Bunlar ne yapıyor?
A) - ya para bitti
B) - yukardan birisi dur dedi
C) - kimse gelmek istemiyor
D) - çürükleri önce göndermeleri lazım
E) - Avrupada ilerlersek daha çok borca gireriz, en iyisi kadro güçsüz kalsınki elenelim
F) - bu hocanın kalemini kırmışlar yeni hoca gelsin sonra transfere devam
G) - tarla işleri daha önemli, kulüp batmadan evvel tüm tapuları satalım
Birisi bir açıklama yapabilirmi?
@Necmi @Samet Ç @tolga1903 @38life @Kartalizma1903
Mesajını yeni gördüm geç ve uzun olacak kusura bakma. Tek tek gidersek; a-) para bitmiş olma ihtimali çok yüksek, dikilitaştan ön ödemeyi seneye alacakları için bu sene ellerinde metelik yok ve yalnızca taksitli/opsiyonlu verilebilecek futbolculara yöneliyorlar bu da ellerini çok daraltıyor.. c-) bu ihtimal de çok yüksek, bence gelmek isteyen oyuncu sayısı baya bir az ve yüksek ücret talep ediyor çünkü riski çok büyük bu takıma gelenin kariyeri zedelenir şu an. d-) eldeki kötü futbolcular gitmek için para istiyor, kulübün onlar gitmeden elinin kolunun bağlı olacağını bildikleri için kalan tüm paralarını alıp vurgunu vurma peşindeler ve kulübün hepsini göndermeye mecali yok şu an yoksa shaktar maçları bittiği gün 9 tane bilgilendirme geçilmeliydi.
E-c-f bana mantıklı gelmedi özellikle yeni hocaya transfer yapılacak şimdikine bir şey verilmeyecek tamam ama senin birilerini ikna etmen için önce bu takımdan bir çoğunu göndermiş olman lazımdı 1 ay içinde tüm futbol yapılanmasını baştan oluşturacağına kim inanır ki senin?
Ve evet, g-) bana en mantıklı gelen bu. Serdal adalı'nın derdi kesinlikle gayrimenkuller üzerinden gelir elde etmek ve borsada hisse satışı, sermaye artırımı sonrası kulübün eline hatırı sayılır şekilde lot geçti bunların yukarıdan piyasaya satılması lazım. Ayrıca yönetim bu artırım için cebinden 4 milyar tl verdi ve tahsil edeceklerdir.
Serdal adalı kulübün ekonomik bitikliğinin sampiyonlukla sampiyonlar ligiyle falan çözülecek durumda olmadığının farkında ve "aman canım 4 yıldır zaten rezil halde 2 sene daha dayansın hele şu parayı bi toplayım düze çıkarayım" düşüncesi var. Ben bu düşünceye saygı duyuyorum, saygı duymadığım şey ise 1.cisi neden hüseyin yücel'e bu kadar laf söyledin futbol takımı ile ilgili show yaptın bak senin de farkın yokmuş, 2.cisi neden durup dururken orkun'a 30 milyon verdin? Biz orkun ilk geldiğinde sandık ki kadro baştan aşağı temizlenecek ve orkun önderliğinde yeni transferlerle bambaşka takım olacağız, e sen naptın orkun alıp bıraktın takımı rezil ettin, o halde biz bu boku neden yedik?
Eylül ayında futbol takımının son haliyle birlikte sezon başlığında tekrar konuşuruz ama gidişatımız bayır aşağı devam ediyor, serdal adalı yönetimi de hasan arat gibi kaçarsa bu freni patlak kamyonun enkazını bile bulamayacaklar birkaç yıla.