Bir kör düğümün içine girmeye başladık. Şahsen ben taraftar olarak çok sıkılmış durumdayım. Kendimi çaresiz hissediyorum. Başkan Futboldan net anlamıyor, Avrupa'dan Orta sahayı süpürecek, çapa özellikli çok koşan doğru adamı bu başkan, bu ekip getiremez. Soljkajer de bin yıl geçse bu mevkiye adam devşiremez. Adamda o kafa o özellikler yok. Soljkajer sistem adamı, zaten sorunda tamda burada, bizde sistemin S'si yok.
İşte o yüzden bizde Lucescu hariç yabancı hocalar patlıyor, o nedenle ben ve benim gibi düşünenler yabancı hoca istemiyoruz diyoruz. Yerli hocanın kara kaşı, kara gözü değil mesele. Mesele yerliler bu işi becerebiliyor, yabancılar beceremiyor meselesi. Yabancı becerebilse onu isteriz ama ne yazık ki olmuyor....
Bizim ilk yapmamız gereken, öncelikle başkanın futboldan, futbolcudan anlayan bir menejer bulup, (Serkan rençber, Önder Özen, Metin Korkmaz...) herşeyi ona yükleyip çekilmesini sağlamak olmalı. Serkan rençber net gelmek istiyor, zaten bize de böyle birisi lâzım. Yoksa hepimiz kanser olacağız...
Bu işler para ile olacak işler değil akıl tecrübe ve bilgi lâzım.