Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6368483 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Kapasite gündeme geliyor ara ara
Soracağım şu
@ahmetx abi üst sınır 42 bin derken neye dayanıyorsun
Çünkü bildiğin üzere @bjk_mabet in söylediği üst sınır 48 bin
İşin içinde olduğunu da hepimiz biliyoruz kendisinin
Burda üst sınır 42 bin demek siz kandırılıyorsunuz demektir açıkça yazmak gerekirse 
Tff nin koltuksuza müsaade etmeyeceği açık zaten yalnız uefa kriterleri tavsiye sonuçta
Yani koltuk boyutlarıyla oynayamazsınız aralıklarla oynayamazsınız diye bir durum yok
Ha gelir değerlendirir bir final vs verecekse şu standartlara getirin der biz de 42 bin kişi yaparız tekrar stadı
Ha ben bürokratik engellerden hiçbir zaman artışa izin çıkmayacağını düşünüyorum orası ayrı
@yigitcan1903 Stadyum için izin verilen yükseklik ve yatay ölçülerimiz belli olduğundan bir de buna uefanın iki koltuğun asal ekseni arasındaki uzaklık asgari 50 cm olmalı tavsiyesi ,tff nin ayakta seyirciye izin vermemesi gibi faktörleri göz önüne aldığımızda 42 bin kapasite maksimum kapasitedir.Koltuklar yakınlaştırılarak tabii ki kapasite 45 bine kadar çıkartılabilir ancak ben bu 50 cm meselesini önemsiyorum sonuçta maça bayan ve çocuk taraftarlarda geliyorlar.
Tribünleri saha çizgisine paralel ve tribünlerin sahaya uzaklığı yaklaşık olarak birbirine yakın olan stadyumların (tribün sıra uzunlukları da yaklaşık yakın anlamına geliyor) sıra sayıları ile kapasitelerini karşılaştırdığımız da 42 bin kapasitenin gayet normal olduğunu görmekteyiz. :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ahmetx

bildiğim kadarıyla tribünle saha arasındaki mesafe 6 metre olacak neden daha yakın yapılmıyor ingiltere liginde bir çok takımın stadında tribünler sahaya çok yakın bizdede öyle yapılamaz mıydı bilen biri aydınlatırsa sevinirim
o zaman 2. kat 40 dereceyi geçerdi c90 için,emekleyerek iner ve çıkardık tribünlere.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Django

:bawling: :bawling: :bawling:
Mabet  :bawling: :bawling:
Bu arada sanırım bir açıklama yapmam gerek...

Yurt dışından hatrı sayılır bir teklif aldım ve bugün karar verip evraklarımı teslim etmem gerekiyordu çarşamba günüde yola çıkacaktım..
Bu sabaha kadar gitme taraftarı idim ki pasaportumu ve evraklarımı alıp evden çıktım teslim etmek için ama yapamadım.yapılan teklif için teşekkür edip stat bitene kadar burada kalmak istediğimi söyledim...
Bitirmem gereken bir stat var gücüm yettiğince stadımız bitene kadar burada kalıp bitirip baretimi bırakıp öyle çıkmak istiyorum buradan...
Dün forumda yazılanları tek tek okudum ve odamda işin gerçeği hıçkıra hıçkıra göz yaşıda döktüm vereceğim her karar için destekliyen güzel mesajlar yazan dostlara ne kadar teşekkür etsem azdır...son söz olarak

İYİ Kİ BEŞİKTAŞLIYIM...

Saygılarımla
Bjk_Mabet

Çevrimdışı Necmi

bildiğim kadarıyla tribünle saha arasındaki mesafe 6 metre olacak neden daha yakın yapılmıyor ingiltere liginde bir çok takımın stadında tribünler sahaya çok yakın bizdede öyle yapılamaz mıydı bilen biri aydınlatırsa sevinirim
ingilterede o dediğin stadlar yüz yıllık :D ordada yeni yapılan stadlarda 6 metrenin altında stad yok artık UEFA bunu standart koştu @DevletiEbedMüddet

Çevrimdışı ahmetx

@bjk_mabet yurtdışına çıkmadığına kendi adıma sevindim,Ağustosdan sonra daha çok teklif alırsın inşallah. :ok:

Çevrimdışı doctore

Bu arada sanırım bir açıklama yapmam gerek...

Yurt dışından hatrı sayılır bir teklif aldım ve bugün karar verip evraklarımı teslim etmem gerekiyordu çarşamba günüde yola çıkacaktım..
Bu sabaha kadar gitme taraftarı idim ki pasaportumu ve evraklarımı alıp evden çıktım teslim etmek için ama yapamadım.yapılan teklif için teşekkür edip stat bitene kadar burada kalmak istediğimi söyledim...
Bitirmem gereken bir stat var gücüm yettiğince stadımız bitene kadar burada kalıp bitirip baretimi bırakıp öyle çıkmak istiyorum buradan...
Dün forumda yazılanları tek tek okudum ve odamda işin gerçeği hıçkıra hıçkıra göz yaşıda döktüm vereceğim her karar için destekliyen güzel mesajlar yazan dostlara ne kadar teşekkür etsem azdır...son söz olarak

İYİ Kİ BEŞİKTAŞLIYIM...

Saygılarımla
Bjk_Mabet

Dün yazını okuduğumda üzülmüştüm, bugün de çok duygulandım. Kendi kendime ben olsam bende aynı şeyi yapardım dedim. demek ki neymiş; SEN BEN YOK, BEŞİKTAŞLILIK VAR!!!

hayırlısı olsun kardeşim. başarılar...
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı bjk_mabet

toplantıdan yeni çıktım şimdide klup binasına gitmem gerekiyor videoyu yarın çekip yayınlıyacağım...
çatı kaplama malzemesini fransız bir firma yapıyor netleşen bir haber :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ALI RIZA

toplantıdan yeni çıktım şimdide klup binasına gitmem gerekiyor videoyu yarın çekip yayınlıyacağım...
Havaalanına değilde Klüp binasına giden mabetten Mutlu haberler  :upto: :upto: :upto: :upto:

Çevrimdışı ahmetx

fransız bir firma :mj: :guitar: :bateri:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:sevinc :sevinc :halay: :halay: :ishock: :ishock:
Biliyordum abi Birşeyler çıkacağını @bjk_mabet
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı ALI RIZA

Vol 3 geliyo birazdan :) :)
bir günde v 3 süper oluyor alışıyoruz sonra hafta sonu da isteriz  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Necmi

o zaman 2. kat 40 dereceyi geçerdi c90 için,emekleyerek iner ve çıkardık tribünlere.
40 derecedede saha çizgisi görünmezdiki :D aslında ingilteredede bir iki stad haricinde hepsi 6 metrenin üzerinde olmayanlarda birer birer yıkılıyor yerine standartlara uygun yapılıyor
bakıyorum arsenal chelsea manu liverpool hiç biri altı metreden daha yakın değil  ingiliz stadları derken acaba ikinci lik takmlarının stadlarınımı kasdediyorlar :alala:

Çevrimdışı ahmetx

40 derecedede saha çizgisi görünmezdiki :D aslında ingilteredede bir iki stad haricinde hepsi 6 metrenin üzerinde olmayanlarda birer birer yıkılıyor yerine standartlara uygun yapılıyor
bakıyorum arsenal chelsea manu liverpool hiç biri altı metreden daha yakın değil  ingiliz stadları derken acaba ikinci lik takmlarının stadlarınımı kasdediyorlar :alala:
aynen 10 sıralık tribünü olanlar 6m den az herhal

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Dünya çapında bir çatı geliyor yani Fransız mühendislerde gelecektir :ishock:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Çevrimdışı yldrmaydn

@bjk_mabet birazdan özel mesaj göndericem bakabilir misin?
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı keremfrat1

Bu taraftara bir turlu bişeyi beğendiremiyorsun @Necmi abi , Hep Yok Juve stadı şöyle Yok Juve stadının tribunleri sahaya inanılmaz yakın diyip duruyordu herkes :money: Alın işte
Juve Arena Maraton Saha uzaklıgı : 7.50 metre
Vodafone Arena : 6.15 metre
Juve Arena Kale arkası uzaklığı: 7.50 metre
Vodafone Arena Kale arkası uzaklıgı : 7.95 metre
Yinede yaranamıyorsun , Beğendiremiyorsun :akuma:
Stadımız Şuan Turkiyede Tribünlerin sahaya en yakın olduğu Stad , Hala İngiliz Stadları diyorlar , Yahu onların olçuleride aynı bizimki gibi bi kaç tanesi hariç , Ama gelde anlat bunu bizim Türk insanına :s20: :s20:
[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2015, 16:18:36 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı ahmet türker

@yigitcan1903 Stadyum için izin verilen yükseklik ve yatay ölçülerimiz belli olduğundan bir de buna uefanın iki koltuğun asal ekseni arasındaki uzaklık asgari 50 cm olmalı tavsiyesi ,tff nin ayakta seyirciye izin vermemesi gibi faktörleri göz önüne aldığımızda 42 bin kapasite maksimum kapasitedir.Koltuklar yakınlaştırılarak tabii ki kapasite 45 bine kadar çıkartılabilir ancak ben bu 50 cm meselesini önemsiyorum sonuçta maça bayan ve çocuk taraftarlarda geliyorlar.
Tribünleri saha çizgisine paralel ve tribünlerin sahaya uzaklığı yaklaşık olarak birbirine yakın olan stadyumların (tribün sıra uzunlukları da yaklaşık yakın anlamına geliyor) sıra sayıları ile kapasitelerini karşılaştırdığımız da 42 bin kapasitenin gayet normal olduğunu görmekteyiz. :bandit:
sıf bu konuyu açabilmek için 3 gün öncesinin yazısını nasıl buldun , :lol:  :lol:  attığın tablo resmi bir tablo değil ,bir sürü yanlışlıklarla dolu ,bizim gibi biri oturup yazmış .sende biliyorsun ki ,konya stadı 42 bin ise bizim stad 50 000 .benim kapasite provokatörü kardeşim. :kop:  :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 16:20:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Fransızlar yapmasına sevindim :) fransızları sevmişimdir hep taxi serisinden danielden bizim stadı onlar yapması da estetike önem verirler  :kop: :kop: