2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Demir, levitate, annoca, Samet Ç, ulumemo, kahyaoglueren, NioHH, Sinan66, hasankale, Akil Emre, blackeagle35, yaço58, maıden, golazokartal, Umutcan Kaya, Liquidator, Necmi, Koa_lAA, sefaköykartali, Monza, Gökhan Güvenç, Tass, mellfred, Mehmet57, Savaş, kartalbasket, zafkan, matias_27, Serdar3444, murat baltacı, mayguntr, sozkul ve 408 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 594288 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi yaço58

17 verdik stopere
Gerçekten şaka gibi ya inanılma on numara alsak neyse forvet alsak neyse

Çevrimiçi gokhans

Allah belanızı versin löbde don yok stopere 17 ateşliyoruz. Bu kadar beyinsizce yönetilemez bir kulüp. Gelen adam sanchez, skriniar gibi fark yaratacak bir adam olsa gam yemiyeceğim, lyuindama vol2 adam. Ortasahan, kanatların, santraforun, beklerin bas bas bağırıyor acil transfer gerek diye, udokhai, djalo, emirhan ve yasin var nerene sokacaksın 30una dayanmış bu kalası satsanda satamazsın, böyle birşey olamaz ya sinirden kendimi parçalayasım var!!?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Fabio Silva haberleri  çıkmış ki aman ha.
Golle hiç  alakası olmayan tam menajer cakmasi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yahu şu Agbadu yerine 2-3 isim salsaniz wolfes yarı fiyatına bırakır ama onlar da biliyor menajer kucağında olduğumuzu ne koparsam kardır diyor.

Çevrimiçi gokhans

Önde basacaksın ayaksız, kalas, ceza sahası önü savunmacısı alıyorsun. Oynamayı düşündüğün oyunla, yaptığın transferler çelişkiden öte hard zıt. Keza cengiz’de öyle..   https://youtube.com/shorts/u0GmXcQeHyQ?si=7BTz0juhqY9fFbgt https://youtube.com/shorts/nkDC4ixSVS0?si=EukOzwCKJKRV8XFV
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2026, 19:51:25 gokhans ]

Çevrimiçi Samet Ç

Allah belanızı versin löbde don yok stopere 17 ateşliyoruz. Bu kadar beyinsizce yönetilemez bir kulüp. Gelen adam sanchez, skriniar gibi fark yaratacak bir adam olsa gam yemiyeceğim, lyuindama vol2 adam. Ortasahan, kanatların, santraforun, beklerin bas bas bağırıyor acil transfer gerek diye, udokhai, djalo, emirhan ve yasin var nerene sokacaksın 30una dayanmış bu kalası satsanda satamazsın, böyle birşey olamaz ya sinirden kendimi parçalayasım var!!?
biri beto çekti diğer Asprilla çekti ikisi de taş gibi hücumcu bizde santrafor satıp herhangi bir adam olan stopere 17 bayıldık santraforu 40 milyonluk istiyorum aşağısı kesmez beni

Çevrimiçi Samet Ç

şu tavaresden vazgeçin bari de wolfe alın

Çevrimiçi gokhans

biri beto çekti diğer Asprilla çekti ikisi de taş gibi hücumcu bizde santrafor satıp herhangi bir adam olan stopere 17 bayıldık santraforu 40 milyonluk istiyorum aşağısı kesmez beni
santrafor alamayacaklarki, şu saatten sonra en fazla  20-30 verip yine ayaksız birini çekerlerki oda alabilirlerse!!
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2026, 20:13:28 gokhans ]

Çevrimiçi tolga1903

Aldırıyorlar başka açıklaması yok. Kimler ne yiyecek keşke devlet falan peşine düşse şu transferin. Djalo emirhan yasin var hadi felix de gitti diyelim. 5 milyona gider gelecek vaadeden stoper alırsın bitirirsin ama sen öyle allahın belası bir zihniyetsizsin ki geberdin şu adamı almak için ulan yaşı 25 olsa yine anlarım herif 29 ulan 29 ya

Çevrimiçi levitate

ÖZEL – Beşiktaş, Agbadou transferinin iptal olması ihtimaline karşı stoper mevkisi için Union Berlin forması giyen Danilho Doekhi’yi takibe aldı.

Beşiktaş, yakın zaman önce oyuncunun şartlarını sordu.

Union Berlin’in Doekhi için talep ettiği bonservis bedeli 12.000.000 €.

Çınar Yücekurt
yazın 7-8 falandı bu
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Abraham geldiğinden beri şunu gördük ki iyi niyetli, çalışkan ama son vuruşu yetersiz, çok gol kaçıran bir santrafor. Bazen futbola yeni başlamış gibi tuhaf, acemice hareketler yapıyor, ayağındaki topu kaptırıyor vs vs. Herhalde forumda gidiyor diye üzülen bir kişi bile yoktur.

E peki bu durumu Aston Villa teknik ekibi görmüyor mu, ya da bizim göremediğimiz neyi görüyorlar. Neticede bir PL takımı. Dünyadaki futbolun zirvesi. Acaip işler vesselam.
onlarda gol atacak milyon tane adam var, rotasyon için iyi seçenek, fizikli, ülkeden yerli topçu, 1 sezon onlarda kiralık oynayıp 30 gol falan atmış bizden iyi biliyorlardır say say bitmez
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

agbadou işi yatmış allah korudu

dün birileri disasi hazır ama sergen hazır topçu istiyor diyordu
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

saat önce duyurmuştum.

Beşiktaş verdikçe fiyat arttırdılar. Beşiktaş yönetimi son kez istedikleri rakamı verdi, bunlar yine artış istedi.

Az önce de çekildiğimizi resmi olarak bildirdik.

Hayırlısı artık.
Hayırlı uğurlu olsun 17 m 29 yaşındaki bir stopere gerçekten çok fazla idi

Çevrimiçi NioHH

saat önce duyurmuştum.

Beşiktaş verdikçe fiyat arttırdılar. Beşiktaş yönetimi son kez istedikleri rakamı verdi, bunlar yine artış istedi.

Az önce de çekildiğimizi resmi olarak bildirdik.

Hayırlısı artık.
Hayırlı uğurlu olsun 17 m 29 yaşındaki bir stopere gerçekten çok fazla idi

17 milyon Euro ya kadar çıkmaları bile skandal

Çevrimiçi hasankale

Bu yönetim transfer falan yapmasın.Sadece bankalar birliğinden çıksınlar yeter.

Çevrimiçi yaço58

17 milyon Euro ya kadar çıkmaları bile skandal
Madem bu paramız var 10 numaraya verelim

Çevrimiçi hasankale

Bu yönetim transfer falan yapmasın.Sadece bankalar birliğinden çıksınlar yeter.
Mayista da istifa edip gitsinler.

Çevrimiçi Samet Demir

Tavares ve agubudu dan vazgeçmişiz, yerinde karar olmuş.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Akil Emre

Tavares ve agubudu dan vazgeçmişiz, yerinde karar olmuş.
2. Günde alınması gereken karar 3 haftada alındı, kimsenin içine bu paraları vermek sinmemişti ama bizim yönetim kimi getirebilcek hala beklemedeyiz

Çevrimiçi Özgür Gültekin

2. Günde alınması gereken karar 3 haftada alındı, kimsenin içine bu paraları vermek sinmemişti ama bizim yönetim kimi getirebilcek hala beklemedeyiz

Metin korkmaz kimi isterse o gelir

Çevrimiçi Samet Demir

Ben bonaervisli olduğuna dair inanmıyorum.
Sezon sonuysa bonservislidir bence
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

2 yıldır dilimde tüy bitti, hiç bir şey yapamıyorsan git en kötü weghorst’u al getir. Bonservise 1-2, maaşıda 1-2 verirsen abraham gibi set’de yaptırır, gol de atar, press’de hava hakimiyetide sağlar. Ucuz yollu çözersin en azından sezon sonuna kadar. Gidip aptal saptal ayaksız santraforlara 25-30 bayılacakmışız gibi geliyor aman ha!!

Etiketler: