Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6366852 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bizde daha guzel bir calisma yapilacak diye duydum san mames gibi  :ok:
Nasıl bişey düşünülüyo? :)
O konu benimde aklıma gelmişti. Prekastların alt tarafı çirkin durucak bu haliyle  :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ama hakikaten güzel orası yav :bandit: koltukları da raylı sistem yapmışlar :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı baro19

Nasıl bişey düşünülüyo? :)
O konu benimde aklıma gelmişti. Prekastların alt tarafı çirkin durucak bu haliyle  :alala:

San Mamesteki nasıl?

Çevrimdışı ahmetx

çok uzaklarda aramaya gerek yok arkadaşlar saatchi görselleri mevcut
onun üzerine çok büyük değişiklikler olacağını sanmıyorum net şekilde görünüyor orda
yaptığımız 3d modellemeye de bakabilirsiniz zaten o görseller örnek alınarak yapıldı
FARUK hocamın renderının aynısı olacak.Sevindim şeffaf iç halka olacak, üzüldüm en fazla 8m genişliğinde görünüyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALI RIZA

Cam veya zemin rengi benzer kalıpla süper olacak

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

San Mamesteki nasıl?
Onu bende bilmiyorum işte. Orası komple kapalı göremedim  :alala:

Çevrimdışı ahmetx

Şeffaf kısım Konya stadının malzemesinden.Polikarbon yada cam değil.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

San mamesdeki daha once paylasilmisti pcde var sanirim su an mobildeyim yarin buraya yuklerim ya da elinde olan bir arkadas paylasirsa guzel olur :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Çatının çelik asma germe iskeleti arena fonte nova nın daha sık kablolu versiyonu olacak.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

San mamesdeki daha once paylasilmisti pcde var sanirim su an mobildeyim yarin buraya yuklerim ya da elinde olan bir arkadas paylasirsa guzel olur :)
Aynen merak ettik valla  :D

Çevrimdışı Türkay

San Mames böyle. İyi geceler bu arada saat ne ara 3 oldu  :uyucam:

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı baro19

ÇokTeşekkürler :D :D

Çevrimdışı TØLGA

türkay kardeşim atmış gerek kalmadı  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eline sağlık kardeşim :claps:
Güzelmiş hakkaten.. San mames i her yönüyle çok beğendim aga :ok: :super:

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O zaman ben kepenki kapatıyorum :uyucam:
Sobayı açık bıraktım sabah gelenlere sıcak olsun :biggrinking:
Hayırlı sabahlar besiktasarena ailesi :bandit:
Seviliyosunuz  :bye:

Çevrimdışı riza calli

Acayip bi fırtına war istsnbulda inşallah staddaki vinclere bisey olmaz

Çevrimdışı Melekcik

Günaydın yeni açık köşe prekast takılıyor herhalde
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Serkan7738

Alacalı isterlerse 15 günde bu işi bitirebilceğini gösterdi bence

Çevrimdışı Kemal

Günaydın evet yeni açık köşede prekast çalışması var
Demir gelmiş sanırım

Çok yağışlı 2 gün geliyor kazasız belasız kabayi bitirseydik

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın arkadaşlar ağaçları dahi sökebilecek bir fırtına başladı istanbul'da. Kazasız belasız bir gün olur umarım.

Çevrimdışı Altuğ

Sözcü: İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olmaya başlayan lodos nedeniyle devrilen ağaç, Barbaros Bulvarı'nı trafiğe kapattı.

Sabah saatlerinden itibaren İstanbul genelinde etkili olan lodos nedeniyle, Barbaros Bulvarı Beşiktaş istikametinde yol kenarında bulunan ağaç devrildi. Devrilen ağaç yolu trafiğe kapattı; şans eseri yaralanan olmadı.

Ağacın devrildiği bölgeye gelen polis ekipleri, trafiğin Levent istikametinde olan şeritten çift yönlü akmasını sağladı. Bölgeye gelen belediye ekipleri de elektrikli testerelerle devrilen ağacı parçalara ayırdı. Ekiplerin yaklaşık yarım saat süren çalışmalarının ardından kesilerek parçalara ayrılan ağaç yoldan kaldırıldı. Trafik, ağacın kaldırılmasının ardından normale döndü.

DHA

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 31 Ocak 2015 Resimleri için tıklayınız(68 Resim)

stat içerisinden

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Fotğraflar için teşekkürler  Mustafa kardeşim.Ellerine sağlık.