2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Demir, sefaköykartali, cornelius, Samet Ç, Monza, yaço58, AEmre, maıden, Umutcan Kaya, mellfred, Koa_lAA, Özgür Gültekin, annoca, Mehmet57, Yancos, kartalizma190399, golazokartal, NioHH, blackeagle35, murat baltacı, murat, Gökhan Güvenç, sozkul, Tass, mtorunlu, COB, safak_01 ve 266 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 589069 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

ayrılmak istiyormuş bu içine mi doğdu :D
Yazın 15e aldı wolfsburg bundesligayı takip ediyorum ve son zamanlarda oynatmıyorlar muhtemelen brezilyaya 3 kuruşa gönderecekler. Ha bizimkiler menajer önermesi birine 15 verirler ucuza almak yerine

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Enzo Millot haberleri çıkmış.
Gözün aydın @Samet Ç

Çevrimiçi Samet Demir

Nuno Tavares artık Türkiye’ye gitmek istemiyor!

Beşiktaş ve Lazio anlaşmaya varmaya hazırdı ancak Tavares’in menajerini değiştirme kararı görüşmeleri durdurdu.

(Sacha Tavolieri)

Şu adamı istemiyordum sakatlık muhabbeti yüzünden. İyi olmuş. Tavares dik dur kardeşim :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Akil Emre

Milot,orkun,ndidi iş görür mü
Ben tanımıyorum da birileri gelsin artık adam eksiğimizden her türlü iş görür

Çevrimiçi Samet Ç

Milot,orkun,ndidi iş görür mü
ndididen çıkar sergen ona uymuyor

Etiketler: