isterse o zaman açılır stadımız.
Oldukça net değil mi, biz ne dersek o  :money: :evillol:
öyleyse hiç açılmasın . :kop:  :kop:  :kop:

Çevrimdışı Serkan7738

Saol abi zatürre olmuşum 10 tane penisilin yiycem kafamı kaldıramıyorum yarın maça gidicektik oda yalan oldu

Çevrimdışı ahmet türker

yeni alıntıyı anlamak atomu parçalamayı başarmak gibi . :lol:  :lol:  :lol:

Çevrimdışı ahmet türker

Saol abi zatürre olmuşum 10 tane penisilin yiycem kafamı kaldıramıyorum yarın maça gidicektik oda yalan oldu
çok çok geçmiş olsun değerli kardeşim.

Çevrimiçi Necmi

geçmiş olsun karakartal olmaya fazla kalmamış tabiki Ali Rıza izin verirse :evillol:

Çevrimdışı ilhan

@Necmi ve @ahmet türker abilerim inşallah liverpool maçında bende orada olacağım

Çevrimiçi Necmi

Obitaş ne zaman isterse o zaman açılır stadımız.
Oldukça net değil mi, biz ne dersek o  :money: :evillol:
Allah'a şükür aynı anda bitiriyorlar tribünleri yoksa bizi keserlerdi bu masum çiçekler :evillol:

Bu süreçte sınıfta kalan 2 firma var, biri geotem diğeri alacalı. Hiçbirşey yapmadan bekledikleri çok oldu.
Alacalı inşaat daha 1 haftadır kendine geldi çok şükür. Ama en az 1 ay geciktik onların yüzünden.

Çevrimdışı ahmet türker

@Necmi ve @ahmet türker abilerim inşallah liverpool maçında bende orada olacağım
şeref duyarım değerli kardeşim.

Çevrimdışı Serkan7738

Geçmiş olsun Serkan :)

saol abi valla zamanında anket yapılmıştı numaralımı önce biter yeni açıkmı diye biz numaralı diyenleri topa tutmuştunuz yeni açık en az 1 ay önce biter demiştiniz  :evillol: :D

@Oktay abi kutlamalara erken başladı galiba, ortalıkta yok. :ishock:

saol abi valla zamanında anket yapılmıştı numaralımı önce biter yeni açıkmı diye biz numaralı diyenleri topa tutmuştunuz yeni açık en az 1 ay önce biter demiştiniz  :evillol: :D
Serumun etkisi devam ediyor galiba sen yat dinlen en iyisi  :evillol: :halay:

Çevrimdışı ilhan mansız

Allah'a şükür aynı anda bitiriyorlar tribünleri yoksa bizi keserlerdi bu masum çiçekler :evillol:

Bu süreçte sınıfta kalan 2 firma var, biri geotem diğeri alacalı. Hiçbirşey yapmadan bekledikleri çok oldu.
Alacalı inşaat daha 1 haftadır kendine geldi çok şükür. Ama en az 1 ay geciktik onların yüzünden.
evet aslında haklısın geotem ve alacalı alanı çok daralttı ama yine de iki aya biter kesin, inşallah yani bitebilir belki birazcık daha sürebilir  :D

İnşallah abi, belki güzel bir mangal organizasyonu da yaparız  :tabe:

Çevrimdışı Serkan7738

evet aslında haklısın geotem ve alacalı alanı çok daralttı ama yine de iki aya biter kesin, inşallah yani bitebilir belki birazcık daha sürebilir  :D

numaralının en az 2 ay gecikmesine neden olan Surya hafriyat firmasınıda unutmayalım :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

konu dışı: 1.şubatta futbol takımımızın ankara da maçı varken forzanın girişine yine ankaradaki hentbol takımımızın maçını koymasının mantığ nedir?
bu konuyu açmayı hiç istemezdim eğer bir mahzuru varsa silsinler , bu arkadaşlar değerli büyüğüm merhum süleyman seba ya bile ne yaptıklarını yakınen ben biliyorum ,onlara karşı yeni açıkta bizimle beraber maç seyretmeye geldi ,sırf protesto için ama ,anlamamışlardı  sonra cenazesinde özür dileyip ağladılar .daha fazla konuşmak istemiyorum ,kendilerini beşiktaş ın merkezimi sanıyorlar ,bilemiyorum.bildiğim bir şey var hiç kimse ve grup beşiktaşın merkezi olamaz ,beşiktaşın kendisi bir merkezdir. :)

Çevrimdışı ilhan mansız

numaralının en az 2 ay gecikmesine neden olan Surya hafriyat firmasınıda unutmayalım :ok:
doğru bak bir de o vardı  :D üç hafta önce hava şartları da etkiledi özellikle obitaş tarafını, obitaş tarafı yağmur çamur iken diğer tarafta günlük güneşlikti,  :kop: istanbulun havası işte ne yaparsın sürprizlere açık