Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6368235 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Yeni açıkta 1 , Eski açıkta 1 olmak üzere tüm stadda Sadece 2 adet kalıbı yatırılmayan testere kirişimiz kaldı :halay: :halay: :halay:
Eski açık ve yeni açıkta 2 şer testere kalıplandı betona hazır , Eski Açıktakilere Beton başladı , İlerleyen saatlerde de Yeni açık kirişlere beton başlayabilir :ishock: :ishock: Şu Bileziklerde biteydi iyiydi :money:
@Efe abi yazmayınca ben yazayım dedim :evillol: :evillol: :bandit:
isten kafami kaldiramadim bugun fotolara bile yeni bakabildim 2 kalip kaldi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Bir Fransiz sitede bu projeyi gördüm

şu proje olsaydı para basardır resmen para cafeler gelirleri bjk aktarılsa idi cafelerden gelen para ile 2-3 oyuncu alırdık  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Serkan7738

@dişi kartal melek serkandan dunden beri haber alamadik. Sirkete telefon etmisti felan. Benim aklima gelen adamlar @Serkan7738 i evden aldirdi. Sen ne ayaksin diye..

@Sedat_BJK beni volkan bile evden aldıramaz  :evillol: :evillol: @dişi kartal melek yarın gidiyorum firmaya  :halay: :ishock:

Çevrimdışı cagdas44

fransız ları pek sevmem ama neyse işlerinin ehli olsun yeter :iscrewy: :iscrewy:

Fransızların adı daha öncede geçmişti, bunca işte seçim yapılırken öyle sık dokundu ki benim hatalı seçime yönelik düşüncem yok, güveniyoruz ekibe :)

Çevrimdışı baro19

çatı videosu nerden çıktı  :alala:
içerdeki kısımlardan video atacaktı mabet
o yarına kaldı :)
ama fransız firması olması önemli detay
alüminyumlar bile schüco masraftan kaçmıyoruz :)

Hay Allah :D Anlamak istediğim gibi anlamışım :D

Çevrimdışı Melekcik

@DevletiEbedMüddet arkadaşım yazacaklarım beşiktaşlı kimliğimle yazmıyorum bunu bil. ben mimarım inanın stat gerçek den güzel oluyor. Bir stat işlevi önemli stadın eksisi yok mu var malum eski açık ve bana kalsa tek kat loca olur alt kat çıkışı olmasa bence daha güzel olur ama bu tercih meselesi locadan gelen para hiçte azımsanmayacak kadar güzel. bu stadı haftada 1 maç onana statlarla karşılaştırma. mimari yapısını geçtim teknolojik alt yapısı ile Türkiye de örneği yoktur  :eyes :money: 
timsah arena iç tasarımı olarak iyi değil localar olabilecek en kötü yerde çatı ile tribün arası oldukça uzak buda akustik de sorun yarata bilir tek beğendiğim kale arkaları ondada çok fazla çıkış tüneli var. akyazı ise tek stad olarak bakmayın koca bir spor komplesi onun da loca bölümü hariç başarılı ama gerçekten hiç biri vodafone arena değil. ama şu var statlar yenileniyor inşallah lig kalitesi artar  :money: :money: :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

Fransızların adı daha öncede geçmişti, bunca işte seçim yapılırken öyle sık dokundu ki benim hatalı seçime yönelik düşüncem yok, güveniyoruz ekibe :)
yok şirket olarak bilmeme de ben fıransız milletini sevmem  :iscrewy:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Efe

eski aciktaki testereler betonuyla beraber 1 haftaya biter gibi gorunuyor  yeni acikta 10_15 gun sonra hazir olur heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yalçın

yok şirket olarak bilmeme de ben fıransız milletini sevmem  :iscrewy:

Aynen. Ukalalıkta üzerlerine yok. Bir fikir sorarsın, adamı sorduklarına pişman ederler.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı İSTİNAT DUVARI

nasıl avatar ama hey gidi sarı fırtına :ok: :ok:

Çevrimdışı src35

arkadaşlar beşiktaşlılığımızı bir kenara bırakıp objektif olarak bakarsak türkiyede şu an yapılan stadlar arasında gerçekten en güzeli bizimkisi mi oluyor bazı forumlarda timsah arenayı inanılmaz övüyorlar yok çatıda timsah kafası olacakmış bu dünyada bir ilkmiş falan filan bir de kapasitesi vodafone arenadan fazlaymış bilmem ne  diye yanlış anlamayın stad işinden pek fazla anlamadığım için soruyorum yoksa en güzel stadın vodafone arena olacağından hiç şüphem yok
timsah arenada da bi tasarım söz konusu timsah simgeliyorsa kulubü, koyarsın.. bende vodafone arenanın önüne gümüş renkli biraz tasarım bir kartal figürü bekliyorum ki ön taraf terasın oldugu yer bunun için çok uygun..
timsah arena mı akyazı mı dersen timsah arena derim, akyazıyı hiç begenmedim felaket bence.. ama vodafone arena mı timsah arena mı dersen tüm objektifligimle vodafone arena derim.. çünkü bi stadı güzel yapan sadece kapasitesi ve ya koltuk sayısı degildir... tabi uzun konu ama bu kadarı yeterli

Çevrimdışı Tolga

Bugün ANÇ Eylül ayında stadı açmayı planlıyoruz demiş :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı dropoon

yemişim fransızları, bu projeler hic öyle renderdaki gibi çafçaflı durmaz yapılınca. batardı bizim takım temizlik masrafından :)

Çevrimdışı asi_kartal

Selamlar yukarda ki resmin görsellerine nerden ulaşabilirim merak ettim gayet şık duruyor ?
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Melekcik

timsah arenada da bi tasarım söz konusu timsah simgeliyorsa kulubü, koyarsın.. bende vodafone arenanın önüne gümüş renkli biraz tasarım bir kartal figürü bekliyorum ki ön taraf terasın oldugu yer bunun için çok uygun..
timsah arena mı akyazı mı dersen timsah arena derim, akyazıyı hiç begenmedim felaket bence.. ama vodafone arena mı timsah arena mı dersen tüm objektifligimle vodafone arena derim.. çünkü bi stadı güzel yapan sadece kapasitesi ve ya koltuk sayısı degildir... tabi uzun konu ama bu kadarı yeterli
benden sana demesi timsah arenada locaların tribünlerin üstünde olması sıkıntı yaratır tek katlı kale arkası yapıyorsan biraz dik olmalıydı biraz yatay kalmış. O kadar da tribün yapısı pek iyi değil özellikle numaralı trübin bütünlüğü akyazı da daha iyi   :iscrewy:
[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2015, 19:44:27 dişi kartal melek ]

Çevrimdışı ahmet türker

nasıl avatar ama hey gidi sarı fırtına :ok: :ok:
çok güzel  avatar ama ben hala tribün yırtığı avatarı bekliyorum (yanlış anlamayın ,ambulans girişiymiş ben de burada öğrendim.). :lol:  :lol:  :lol:

Çevrimdışı cagdas44

Selamlar yukarda ki resmin görsellerine nerden ulaşabilirim merak ettim gayet şık duruyor ?

2011'de bizim olduğu iddia edilen bir çalışmaydı ama sadece dışı varmış içi yokmuş :evillol:

http://www.yapimalzeme.com.tr/detail.asp?id=1617
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=654661&page=9

Çevrimdışı Oktay

Ben defalarca söyledim;
Olimpiyat Stadı'nı ihaleyle yerini satıp onun yerine ondan daha güzel aynı kapasitede iki stad yaparsın... yeri değerlendi oraya muazzam güzel konut projeleri olur bu fikre balıklama atlicak bir sürü firma olur

Ankaradan maca gitmek isteyen ögrenci kardeşim varsa bir adet bilet hediye edeyim.

Çevrimdışı asi_kartal

2011'de bizim olduğu iddia edilen bir çalışmaydı ama sadece dışı varmış içi yokmuş :evillol:

http://www.yapimalzeme.com.tr/detail.asp?id=1617
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=654661&page=9

Teşekkürler. Aslında iç kısmını merak ettim şirketin sayfasında 1 2 resim daha var ama malasef onlarda dış görünüm. Resimlere ulaşmak için araştırma yaparken proje 45.000 olarak tasarlanmış fakat başbakan 35.000 izin vermiş ayrıca deniz seviyesinde olduğu için kazma işlemine onay çıkmamış.. Burdan yola çıkarak yeni stad için mevcut yönetim çok büyük bir iş başarmış bana göre.
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Efe

Ben defalarca söyledim;
Olimpiyat Stadı'nı ihaleyle yerini satıp onun yerine ondan daha güzel aynı kapasitede iki stad yaparsın... yeri değerlendi oraya muazzam güzel konut projeleri olur bu fikre balıklama atlicak bir sürü firma olur
biran once hareket gecmeliler ne yapacaklarsa yapsinlar  istanbula cok modern 65 bin kisilik bi stad lazim olimpiyatlari nasil olsa vermiyorlar verirlerse yeni stad yapilir yeri eger degerliyse yikilsin madem ben yikilmasindan yana degilim ama yeni bir stad yapilabilecek para araziden saglanirsa yikilsin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı src35

benden sana demesi timsah arenada locaların tribünlerin üstünde olması sıkıntı yaratır tek katlı kale arkası yapıyorsan biraz dik olmalıydı biraz yatay kalmış. O kadar da tribün yapısı pek iyi değil özellikle numaralı trübin bütünlüğü akyazı da daha iyi   :iscrewy:
kale arkası konusunda hemfikirim. ancak localar nedir ya akyazıdaki bildigin olmamış.. birde fikri nerden hangi stattan edindin bu fikri? şöyle bi çıplak bakın akyazıya; bildigin açık tenis turnuvası yapılacakmış gibi geliyor yani futbol stadı mı yapılıyor yoksa tenis kortu mu pek anlayamadım