2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

maıden, murat, levitate, kartalbasket, Monza, gokhans, hasankale, Zafer55, ulumemo, Mehmet57, sefaköykartali, annoca, yaço58, murat baltacı, Yancos, NioHH, golazokartal, Tass, blackeagle35, Irakleio, Koa_lAA, Umutcan Kaya, balkan-kartal, Sinan66, zafkan, kartalizma190399, Serdar3444, matias_27, Rasim ve 323 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 609826 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

şu dahl iyi duruyor ya keşke asllani işine girmeseydik
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Ertan Süzgün: "Sezen Aksu şifresindeki olay gerçekleşirse, Beşiktaş taraftarı çok mutlu olur. Taraftarın bağrına basacağı bir oyuncu. Beşiktaş taraftarının fazlasıyla mutlu olacağı bir isim."

🎶 "Ben böyle yürek görmedim böyle sevgi."
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi COB

• Kara Kartal
  • *
  • Bugün, 17:09:53
  • Prizren - Kosova / Helsinki - Finlandiya
  • Black Eagle from Balkans
Büyük ihtimalle eski dönemlerde "Come to Beşiktaş" yorumları alan birisi.

Çevrimiçi levitate

Ertan Süzgün: "Sezen Aksu şifresindeki olay gerçekleşirse, Beşiktaş taraftarı çok mutlu olur. Taraftarın bağrına basacağı bir oyuncu. Beşiktaş taraftarının fazlasıyla mutlu olacağı bir isim."

ilk adını unuttum soyadı kömür olan bi gurbetçi kardeş var o diyorlar hiç sanmıyorum ama
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Yağız Sabuncuoğlu: "Karim Benzema'yı şu an isteyen büyük takımlarımız alabilir. Bugün teklif yapılsa yarın İstanbul'a iner."

HEMEN alayım
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Yağız Sabuncuoğlu: "Karim Benzema'yı şu an isteyen büyük takımlarımız alabilir. Bugün teklif yapılsa yarın İstanbul'a iner."

HEMEN alayım
Son durumunu bilmiyorum ama gelsin yav, lige de bize de fazla renk katar. Güzel reklam olur.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

Son durumunu bilmiyorum ama gelsin yav, lige de bize de fazla renk katar. Güzel reklam olur.

çöp hali bile iyidir ya
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Beşiktaş, Jens Hjertø-Dahl için 5-6 M€ seviyelerinde. Oyuncu, Beşiktaş'a gitmek için kulübü ile görüşme gerçekleştirdi. Tromso, bonservis bedeli konusunda gevşerse, bu transfer olur. (Yağız Sabuncuoğlu)

Yağız Sabuncuoğlu: "Enzo Maresca kalmış olsaydı, Jorgensen şu an 2. maçına falan çıkıyor olacaktı Beşiktaş'la. Yeni teknik direktör, oyuncuyu kadroda tutuyor. Jorgensen, hala Beşiktaş'a gelmeyi çok istiyor. Beşiktaş'ta kendisine bir gelecek görüyor ve baskı yapmayı sürdürüyor."

Hyeon-gyu Oh, Beşiktaş'ın santrfor listesinde en üstlerde bulunuyor. Tamamen scouting transferi. (Yağız Sabuncuoğlu)

bir de kepa demişler
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 18:21:57
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena

HEMEN alayım
hala futbol oynuyormu 😳

Çevrimiçi levitate

@Samet Ç senin panichelli'ye fener sulanmış
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

zeki amdouni

Çevrimiçi Samet Ç

@Samet Ç senin panichelli'ye fener sulanmış
zor alırlar buralara düşmez

Çevrimiçi Samet Demir

Karim Benzema, Beşiktaş'tan yıllık 20 M€ ve forma gelirlerinin %50'sini talep ediyor.

Fransız oyuncu şu an Beşiktaş'ın gündeminde yok. (Murat Özen)

Çevrimiçi Samet Ç

Perri'yi yazmışlar bari bunu alın da adam gibi kaleci izleyelim yıllar sonra

Çevrimiçi levitate

Karim Benzema, Beşiktaş'tan yıllık 20 M€ ve forma gelirlerinin %50'sini talep ediyor.

murat özen 5 senedir bir olumlu haber bile vermedi, sürekli olumsuz ya da çok zor diyor :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

38 yaşında olmasa bedava 10 milyon maaş %25 forma geliri gelsin takılsın 2-3 sene

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 21:27:33
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena

o kadarmı başka birşeyde istememişmi gerçi örtülü olarak istemişde

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 21:28:30
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
murat özen 5 senedir bir olumlu haber bile vermedi, sürekli olumsuz ya da çok zor diyor :D
haber alamıyor herhalde 😂

Çevrimiçi levitate

38 yaşında olmasa bedava 10 milyon maaş %25 forma geliri gelsin takılsın 2-3 sene

25 koparsa 30 getirir öyle bir adam
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

haber alamıyor herhalde 😂

anç dönemi sözcü gibi bir şeydi :d
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bu asllani kardeş çok şeker yakışıklı bir arkadaşımızmış tipe bakarak tutmayacağından emin oldum, bize çirkin gariban adam lazım

bir de felaket emirhan delibaş'ı andırdı
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

https://x.com/MustafaKratas/status/2017303206385053910

matematiği yardı bu kafayla yu gi oh kardeşi aldırcak zorla
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/MustafaKratas/status/2017303206385053910

matematiği yardı bu kafayla yu gi oh kardeşi aldırcak zorla

15'e yu gi oh alacağına 1-2 milyona bunu alsın mükemmel scout serkan biliyordur bunu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yine plansızlik diz boyu.
Geçirgen orta sahamızda sert ve kesici 6 ya ihtiyaç varken gidip Arnavut Salihi alıyoruz

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/FabrizioRomano/status/2017317373758353717

bunu fener alır yana yakıla santrafor arıyorlar zaten

Etiketler: