2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

COB, Özgür Gültekin, Samet Demir, Savaş, Samet Ç, annoca, kartalizma190399, golazokartal, maıden, yaço58, kartalbasket, murat baltacı, blackeagle35, hasankale, balkan-kartal, Koa_lAA, Umutcan Kaya, sefaköykartali, Yakup, Yancos, tolga1903, zafkan, pinehitman, mayguntr, Serdar3444, NioHH, kahyaoglueren, Fikret, Monza, ulumemo ve 7089 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 630961 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Mateta alın milan yine eşekliğini yapmış vazgeçmiş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Herhangi bir oyuncunun para dışında herhangi bir şey için bize gelmesi çok zor. Hele giden oyunculara bizi sorsalar para için gelecek olan bile 2 defa düşünür.
Neyse dayanın yiğitlerim kaldı 4 gün.

Çevrimiçi kartalizma190399

https://x.com/gulduriza/status/2017971686675558579?s=46&t=hw3vH0bzaRgRQWWcq6o4Hw

Su aciklama'yi yabanci bir antrenor yapsaydi, bir de tepkileri o zaman gorun. Offfff adami oracikta asmislardi.

Çevrimiçi Samet Ç

Marsilya Abdelli'yi 3 milyona almış bedava

Çevrimiçi Samet Ç

Döndük dolaştık yine agbadou aldık

Çevrimiçi Samet Demir

Djalo var zaten bu devre orayı fazlasıyla idare eder. Elinde 1 tane kanat yok, 8 numara yok. Kaleci yok. Biz stoper kovalıyoruz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Djalo var zaten bu devre orayı fazlasıyla idare eder. Elinde 1 tane kanat yok, 8 numara yok. Kaleci yok. Biz stoper kovalıyoruz.

Top toplayıcı çocuk kovalayacagiz neredeyse

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kaç para ödedik belli mi?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Son dakikada Nunezi cakacaklar diye acaip tırsıyorum.
Bu arada Mert Kömürcü nun babası çocuğun bize gelmesini istememiş. Akıllı adam Taylan ile konuşsa yeterli zaten.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi yaço58

agbadu geldi dertler  bitti şuan biizm takımda dünyanın en iyi stoperi olsa ne olacak ki 17 milyon nasıl verdiler aklım almıyor emirhan djalo yasin felix yeterdi

Çevrimiçi murat baltacı

Yazıklar olsun çok şaibeli transfer bu paralara olacak iş değil aciliyetli olan bölge değil bütçe kısıtlı kim istedi kim aldı kim aracı olduysa hayindir aksini kabul etmem 15 üstü her rakam kaziktir para yemedir birilerinin cebini doldurmadir
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi gokhans

tam bir para aklama transferi.. Millet bu paranın yarı fiyatına davidson sanchez, skriniar falan çözdü.. Resmen 17milyon'a(edit 18 milyonmuş) makyajlı kasa welington aldık. Ulan prime ramos alsan ne farkedecek? stopermi uçuracakmış takımı? ne alaka??
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi COB

• Kara Kartal
  • *
  • Bugün, 15:00:20
  • Prizren - Kosova / Helsinki - Finlandiya
  • Black Eagle from Balkans
18 milyon euro diyenler var.

Sergen ikidebir kulübün ekonomisi diyor, Serdal Adali 26'dan yaşlı futbolcu almam diyor. Böyle birşey olabilir mi ya?

Çevrimiçi Savaş

Gerçekten stopere 17 milyon euro verdiler. İnanamıyorum. Kaleci al, santrafor al, ne yaşadın da önceliğin stoper ulan. Deliricem ya.

Çevrimiçi gokhans

Sergen’in son açıklamalarına Ali Ece bile çıldırmış, programda sinir krizi geçirdi herif :D https://x.com/ekgedik1903/status/2018276961257505159?s=46

Çevrimiçi Samet Ç

Yazıklar olsun çok şaibeli transfer bu paralara olacak iş değil aciliyetli olan bölge değil bütçe kısıtlı kim istedi kim aldı kim aracı olduysa hayindir aksini kabul etmem 15 üstü her rakam kaziktir para yemedir birilerinin cebini doldurmadir
5 milyonluk topçu fazlası yok gelince herkes görecek yazın yine herkes stopere ihtiyacımız var diye boş boş kafa ütüleyecek bana 18 milyon versinler iki tane stoper indiririm ben o paraya ileride kar ederek satacağın

Çevrimiçi Samet Ç

Ndidi Agbadou Emirhan veya Djalo beklere girmiyorum bek yok çünkü bakalım bu topu oyuna kim sokup ileriye taşıyacak Orkun'a allah sabır versin Agbadou'nun net 4 tane kırmızısı var bu arada herkesin o beklediği önde basacak stoper profili değil çünkü kısaca 6 ay içinde ana avrat sövülerek gönderilmek istenen bir 30 milyon euromuz var

Çevrimdışı levitate

Mateta alın milan yine eşekliğini yapmış vazgeçmiş
dizi patlakmış
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

dizi patlakmış
değil italyanların saçma sapan işleri

Çevrimdışı levitate

değil italyanların saçma sapan işleri
o zaman atlasınlar neyi bekliyolar
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bu agubugu istediği kadar iyi olsun ilk hatasında taraftar üstüne öyle bir gidecek ki, inşallah mentali sağlamdır

her saçma şeyinde parasının altında ezilecek gsliler bunu singo'ya yapıyor şu an
bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

elaman umarım iyi çıkar ama bizde maalesef oyuncu yeme hastalığı oluştu. bu durumu özellikle sosyal medyadaki scout diye geçinen bazı hesaplar körüklüyor. en küçük hatasında ben demiştim bu hataları hep yapar vs vs. adamların hesabına bakıyorum evet tutturduğu yıllar önce iyi oyuncular var ama tutturamadığı profillerde var. transfer biraz kumardır. gomez ve atiba alınırken burada olsun, başka sayfalarda olsun kaç yaşında adam yıllardır sakat oynamıyor veya antalyanın istediği oyuncuyu mu aldık gibisinden onlarca yorumlarlar dolaşıyordu ama şimdi alınan her orta saha ve forveti onla kıyaslanıyor. renkliler saçma sapan adamların pr yapa yapa kitliyebiliyorlar sağa sola bizler eze eze daha kötü duruma sokuyoruz.

Çevrimiçi gokhans

elaman umarım iyi çıkar ama bizde maalesef oyuncu yeme hastalığı oluştu. bu durumu özellikle sosyal medyadaki scout diye geçinen bazı hesaplar körüklüyor. en küçük hatasında ben demiştim bu hataları hep yapar vs vs. adamların hesabına bakıyorum evet tutturduğu yıllar önce iyi oyuncular var ama tutturamadığı profillerde var. transfer biraz kumardır. gomez ve atiba alınırken burada olsun, başka sayfalarda olsun kaç yaşında adam yıllardır sakat oynamıyor veya antalyanın istediği oyuncuyu mu aldık gibisinden onlarca yorumlarlar dolaşıyordu ama şimdi alınan her orta saha ve forveti onla kıyaslanıyor. renkliler saçma sapan adamların pr yapa yapa kitliyebiliyorlar sağa sola bizler eze eze daha kötü duruma sokuyoruz.
mevzu elemanın iyi çıkması değil, verilen parayı hakedip haketmediğidir, atiba ve gomez bedavaya yakın paraya alındı, sosyal medyada marcelo içinde taraftar eleştirmişti deniyor ama 2,5milyona alınmıştı. Senin haftasonu santraforunda mustafa, orta sahanda salih, beklerinde gökhan ve rıdvan oynuyorsa kusura bakma ama zago-ronaldo seviyesinde bir performans vermesi lazım. Skrinar, davidson sanchez’den çok daha iyi çıkması, lige damga vurması lazım. Şu yoklukta 18milyon verdiğimiz adamın uçup kaçması lazım yani. Yoksa iyi çıkıp djalo kadar katkı verecekse yerler o adamı hertürlü doğal olarak..

Çevrimiçi Samet Ç

18'e agbadou alıyorsan 35'e Sörloth alacaksın para yok demeyeceksin

Etiketler: