2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Gökhan Güvenç, maıden, COB, levitate, blackeagle35, Yancos, underworld, annoca, Özgür Gültekin, sefaköykartali, cornelius, Monza, yaço58, Umutcan Kaya, mellfred, Koa_lAA, Mehmet57, kartalizma190399, murat baltacı, sozkul, Tass, mtorunlu ve 262 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 589364 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

ayrılmak istiyormuş bu içine mi doğdu :D
Yazın 15e aldı wolfsburg bundesligayı takip ediyorum ve son zamanlarda oynatmıyorlar muhtemelen brezilyaya 3 kuruşa gönderecekler. Ha bizimkiler menajer önermesi birine 15 verirler ucuza almak yerine

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Enzo Millot haberleri çıkmış.
Gözün aydın @Samet Ç

Çevrimiçi Samet Demir

Nuno Tavares artık Türkiye’ye gitmek istemiyor!

Beşiktaş ve Lazio anlaşmaya varmaya hazırdı ancak Tavares’in menajerini değiştirme kararı görüşmeleri durdurdu.

(Sacha Tavolieri)

Şu adamı istemiyordum sakatlık muhabbeti yüzünden. İyi olmuş. Tavares dik dur kardeşim :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Akil Emre

Milot,orkun,ndidi iş görür mü
Ben tanımıyorum da birileri gelsin artık adam eksiğimizden her türlü iş görür

Çevrimiçi Samet Ç

Milot,orkun,ndidi iş görür mü
ndididen çıkar sergen ona uymuyor

Çevrimiçi Samet Demir

ndididen çıkar sergen ona uymuyor
Hiç fantaziye gerek yoktu, 1 çok iyi sol bek, sol kanat, djalo'nun önüne ya da arkasına 1 stoper, 1 kaleci alacaktık. Orta saha da ndidi,demir,orkun yapacaktık. Rotasyona da salih bitti gitti. En azından 2.yarı bizi her türlü idare ederdi. Kalanını da yazın rahat rahat hallederdik. Böyle 6 adam iş görüyorken şimdi çok daha fazlası lazım. Biz 2 hafta içinde max 3 adam alırsak öpüp başımıza koyalım.

Çevrimiçi Samet Demir

Futbol A Takımı oyuncularımızdan Demir Ege Tıknaz'ın, Portekiz'in SC Braga kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur

Kap bildirimi yapıldı sonunda

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Nuno Tavares artık Türkiye’ye gitmek istemiyor!

Beşiktaş ve Lazio anlaşmaya varmaya hazırdı ancak Tavares’in menajerini değiştirme kararı görüşmeleri durdurdu.

(Sacha Tavolieri)

Şu adamı istemiyordum sakatlık muhabbeti yüzünden. İyi olmuş. Tavares dik dur kardeşim :)

Wolfeyi alalım devam wdelim

Çevrimiçi murat

gelse keşke
arabistanda 12 maç 2 asist yapabilmiş.yeterli olur mu sence?

Çevrimdışı joseph35

Şu senaryo olmaması için iyi bir golcü almalıyız:

-Beşiktaş çok pozisyon ürettiği, rekor sayıda ceza sahası içinde topla buluştuğu, çok fazla şut çektiği maçta berabere kaldı

Çevrimiçi Samet Demir

Şu senaryo olmaması için iyi bir golcü almalıyız:

-Beşiktaş çok pozisyon ürettiği, rekor sayıda ceza sahası içinde topla buluştuğu, çok fazla şut çektiği maçta berabere kaldı
Sende benim gibi Sergen kadar futboldan anlamıyorsun, anlasan stoper ihtiyacımız var derdin

Çevrimiçi levitate

arabistanda 12 maç 2 asist yapabilmiş.yeterli olur mu sence?

almanya'da yaptıklarına bakıcan abi
bipbipbupbup

Etiketler: