2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

annoca, Sinan66, blackeagle35, Samet Ç, sozkul, mayguntr, Mehmet57, ulumemo, gokhans, kahyaoglueren, hasankale, Akil Emre, yaço58, maıden, golazokartal, Umutcan Kaya, Liquidator, sefaköykartali, Monza, Gökhan Güvenç, Tass, mellfred, Savaş, kartalbasket, zafkan, matias_27, Serdar3444, murat baltacı ve 415 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 594448 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

yasin özcan sezon sonu gelecekmiş delirecem
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bunlar son gün menajerlerin çakacağı adamları alır gelirler önemli olan sergen'in tavrı, jota alınınca istifanın ucundan dönmüş bu sefer ne yapacak acaba
bipbipbupbup

Çevrimiçi joseph35

Bu yönetim Mayıs 'ı göremez, ilk puan kaybında Sergen bi düşünür 2. Veya 3. Puan kaybında Sergen çeker gider. Yönetim de seçim kararı alır. Fikret Orman-Hüseyin Yücel ikilisi çok iddialı şekilde başa gelir.

Çevrimiçi Samet Demir

Tahta yazacaz, kime ne almış tek tek bakacaz, bizde aynı ayarda oyuncu alacağız.

Birde günde 22 saat çalışıyorlardı bunlar. Valla rezillik ya. Derhal istifa edin.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Aynı maliyetlerde düşünürsek misal davitasvili mi bize seviye atlatır yoksa agbadou mu? Ya da herhangi bir stoper mi? Biz yönetime kızıyoruz ama hocada büyük problem.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

ağustos sonundan beri transfer konuşup planlıyoruz deyip 24 gündür sıfır icraat yapmak büyük başarı allahtan avrupa yok
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

inter yazın akanji'yi 15 milyona çözmüş mesela ve inter almasa gs alıyordu, madem stopere 17 sıkabiliyordunuz buna niye yönelmediniz yazın anlamıyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

ağustos sonundan beri transfer konuşup planlıyoruz deyip 24 gündür sıfır icraat yapmak büyük başarı allahtan avrupa yok
Oyuncular istese Avrupa olur. Onda başkanın suçu yok.

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 01:26:40
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
2 yıldır dilimde tüy bitti, hiç bir şey yapamıyorsan git en kötü weghorst’u al getir. Bonservise 1-2, maaşıda 1-2 verirsen abraham gibi set’de yaptırır, gol de atar, press’de hava hakimiyetide sağlar. Ucuz yollu çözersin en azından sezon sonuna kadar. Gidip aptal saptal ayaksız santraforlara 25-30 bayılacakmışız gibi geliyor aman ha!!
merak etme bu saatten sonra kimseyi alamaz bunlar ara transfer dönemini bir stoperle bitirdiler onuda alamamışlat ben bu filmi biliyorum sonu iyi bitmiyor

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 01:29:41
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Tahta yazacaz, kime ne almış tek tek bakacaz, bizde aynı ayarda oyuncu alacağız.

Birde günde 22 saat çalışıyorlardı bunlar. Valla rezillik ya. Derhal istifa edin.
iyide 22 saat çalışıyorlarda belki başka iş yapıyorlardır 😁

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 01:30:21
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Bunlar yine panik transferi yapacak yazın kurtulmaya uğraşacağız

Etiketler: