Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6375479 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı smtcglr

Hakkında hayırlısı olsun @bjk_mabet  Allah utandırmasın.

Emeklerin unutulmaz teşekkürler.  :)

Çevrimdışı haruntsn

Gokhan arkadasimiz son rampa demis ama bir rampa daha var. Goz var nizam var. Su anda yapilan rampanin uzerine bir rampa daha gelecek

bu arada sevgili dostum @bjk_mabet hep soyledigim gibi mantigini dinle hayat senin hayatin karar senin kararin. Bu ikilemleri cok yasadim geriye donup baktigimda hep iyiki bu karari vermisim dedim. Cunku obur karari secsem ne olacagini bilmiyorum. Su anki durumumda olmazdim daha mi iyimi olurdu onu da bilmiyorum. Sonucta  Hayatin bize nasip ettiklerini yasiyoruz. Ayrilik yok isin ucunda Nasilsa hep birlikteyiz.

abi yanlış görmüyorsum. Gökhan türkmenin dediği gibi son rampa en kat dolaşma katı olacağı için son kata rampa yapılmayacaktır.

Çevrimdışı demir_kArtAl

abi yanlış görmüyorsum. Gökhan türkmenin dediği gibi son rampa en kat dolaşma katı olacağı için son kata rampa yapılmayacaktır.

yoldan giren rampa iki kat birden inecek görüldüğü kadarı ile, o yüzden kafa karışıklığı oldu herhalde.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı haruntsn

yoldan giren rampa iki kat birden inecek görüldüğü kadarı ile, o yüzden kafa karışıklığı oldu herhalde.

rampa birleşik olmayacak gibi ara kata giriş olabilir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gokhan arkadasimiz son rampa demis ama bir rampa daha var. Goz var nizam var. Su anda yapilan rampanin uzerine bir rampa daha gelecek

bu arada sevgili dostum @bjk_mabet hep soyledigim gibi mantigini dinle hayat senin hayatin karar senin kararin. Bu ikilemleri cok yasadim geriye donup baktigimda hep iyiki bu karari vermisim dedim. Cunku obur karari secsem ne olacagini bilmiyorum. Su anki durumumda olmazdim daha mi iyimi olurdu onu da bilmiyorum. Sonucta  Hayatin bize nasip ettiklerini yasiyoruz. Ayrilik yok isin ucunda Nasilsa hep birlikteyiz.
Tamam işte @ZEKI abi , O boşlukta gozuken yere başlamışlar , Bu durumda son rampa oluyor :iscrewy:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı FARUK

bunlar son rampalar abi yol seviyesine fotoda görünen son rampa ile çıkıyor

işaretli kısımlar şuan kalıplanan rampalar
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2015, 11:58:44 FARUK ]

Çevrimdışı FARUK

yeni açığın arkasındaki yolun duvarına duvarbahçe yapılması için ibbye başvurmuştum cevap gelmiş.

elinize sağlık hocam umarım dikkate alırlar

Çevrimdışı Efe

Evt son rampada cıkılıyor yeni acikta subat sonuna ciksalar otoparktan iyidir artik diger islere odaklanalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Evt son rampada cıkılıyor yeni acikta subat sonuna ciksalar otoparktan iyidir artik diger islere odaklanalim
Birde Eski açıktaki rampa bitseydi iyiydi :tabe:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Negatiwe

S.a merhaba buraya yeni üye oldum. Cumartesi stadı görmeye gideceğim kısmet olursa.
FORZA'DA BANLANDIM

Çevrimdışı aHmEt-eReN

Benim merak ettiğim bir şey var ; aramızdan kaç kişi stad inşaatından önce testere, kiriş, preakast ve bunun gibi inşaat ile ilgili kelimeleri biliyordu acaba farkında olmadan inşaat uzmanı oldu tüm beşiktaşlılar
İKİ BÜYÜK DEĞİL TEK BÜYÜK...

ysariusta

• Ziyaretçi

hiç İstanbul da maçımıza gitmedim inönüye hiç girmedim ama stad inşaatını hergün her an takip ediyorum. bundan sonra da gitme imkanım yok denecek kadar az.
sizi anladım da ben neden her gün takip ediyorum anlamadım. Beşiktaş sevdası mı acaba ..
o kadar karamsar olma yahu. Sen al pasonu, artık maçlar önceden belli oluyor; alırsın ucuzundan uçak biletini; burada da biz sana yardımcı oluruz. Gelirsin izlersin dönersin. Hoşgelmişsin. 3 gün evvel geleydin burada Adana Urfa kebap vardı senden de alırdık iki tarif.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Benim merak ettiğim bir şey var ; aramızdan kaç kişi stad inşaatından önce testere, kiriş, preakast ve bunun gibi inşaat ile ilgili kelimeleri biliyordu acaba farkında olmadan inşaat uzmanı oldu tüm beşiktaşlılar
daha fore kazigi, tek yuz perde betonu tablasi hele hele kufekisi var. Daha neler vardir da kaba bittikce unuttuk gitti. Simdi cati uzmani olma zamani geldi. :ishock:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Türkay

hiç İstanbul da maçımıza gitmedim inönüye hiç girmedim ama stad inşaatını hergün her an takip ediyorum. bundan sonra da gitme imkanım yok denecek kadar az.
sizi anladım da ben neden her gün takip ediyorum anlamadım. Beşiktaş sevdası mı acaba ..

:hosgeldin

S.a merhaba buraya yeni üye oldum. Cumartesi stadı görmeye gideceğim kısmet olursa.

:hosgeldin

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

daha fore kazigi, tek yuz perde betonu tablasi hele hele kufekisi var. Daha neler vardir da kaba bittikce unuttuk gitti. Simdi cati uzmani olma zamani geldi. :ishock:
Şimdide Ptfe mi olsun Etfe mi olsun , Polikarbon kaplma mı olsun , Tio2 kaplmamı olsun , Seffafmı olsun matmı olsun yoksa Beyaz mı olsun , Düz mu olsun yoksa bombelimi olsun Onu tartışma zamanı :tabe: :evillol: Butun malzemeleri ogrendik bakalım artık.... Ama Ptfe Tio2 kaplama olacağı kesin gibi :bandit:

Çevrimdışı Sedat_BJK

@bjk_mabet abicim adamin dibisin. Skype'ta tanistik ama o guler yuzunle (gerci biraz kafanda iyiydi :evillol:) 10 dk'da 10 yillik arkadas kadat samimiyet hisstttim. Gonlum senin icin en iyi olandan yana. Biliyoruz ki insaat gecici dostluklar baki. insallah yuz yuze tanisma firsatimiz olur.  Rabbim en hayirli secimi yapmayi nasip etsin sana..

Çevrimdışı pascal26

Katolog dan alinti muze ile ilgili resimlere bakacak olursan tek tek yazilmis @pascal26

Kataloğa da aynı şekilde basılmış bence. Eski açığı gösteren bi foto var. Tavanın şeffaf olduğu görünen resim. Orda Store'un önünde yürüyen insanlar var. İnsanların duruşu tek bir kare için hazırlanmış gibi değil, akan bir görüntüden alınan tek bir anlık spontane bir görüntü gibi.

Çevrimdışı Zafer_Başkan

:aman: Tüm dostlar zor bir kararın eşğindeyim bu yüzden yazamıyorum çok fazla ya her şeyi geride bırakıp gidicem ya kalıcam bu güne kadar asla yalan yada yanlış bilgi vermedim sizlere ama ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum...vericem karar bir tarafımı alıcak belki ama stad taki görevimden ayrılabilirim ...umarım vericem karar herkes için güzel ve hayırlı olur ..
açık büfe adresi bilen varsa yazarsa sevinirim bizim burada ki kapandıda :serefe:

İnsan ömrü karar vermekle geçiyor... Farkında olmadan bile bir sürü kararlar veriyoruz... Allah hakkında hayırlısını nasip etsin. Gitsen de kalsan da bizimlesin. Bu güne kadarki bilgilerin paylaşımların ve dostluğun için teşekkür ederim... @bjk_mabet

Çevrimdışı Sedat_BJK

Şimdide Ptfe mi olsun Etfe mi olsun , Polikarbon kaplma mı olsun , Tio2 kaplmamı olsun , Seffafmı olsun matmı olsun yoksa Beyaz mı olsun , Düz mu olsun yoksa bombelimi olsun Onu tartışma zamanı :tabe: :evillol: Butun malzemeleri ogrendik bakalım artık.... Ama Ptfe Tio2 kaplama olacağı kesin gibi :bandit:
la havle.... ptfe tio2  :lol: bunu simdi birde aynaya bakarak sesli soylesene @Yunus Emre Dökmeci accayip havali hissettiriyo... :halay: :halay:

@Necmi abi geçenlerde Otoparkta çok iş var Martta bile bitmez bunlar Nisandada burda diyordu :icool: Ama bu hızla Marta bile kalmayacak gibi , 10 günde 3 Tabla betonladılar :tabe: Zaten Obitaş TABLAda Şampiyonlar liginde Final oynar :bandit: Bu paylaşımı yaptım diye sakın Çiçekler - Obitaş muhabbeti açmayın veya bana Firma muhabbeti yapıyorsun demeyin , Alakası yok kaba bitti nerdeyse artık o muhabbetlere gerek yok :tabe:

Çevrimdışı pascal26

Geçiniz halkın takımı konusunu. Yok öyle birşey. Aşın şu romantizmi. 40 lira veren halk, 60 lira veren burjuvamı.

Halkın takımıysak, kulup her hafta 100 tane bileti maddi durumu çok kötü olan taraftara ayırsın, stada getirip maç izletsin.
Halkın Takımı vurgusunu biraz romantik ve politik buluyorum. FB veya GS ye göre daha çok halk takımı değiliz. Halkçı denilebilir belki. O da yine zorlama olur. Bunlar Beşiktaş'ın içinde barındırdığı özellikler ama tek başına tanımlayan şeyler değil. Bu kadar büyük bir kulüp toplumun tüm kesimlerine hitap etmeli zaten. Ancak bilet konusundaki 60 yerine 40 olsa savımın temeli toplumun tüm kesimleriyle etkileşimi yüksek tutmakla ilgili. Burada doğru bir denge bulmak gerekli.

la havle.... ptfe tio2  :lol: bunu simdi birde aynaya bakarak sesli soylesene @Yunus Emre Dökmeci accayip havali hissettiriyo... :halay: :halay:
:lol: :bandit: :bandit:

An itibari ile Aktif uye Sayısı 93
Ziyaretçi sayısı 215
Ziyaretçi arkadaşlar neyi bekliyorsunuz :alala: :alala: :alala:
Uye olup bu samimi ve Seviyeli ortama sizde dahil olun :tabe:

Çevrimdışı Mahmut

S.a. Herkese merhabalar, ben de ziyaretçi olarak yaklaşık 2 aydır takip ediyorum forumu ve sonunda üye olmaya karar verdim.  :halay: :halay: