Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6372971 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Sedat_BJK

Baktım ki herkes burada ben de geldim.

Sizi diğer forumlardan beri takip ediyorum. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
herkes gelsin sen gelme.. foruma en buyuk katkin mayista ilk kazmayi vurulacaginin bilgisini vermek olur. :steamed: :steamed: :steamed:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Geovani

Prekastlar takıldıkça yeni açığın devasalığı belli olmaya başlıyor gerçekten efsane bir tribün olacak....derbiler ve bursa maçlarında o tribün komple bizde olacak harika olacak...iyiki eski açıktan almışız kombineyi hem maçı hem muhteşem tribünleri izleme fırsatımız olacak  :)
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimiçi Necmi

Sizi diğer forumlardan beri takip ediyorum. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
:hosgeldin medeni cesaret göstermişsin :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dış sutunların arası kapatılmayacak fakat her sutunun arasında 1-1,5 metrelik Cam güvenlik batiyeri olacak , Tribünlerin arkası zaten Tuvalet , Taraftar dolaşım alanı vs vs için Ytong örülerek bolunuyor , Cam batiyerden sonra turnikeler olur yüksek ihtimal , Turnikeleden geçtikten sonra Zaten Bolmeler direk Tribüne yönlendirir taraftarı her stadda olduğu gibi :bandit: Yazdıklarım kesin değildir , Sadece Cam bariyer kesin ....
Eyvallah abi sağolasın :) Yani sonuç olarak, oralar animasyondaki gibi direk sahayı görmeyecek dimi? Turnikeler vs ile doldurulacak :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

tüm yeni gelen arkadaşlar (inşaat işleri :D) hoşgeldiniz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı panic13

Yıldırım Demirören'in replikası bile tüylerimi diken diken etti. Bloklama seçeneği var mı yav? fotografı bile uzak olsun bana :S

Ben bu ay içinde kombine alacğaım kısmetse. Eğer özel bir tribün örgütlenmesi varsa oradan almak isterim. Eski açık veya yeni açık olacak. Belki bize de "Kartal'ın en ateşli taraftar grubu internet üzerinden örgütlenen arena grubu" falan derler :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Son Testere Kiriş

Çevrimdışı Tolga

Yapma bunu yapma bunu :steamed: :steamed:

:hosgeldin iz
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı ahmet türker

@Efe kardeşim doğru görmüşsün yeni açıkta bir testere kalıbı daha yatırılmaya başlanmış . :ok: bu arada testere kalıbı niçki de isteriz olsun. :lol:  :lol:

Çevrimiçi murat

Yıldırım Demirören'in replikası bile tüylerimi diken diken etti. Bloklama seçeneği var mı yav? fotografı bile uzak olsun bana :S

Ben bu ay içinde kombine alacğaım kısmetse. Eğer özel bir tribün örgütlenmesi varsa oradan almak isterim. Eski açık veya yeni açık olacak. Belki bize de "Kartal'ın en ateşli taraftar grubu internet üzerinden örgütlenen arena grubu" falan derler :)
eski açık 121 . blok 16. sıra ile 21. sıra orta bölümdeyiz genel olarak.30-40 kişi civarında olduk sanırım.

Çevrimdışı ahmet türker

Sanırım beni obitaş yapacak  :akuma:
@Oktay ve aktar ismail kardeşim seni çok sevmişlerdir. :lol:  :lol:

Çevrimdışı Son Testere Kiriş

@Oktay ve aktar ismail kardeşim seni çok sevmişlerdir. :lol:  :lol:

Aktar İsmail abi betona bir şeyler katar artık  :bandit: :halay:

Çevrimdışı İbrahim ERDOĞAN

Merhaba Arkadaşlar,

Uzun süreli mültecilikten  :D sonra (Necmi Abi' nin de tehditleri sonrasında) aranıza katılmaya karar verdim. wow ve dh dan beri forumu ziyaretçi olarak takip ediyorum ve neredeyse hepinizi tanıyorum artık. Burada bu sıcak ortamı oluşturan ve bizlere bilgi aktarımı sağlayan başta Necmi abi olmak üzere herkese çok çok teşekkür ediyorum. Hoşbuldum. :D
Yaşam,yürüyen bir gölgedir ancak...

Çevrimdışı panic13

eski açık 121 . blok 16. sıra ile 21. sıra orta bölümdeyiz genel olarak.30-40 kişi civarında olduk sanırım.

Eyvallah, not alım bilgileri. Kombineyi aldığımda size bilgi vereceğim.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ahmet türker

Merhaba Arkadaşlar,

Uzun süreli mültecilikten  :D sonra (Necmi Abi' nin de tehditleri sonrasında) aranıza katılmaya karar verdim. wow ve dh dan beri forumu ziyaretçi olarak takip ediyorum ve neredeyse hepinizi tanıyorum artık. Burada bu sıcak ortamı oluşturan ve bizlere bilgi aktarımı sağlayan başta Necmi abi olmak üzere herkese çok çok teşekkür ediyorum. Hoşbuldum. :D
:hosgeldin

Çevrimiçi Necmi

Merhaba Arkadaşlar,

:hosgeldin

Çevrimdışı ahmet türker

Aktar İsmail abi betona bir şeyler katar artık  :bandit: :halay:
sultan ahmet gibi harcına altın koyacaklarını mı bekliyorsun yoksa . :lol:  :lol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Merhaba Arkadaşlar,

:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin

Çevrimdışı martin40