Sadece 1 Macla ( kaldiki yenildigin takim Shaktar ) alinan gelinen noktalara bak ! Hunharca kim kime saldiracagini bilememis sosyal medya cöplügünde dogrudan hakaretler edilmis , dogru veya yanlis basinda medineyetle konusabilecegin teknik direktörün ( uymuyorsa vedalasirsin ) yine taraftar ve medyanin önüne atilmis , dinazor senoldan , yetersiz₁ sergen den defalarca medet umulmus, besiktasin capi ve gururu daraltilmis. profesyonel sifir adim atilmis , atilanlar göstermelik olmus , tarfatar profili 100 üzerinden 30 lara kadar düsmüs bi sonrasi amip seviseyesinde olan tartismasi ,hkaretsiz konusmasini bilmeyen yapici elstiri sunmadan dan dun hakaret eden bir profile bürünmüs , alacagi 2 kanat oyuncusunu bile takip edip baglayamayan tamamen kisisel cikarlarini ön plana alan baskanligi kagit üstünde kalan Adalinin ve öncekilerin basiretsizligi , hala fikret orman sayiklayan gecmisine bagimli ( ki maalesef türk toplumu her alanda böyle ) yenisini üretemeyen denenmisi deneyen egitimsiz sistemsiz bi cukurun icinde ! Bu sene de gitti seneye de gitti ! Ben de sayenizde gecmiste kaldim gelcege dair umudumu Besiktas adina zayiflattim !