Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6367564 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Güneş panelleri eklenecek mi @bjk_mabet abi? Eklenecekse nereye eklenecek :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aslinda ben catinin son kisimlarinin su sekilde koyu olmasini istiyordum. Daha guzel durumuyor gibi geliyor bana, boyle olmayacaksa da saglik olsun...
Oralar güneş paneli diye biliyorum. Ayrıca bizim statta da güneş panelleri olacaktı ama sanırım rafa kalktı. Ne diyorsun @bjk_mabet ?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Batu K.çetin

bu aradaeski açıkta testere kirişlere betonlama işlemi başlamış

Çevrimdışı onder23

Çevrimdışı bjk_mabet

bu aradaeski açıkta testere kirişlere betonlama işlemi başlamış
150 m3 numaralı arkasında ki fore kazıkların önüne tek yüz perde betonlaması var bu gece saat 1-5 arası yol kapatılacak dökülecek...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı YunusEmre

@keremfrat1  teşekürler benim de fotoyu çekmişsin bu gün :D

Çevrimdışı Melekcik

150 m3 numaralı arkasında ki fore kazıkların önüne tek yüz perde betonlaması var bu gece saat 1-5 arası yol kapatılacak dökülecek...
Güzel bitsin artık. Mabet sence ne zaman biter tribün kabası birde otopark yapımı çatı başlaması için engel mi is güvenliği açısından yada çatıyı yapan firma onlar çıkmadan baslamam diyormu :dont: :dont:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimiçi Necmi

başkan önce zaten benim yanıma bi damlar :D
telefonla neden çekiyorsun fotoğraf makinesiyle çeksene :bandit: :bandit: yazılarda çıkardı @bjk_mabet

Çevrimiçi Necmi

o gece bu gece demek

Çevrimdışı cagdas44

Güzel bitsin artık. Mabet sence ne zaman biter tribün kabası birde otopark yapımı çatı başlaması için engel mi is güvenliği açısından yada çatıyı yapan firma onlar çıkmadan baslamam diyormu :dont: :dont:

Mabet çatıcıların kendi çalışma alanları altında kimse olmasın istiyor demişti ama otopark çatı işlerinin dışındaki bir alanda yürütüldüğünden sıkıntı olmaycaktır

Çevrimdışı Oktay

direk tahminlerime dayanarak yazıyorum,eski açık rampa yeni açık rampa bitince ve oradan beton mikserlerinin geçecegi mukavemeti kazanınca yapılacak :ok: :ok: tahminim doğrumu @bjk_mabet ???

Çevrimdışı ALI RIZA

Çat çatı dedikleri topu topu bumu  :kop: biliyoruz bunu başka detaylar yok mu ?
@bjk_mabet yanmaya karşı mı ? bizim millet dışardan meşale vs atar  :kop: molotof atar  :kop: yada bol keseden atar :)

Çevrimdışı YunusEmre

direk tahminlerime dayanarak yazıyorum,eski açık rampa yeni açık rampa bitince ve oradan beton mikserlerinin geçecegi mukavemeti kazanınca yapılacak :ok: :ok: tahminim doğrumu @bjk_mabet ???

Ben de yeni açık rampa bitmeden sıranın bana gelmeyeceğini düşünüyorum..

Çevrimdışı Kutay

Allah'ın izniyle şu kaba inşaat kazasiz belasiz bir bitsede artık tamamen çatıya odaklansak
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Tolga

Demek sonunda eski açık rampaya da sıra geldi he :icool:

Ona da sıra geldiyse kaba bitmiştir benim için :D :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı YunusEmre

Mabed bitmeden ben bitmem herkes gider ben yine kalırım diye düşünüyorum :D

Çevrimdışı FARUK

yok bu daha rampa değil sanırım kapatılacak olan istanbul trafiği :)

Çevrimdışı Türkay

şu çatıya 360 ne güzel giderdi bee .. Paranın gözü kör olsun  :duman:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ersan

Bu arada sanırım bir açıklama yapmam gerek...

Yurt dışından hatrı sayılır bir teklif aldım ve bugün karar verip evraklarımı teslim etmem gerekiyordu çarşamba günüde yola çıkacaktım..
Bu sabaha kadar gitme taraftarı idim ki pasaportumu ve evraklarımı alıp evden çıktım teslim etmek için ama yapamadım.yapılan teklif için teşekkür edip stat bitene kadar burada kalmak istediğimi söyledim...
Bitirmem gereken bir stat var gücüm yettiğince stadımız bitene kadar burada kalıp bitirip baretimi bırakıp öyle çıkmak istiyorum buradan...
Dün forumda yazılanları tek tek okudum ve odamda işin gerçeği hıçkıra hıçkıra göz yaşıda döktüm vereceğim her karar için destekliyen güzel mesajlar yazan dostlara ne kadar teşekkür etsem azdır...son söz olarak

İYİ Kİ BEŞİKTAŞLIYIM...

@bjk_mabet hakkında hayırlısı olsun abi İYİ Kİ BEŞİKTAŞLISIN, iyi ki varsın. seni görüp tanımam gerek abi birlikte maç izlememiz gerek kalman çok bu yönden çok iyi oldu :)

Saygılarımla
Bjk_Mabet
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Tolga

yok bu daha rampa değil sanırım kapatılacak olan istanbul trafiği :)

O sandım bir an neyse ona da sıra gelecek nasılsa :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serkan7738

malzemenin ismini düzgün biliyon demi bak sonra başka birşeyle gelme karşımıza  :biggrinking:

keh keh keh aman ne komik :evillol: olm google a yazıyorum o düzeldtiyo yoksa ptfe pfte karıştırıyorum @Tolga  :kop:

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Sezgin Cengiz