Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6492289 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALBATROS

san mames stadında reklamsız alanlar dışında beton gözüken çoğu yer siyah kaplanmış ve çok yakışıyor. bizim yeni açık 2. katın köşelerindeki beton çıkıntılar da kaplanırsa iyi olur.

Çevrimdışı Deniz

Kartal yuvalarinin yayginlastirilmasi cok guzrl oldu.özellikle yeni stadimiza yapilacak kartalyuvasi yok satacaktir.stok hatasi yapilmasin reko ustune rekor kiracaz bundan sonra..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serjo

ve aklıma gelmişken söyleyeyim bizim stada belli yükseklikten fazla izin vermediler yok tarihi yapıyı bozuyor falan kem küm ettiler stadın arkasında ki at kafası tarihi doku bozmuyor mu? yoksa benim tarihi doku anlayışım mı farklı  :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:

yok o 34 katlı tarihi kule
Bizanslılar yapmış 1500 yıl önce falan  :biggrinking:
şaka gibi
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Foto krizim tuttu, el atın yardım edin.  :lol:

Çevrimdışı Efe

Eski acikta ve tribun tablalarinin sonuncusu bu gece betonlanabilir kaliplama baslamis aksama kadar calisma surecektir bi foto gelsede anlasak tam ne olacagini
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı megiddo

ve aklıma gelmişken söyleyeyim bizim stada belli yükseklikten fazla izin vermediler yok tarihi yapıyı bozuyor falan kem küm ettiler stadın arkasında ki at kafası tarihi doku bozmuyor mu? yoksa benim tarihi doku anlayışım mı farklı  :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:
denizden bakınca sanki dolmabahçe sarayı bizim stadın tarihi yapısını bozuyor gibi o derece tarihi dokuyla içiçe bir stad yapıyoruz ama o at kafası gibi işler de tarih marih değil para ile oluyor türkiyede maalesef sistem para üzerine kurulu, ensen kalınsa yapamayacağın iş yok bu ülkede.

Çevrimdışı nannan

TBL all star smaç yarışmasını izleyebilirsiniz beyler. Ntvspor'da. Beşiktaş'tan JaJuan Johnson var. Az önce 360 değirmen vurdu.:)
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2015, 15:06:53 nannan ]

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı cagdas44

Kartal yuvalarinin yayginlastirilmasi cok guzrl oldu.özellikle yeni stadimiza yapilacak kartalyuvasi yok satacaktir.stok hatasi yapilmasin reko ustune rekor kiracaz bundan sonra..

Stok hatası temelde bandrol temininden kaynaklanıyor, umarız bundan sonra daha fazla bandrol alırlar bakanlıktan.

Çatı kaplaması konusunda, Bursa stadı için dün kısmı bir gezi olmuş öğrenilene göre oradaki çatı kaplaması 10 derece sıcaklığın altında yapılamıyormuş yeterli gerginliğe ulaşmıyormuş. Bizde süreç gecikiyor ama en azından gün içi sıcaklık 10 derece üstü olacak böyle bir sorun olmayacak

Çevrimdışı FARUK

@ZEKI  abinin çekmiş olduğu fotolar
eline sağlık abi  :claps:

Çevrimdışı Factatum

Stok hatası temelde bandrol temininden kaynaklanıyor, umarız bundan sonra daha fazla bandrol alırlar bakanlıktan.

Çatı kaplaması konusunda, Bursa stadı için dün kısmı bir gezi olmuş öğrenilene göre oradaki çatı kaplaması 10 derece sıcaklığın altında yapılamıyormuş yeterli gerginliğe ulaşmıyormuş. Bizde süreç gecikiyor ama en azından gün içi sıcaklık 10 derece üstü olacak böyle bir sorun olmayacak

Bizim çatı sert pfte den olacak zaten.

Çevrimdışı ahmet türken

evet cok guzel oldu fakat istanbul forumdaki kartal yuvasini bir gormelisiniz. Eger yanimda fenkli bir arkadasim varsa dalga gecmesin diye oranin onu den gecirmiyorum. Lutfen bu sikayeti yetkili birine ulastirabilcek birisi varsa ulastirsin. Fenerium bir koseyi almis gs store diger koseyi. Karsilarinda ise ortada corner seklinde seyyar satici tadinda  kartal yuvasi. Onceden magazadaydi fakat zarar ediyor diye magazayi kapatip corner yaptilar. Tam rezalet. Ya adam gibi magazaya gecmeli ki bos yer mevcut yada kapatsinlar. Tam bir mahcubiyet hissediyorum orayi gorunce

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 15:46:34
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Beyler fotolar 5-10 dakikaya atilir Necmi abiye gonderdim  :tabe: :D :)

Çevrimiçi Necmi

Mehmetin resimler geldi :) ellerine sağlık...

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı FARUK

Yeni İnönü Stadı
@yeniinonustadi
Vodafone Arena 18 Ocak 2015

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı megiddo

Yasaklı Link[/member] @Mehmet @Yeniinönü bugün foto bombardımanı için teşekkürler :)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı mikartal

fotografraf çok iyi oldu,ellerine saglık mehmet kardeşim.