Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6372949 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Suikast  mı yapıyoruz??? :bandit:     :D :D
yok staddan çıksa gazilere kadar gitmek için bütün forumun önünden geçmek zorunda bu kadar silme yaparsa birileride orda onu siler artık :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

:steamed: :steamed: :steamed:@ALI RIZA sana nota veriyorum benim mesajlarımı okumadan niye siliyosun.  bu arada stadımızın çatısına buhafta tekrar start verirlermi @bjk_mabet  :naughty: :naughty:
@Oktay abi Statla ilgili çok nadir yorum yapıyorsun nadir ana denk gelince duraksıyorum  :evillol: dizi izliyorum dikkatimi dagıtıyorum yanlış bişe yapmayayım diye  :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

bu ziyaretciler neden katılmıyor :alala: üye olmak o kadar zormu zaten yakında üyeliği kapatacağız onaylı üyeliğe dönebiliriz bu aralar oldunuz oldunuz sonrasında kefil bulmanız gerekecek :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimiçi Necmi

@Oktay abi Statla ilgili çok nadir yorum yapıyorsun nadir ana denk gelince duraksıyorum  :evillol: dizi izliyorum dikkatimi dagıtıyorum yanlış bişe yapmayayım diye  :kop: :kop:
nadirmi  :alala: eğer konu obitaş değilse stadla ilgili yorum yaptığını görmedim ben :D

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA nargileden öleceksin hep nargile hep nargile hani anlaşmıştık silmeyecektin :kop: :kop:
00 dan öncekilere karısmadım  :evillol: şimdikilere de karışmayacagım  :bandit: @dişi kartal melek
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2015, 01:11:39 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

yok staddan çıksa gazilere kadar gitmek için bütün forumun önünden geçmek zorunda bu kadar silme yaparsa birileride orda onu siler artık :evillol:
Yapmayın be yaa.Ali Rızaya  bukadar  yüklenmeyin. :D  Zamanında  bende  forum yöneticiliği yaptım.Bazen sert olmak zorunda kalıyorsunuz.Başka türlü ortalığı  toparlayamıyorsunuz  çünkü. Ali Rızaya  her zaman  ihtiyacımız olacak.   :)

Çevrimdışı Oktay

ben statla alakalı yazıyorum onuda obitaşı savunuyorum diye sitem ediyolar demi @aktar_ismail  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Melekcik

nadirmi  :alala: eğer konu obitaş değilse stadla ilgili yorum yaptığını görmedim ben :D
Aman forum bugün birde obitas çiçekleri kaldırmaz çöker  :kop:  :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Yapmayın be yaa.Ali Rızaya  bukadar  yüklenmeyin. :D  Zamanında  bende  forum yöneticiliği yaptım.Bazen sert olmak zorunda kalıyorsunuz.Başka türlü ortalığı  toparlayamıyorsunuz  çünkü. Ali Rızaya  her zaman  ihtiyacımız olacak.   :)
:naughty: :naughty: :naughty: :drunkard: :drunkard: :drunkard: :serefe: :serefe:

Çevrimdışı ALI RIZA

ben statla alakalı yazıyorum onuda obitaşı savunuyorum diye sitem ediyolar demi @aktar_ismail  :bandit: :bandit:
Obitaşımıza karışmıyoruz kalbimizde  :ok:

Çevrimdışı Oktay

Aman forum bugün birde obitas çiçekleri kaldırmaz çöker  :kop:  :kop:
yanlız obitaş sanat eseri bir trübün yapıyor yeni açık şimdiden efsane olmuştur teşekkürler obitaş mühendislerine ve çalışanlarına... katılıyomusun @aktar_ismail  :)
bu arada unutmadan obitaşın mühendislerini yetiştiren hocalarınada ayrı teşekkür etme istiyorum :icool: :icool:
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2015, 01:13:56 Oktay ]

Çevrimdışı Melekcik

00 dan öncekilere karısmadım  :evillol: şimdikilere de karışmayacagım  :bandit:
Yani silinenler ne olacak konuyu sapdıranların avukatı olarak soruyorum yüce divan mabet ona gore hani statdan cikamazsin yardim isteme @ALI RIZA  :upto: :upto: :upto:

Çevrimdışı Yılmaz Aygün

Üye olun dediniz olduk ;
Herkese merhabalar.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

:naughty: :naughty: :naughty: :drunkard: :drunkard: :drunkard: :serefe: :serefe:
Kadehimdeki son yudumu Ali Rıza'nın  şerefine  kaldırıyorum. Vede artık  uyumaya  gidiyorum.Bu ihtiyar  bugün çok  çalıştı.Hemide  yoruldu.Hepinize  iyi  geceler.Maç günü inşallah  buluşup  görüşmek  üzere.Herkese  bol prekast montajlı,küfeki  kaplı  odalarda  iyi  geceler.  :lol:

Çevrimdışı ahmet türker

ben de stadla alakalı 1-2 yazına şahit oldum .yanlız 1 miydi 2 miydi onu çıkaramıyorum. :lol:  :lol:

Çevrimdışı ZORBEY

bu ziyaretciler neden katılmıyor :alala: üye olmak o kadar zormu zaten yakında üyeliği kapatacağız onaylı üyeliğe dönebiliriz bu aralar oldunuz oldunuz sonrasında kefil bulmanız gerekecek :evillol:

abi insanların 4/3 kısmı şimdiye kadar sadece sosyal ağlarda yada haber sitelerinden takımlarını takip ettiklerinden dolayı forumlarda üye olmayı pek beceremiyorlar yada direkt üyeliğe teşkil tahrik edecek yönlendirmelere denk gelmiyorlar. smf sisteminde kayan menü şeklinde KAYIT OL , ÜYE OL, vs gibi üye banneri eklenirse yararlı olacaktır.
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Melekcik

Üye olun dediniz olduk ;
Herkese merhabalar.
Hoşgeldiniz. Arkadaşlar okumak zevklidir de birde sohbetin içinde olsanız daha güzel olur ortamı görüyorsunuz

Çevrimdışı ahmet türker

Kadehimdeki son yudumu Ali Rıza'nın  şerefine  kaldırıyorum. Vede artık  uyumaya  gidiyorum.Bu ihtiyar  bugün çok  çalıştı.Hemide  yoruldu.Hepinize  iyi  geceler.Maç günü inşallah  buluşup  görüşmek  üzere.Herkese  bol prekast montajlı,küfeki  kaplı  odalarda  iyi  geceler.  :lol:
iyi geceler. :)

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALI RIZA

Yani silinenler ne olacak konuyu sapdıranların avukatı olarak soruyorum yüce divan mabet ona gore hani statdan cikamazsin yardim isteme @ALI RIZA  :upto: :upto: :upto:
Yardım eder misin :utan @dişi kartal melek  @bjk_mabet mi  :upto: :upto: :upto: :upto:

Çevrimdışı Oktay

ben de stadla alakalı 1-2 yazına şahit oldum .yanlız 1 miydi 2 miydi onu çıkaramıyorum. :lol:  :lol:
ahmet abi foruma benim gibiside lazım  bak bir konu attım ortaya 3 saat tartışıldı forumu deşarj ettim :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Melekcik