Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6378935 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

sızıntılar efsanee

iç dizayn kesinlikle cok sade olmus bazıları begenmicektir ama boylesi iyidir bosverin :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA

İyi akşamlar arkadaşlar. İç resimler mükemmel gerçekten kalite olduğu belli. 900 e az zam istiyoruz kombineye hep indirim isteyecek değilizya  :kop: @ALI RIZA yı korkutmayalım @bjk_mabet   :vur  :kop:
Ah @dişi kartal melek ahh bir bilsen her gün hergün neler çekiyorum tehtidler gizli numaradan aramalar :) güvenlikçiler den  :kop: :kop: @bjk_mabet korkun tehlikeli stata içeri girenler dikkat edin gözlemleriniz aktarın ona göre önlem alalım  :evillol:

Ufak bir sızıntı ...   :evillol:

Renderlar güzel Gri tonlu alanlar çok güzel ama ahşap renkli bölgeler locadaki gibi ucuz malzemeden olursa sukutu hayal olur.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi nerde ki fotolar  :alala: Seda hanım süzerden fotoğrafları vardı 3 adet  :evillol: bir mustafa sayfasında fotoğraflar vardı bir de senin Sızıntı  :evillol:
bu kadar sadece ? başka hangileri var ?
keremin çektiklerini görmedinmi birde şahin babacan diye bir arkadaş twittere atmış faruk buraya yükledi :iscrewy: @ALI RIZA

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

Ah @dişi kartal melek ahh bir bilsen her gün hergün neler çekiyorum tehtidler gizli numaradan aramalar :) güvenlikçiler den  :kop: :kop: @bjk_mabet korkun tehlikeli stata içeri girenler dikkat edin gözlemleriniz aktarın ona göre önlem alalım  :evillol:
Aman @ALI RIZA boş ver sen kafanda büyütme mabet en fazla cay ısmarlar olmadı koruma talep et stada giderken  :kop: :boxin: :bur2:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı arda

sızıntılar efsanee

iç dizayn kesinlikle cok sade olmus bazıları begenmicektir ama boylesi iyidir bosverin :ok:

Eyvallah Necmi Abi hakkaten çok iyi geldi betonların ardından.  :claps:

Sadeliğin asaleti! Çok güzel görseller, çok güzeller yah!!
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı ALI RIZA

Aman @ALI RIZA boş ver sen kafanda büyütme mabet en fazla cay ısmarlar olmadı koruma talep et stada giderken  :kop: :boxin: :bur2:
:friendship: :friendship: olmadı @bjk_mabet ile barış yemeği yeriz  :pes :acim:

Çevrimiçi Necmi

Renderlar güzel Gri tonlu alanlar çok güzel ama ahşap renkli bölgeler locadaki gibi ucuz malzemeden olursa sukutu hayal olur.

o ahşaplar ucuz malzeme değil ha sorarsan beğenmedim ama kalitesizde değil daha farklı alternatiflerde düşünülebilir ama ahşabın kullanıldığı hiç bir şey ucuz olmaz kaldıki oralara TİK maun veya meşe gibi mobilyacılıkta kullanılan pahalı ahşap ürünler kullanılır. ahşap dışında kullanılan herşey emin ol ondan daha ucuz olur :D @bir var bir yok

Çevrimdışı keremfrat1

naptın çocuğa içerden tek resim çeken kaynağımızı süründürme :bandit: birde ben unuttum akşam bana söylediğin şeyi Kereme söylede çocuk telef olmasın paraları faturalara harcarsa nasıl mesaj yaptıracak :evillol: @bjk_mabet bence acele et parasız kalırsa can sıkıntısından gecenin üçünde seni PS4 oynamaya çağırır. :busted_cop:
yak abım surundurmuyo :D surundurse bıle canı sağolsun :D yanıma geldı bugun benı görmeye özlemişim :D :D valla @bjk_mabet

Çevrimdışı keremfrat1

yak abım surundurmuyo :D surundurse bıle canı sağolsun :D yanıma geldı bugun benı görmeye özlemişim :D :D valla @bjk_mabet

Çevrimdışı src35

Çevrimdışı Melekcik

:friendship: :friendship: olmadı @bjk_mabet ile barış yemeği yeriz  :pes :acim:
En iyisi ama yılma korkma sen @ALI RIZA sın sen temizliğin ordinaryüsusun sen silicisin :kop: :kop: :upto:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Efe

Çatı sızıntı gelsin artık ya :evillol:
bencede katılıyorum suan tek ilgimi ceken sey cati nedense :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

bencede katılıyorum suan tek ilgimi ceken sey cati nedense :icool:

iskeletini falan biliyoruz aslında onda değişiklik yoktur tahminim ,,
benim oradaki kullanılacak malzeme ve ısıklandırma ilgilendiriyor seklini azcok biliyoruz nasıl goruneceginide ama malzeme ve ve kullanılacak teknoloji cok daha ilgi cekici :naughty:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı TØLGA

kafama birşey takıldı benim şimdi bizim üst katta koltukların siyah olma durumu var
korkuluklarda gri fazla göze batmazmı öyle yaaaaa  :alala: örnekleri burda var
gerçi stadyum dolunca batmazda ne bileyim söylemek istedim  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2015, 19:50:19 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İç mekan fotoları süper ellerinize sağlık  :claps: :claps:
Ama çok cansız renkler gibi ya :alala: Yapılınca nasıl olur bilmiyorum ama sanki biraz kırmızı istiyo gibi genel olarak stat iç ve dışı  :bandit: :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

İç mekan fotoları süper ellerinize sağlık  :claps: :claps:
Ama çok cansız renkler gibi ya :alala: Yapılınca nasıl olur bilmiyorum ama sanki biraz kırmızı istiyo gibi genel olarak stat iç ve dışı  :bandit: :alala:
vodafone un ismi yazılacağı için dışarda bolcana kırmızı olur  :D onlar çizim renkler cansız olur ama gerçeği cansız olmaz siyah ve kırmızı bir çok noktada garnitür olarak kullanlacaktır.

ysariusta

• Ziyaretçi

@Necmi abi bırak sızıntıyı, yık duvarı  :hiho: :hiho: Müthiş.... Bunların hepsine yer var mıydı beeee.... Süper olacak.....

Çevrimdışı Serjo

@Necmi abi ufak bir sızıntı demiş
ama ben 10 dk oldu kendime gelemedim  :halay: :ishock: :ebebe:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı ozan062

Teşekkürler @Necmi abi güzel sızıntılar  :)

sızıntı aslında bi garip geliyor bana
malum bizim burası sanki resmi site :D dogru tektir oda burda onun için bi tuhaf oldu sızıntılar:D

Çevrimiçi Necmi

sızıntı aslında bi garip geliyor bana
malum bizim burası sanki resmi site :D dogru tektir oda burda onun için bi tuhaf oldu sızıntılar:D
tamam işte sızıntıda bizim pclerden oldu :D yanlışlıkla elim kaydı foruma gitti :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

vodafone un ismi yazılacağı için dışarda bolcana kırmızı olur  :D onlar çizim renkler cansız olur ama gerçeği cansız olmaz siyah ve kırmızı bir çok noktada garnitür olarak kullanlacaktır.
Anladım abi  :) Gümbür gümbür geliyoruz o zaman  :D   :steamed: :halay: :steamed: :halay:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."